- 2 Ocak 2021
- 2.232
- 1.104
- 32
-
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Hiç öyle bir şey yaşamadık. İzin vermedim. İçine dert oldu. Muhtemelen onun için buluşalım dedi.Sarılıp uyuyalım nedir ya burdan bile anlamalısın sana niyetinin ne olduğunu.
Ennn kaba tabiriyle bir kez daha mikiyim demek istemiş.
Bu adam bu kadar işte. Daha fazlası olamaz sen gözünde büyütmüşsün
Zaten ben de görüşmek isteyen olursa görüşeceğim insallah. Hep kendimi onun için dışarıya kapattımhem karnım doysun hem pastam dursun diyor resmen adam diğer kadınla ama hala sizi de el altında tutmaya çalışıyor bunun tek sebebi erkeklerin maymun iştahı sizden gördüğü ilgi de kesilmesin istiyor yaptığı yanlışlara rağmen böyle bi adamdan hayır gelmez siz kendi hayatınıza bakın ona en büyük ceza olur bu
öyle yapın hiç değmezZaten ben de görüşmek isteyen olursa görüşeceğim insallah. Hep kendimi onun için dışarıya kapattım
Zaten gruplarda ekliyim. Kendim de grup oluşturdum. Hepsine yeni numaram yazmak da sorun. Dediğinizi yapacağım insallah sağolun
Aradı beni. Konustu. Ben ailemin yanında geçince mesaj attı iyi misin diye. Sonra instagramdan yazdı. Sonra ben whatsapptan cevap vermeyince tekrar yazdı sonraki gün tekrar. Yoksa tek bir mesaj değildi. 2 gün önce sesli mesaj atmıştı mesela. Cevap vermememe rağmen yapıyordu bunları. Evet dün ben yazdım ama ondan öncesinden bahsediyorum .O mu size ulaşıyor siz mi ona? Adam size sadece deprem olduğunda nasılsın diye mesaj atmadı mı durumunuzu öğrenmek için? Sevgilisiyle fotoğraf paylaştı diye mesaj atan sizsiniz? Konu sahibi üzgünüm ama adamın umrunda değilsiniz,size ulaşmak gibi bir amacı olduğunu da sanmıyorum. Boşuna numara falan değiştirmekle uğraşmayın bence. Engelleyin ya da silin adamı bitsin gitsin.
HaklısınızSorun ne anlamadım sevgiliymişsiniz ayrılmışsınız adam başkasıyla beraber ister foto atar ister canlı yayına bağlanır siz niye üstünüze alındınız ki?
2 hafta önce nikah kıydığını söyledi. Kadın Türkiye’ye gelmiş. Nikah kıymışlar gitmişO nerede yazıyor ya?
Dün ben yazdım. Bana bir daha ölüm olsa da yazma dedim. Çünkü deprem olduğunda günlerce bana ulaştı. Ben yazınca da son kez bulusalım da bakalım birbirimizi kaybettiğimizi anlayınca ne hissedecez dediBen bu adamın oyun yaptığını düşünüyorum hala.
Nerden biliyorsun evlendiğini.
Fena patlıcak bu adam bak yazıyorum buraya.
Ne aşağılıkmış ya .
Hala sana niye yazıyor ruh hastası ezik 5 parasız adam bu bırak bir bok olmaz bundan.
Ailen iyi ki izin vermemiş .
Aynen işte düşün bu zamana kadar yapmamışsınız bundan sonra ne kopartırsam kârdır diye düşünmüş andavalHiç öyle bir şey yaşamadık. İzin vermedim. İçine dert oldu. Muhtemelen onun için buluşalım dedi.yarım bıraktığı isi bitirecek
Evet. İnsallah burnundan gelsinAynen işte düşün bu zamana kadar yapmamışsınız bundan sonra ne kopartırsam kârdır diye düşünmüş andaval
Valla 9 yıldır ondan başkasına bakmadım. Keşke onun yaptığı gibi yedekte birini tutsaymışım. Gerçi karşı tarafa yazık olurdu. Artık üzülmüyorumYani ablacım bırak artık gittiyse gitti memlekette başka erkek yok mu? Yok mu gerçekten? Şu 5 para etmez işsiz güçsüz vasıfısz adamı bu kadar mesele edinmeye gerçeketen değer mi
Ya bu adam pisliğin teki.Dün ben yazdım. Bana bir daha ölüm olsa da yazma dedim. Çünkü deprem olduğunda günlerce bana ulaştı. Ben yazınca da son kez bulusalım da bakalım birbirimizi kaybettiğimizi anlayınca ne hissedecez dediresmen beni slak yerine koyuyor
Tamamda deprem oldu diye yazmadı mı?Aradı beni. Konustu. Ben ailemin yanında geçince mesaj attı iyi misin diye. Sonra instagramdan yazdı. Sonra ben whatsapptan cevap vermeyince tekrar yazdı sonraki gün tekrar. Yoksa tek bir mesaj değildi. 2 gün önce sesli mesaj atmıştı mesela. Cevap vermememe rağmen yapıyordu bunları. Evet dün ben yazdım ama ondan öncesinden bahsediyorum .
Hayır onu demiyorum gelirsin uyuruz muhabbeti ne?2 hafta önce nikah kıydığını söyledi. Kadın Türkiye’ye gelmiş. Nikah kıymışlar gitmiş
Evet. Ama kaç kez yazdı. Sadece deprem değildi amacıTamamda deprem oldu diye yazmadı mı?
şimdi ben ona en son dün yazdım numaramı sil bir daha ölüm de olsa bana yazma dedim. Sonra da engelleyince normal smsten yazdı. Tartısır gibi olduk. Sonra özür diledi. O resmî nikahli eşim dedi. Evlendim 2 hafta önce onunla dedi. Bir kaç kez yazdı cevap alamayınca istersen son kez konuşalım gel buraya son kez sarılıp uyuyalım eskisi gibi dedi. Bakalım birbirimizi kaybetttiğimiziHayır onu demiyorum gelirsin uyuruz muhabbeti ne?
Engelledim. Allah layığına kavustursunO serefsizden bi cacık olmaz.Her yerden engelleyip yolunuza bakın.