- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.315
- 35
-
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
O 9 yılı değiştiremezsiniz ama sizi bekleyen çok güzel bir gelecek olduğuna inanın. Kendinize zaman verin üzüleceksiniz elbette ama hepsi geçecek.Bunu atlatmam belki uzun zaman alacak bunun için kendime çok kızıyorum
Zaten ben ona yazınca bana yazacağını biliyordum dedi. Hala daha ben yazmayınca fake hesaplardan yazıyor. Artık önüme bakıyorum ben de. Evet üzülüyorum bazen nefesim kesiliyor ama geçecek ümidiyle bakıyorumBen o konuyu hatırlıyorum.
Açıkçası size biraz nispet yaptığını düşünüyorum.
Daha önce yazması
Sonra sevgilisi ile resim paylaşması
Siz de hemen düşmüş , inanmışsınız.
Sallayın
Adı üstünde eski
Tamamdır 9 senelik ilişkiyi bir günde unutamazsınız ancak çabalayın en azından
Evet mecburum da önüme bakmaya. Allah büyük elbet sağolun insallahO 9 yılı değiştiremezsiniz ama sizi bekleyen çok güzel bir gelecek olduğuna inanın. Kendinize zaman verin üzüleceksiniz elbette ama hepsi geçecek.
Kendinize hobiler bulun,hiç boş kalmayın..bir bakmışsınız bu günleri gülerek hatırlayacaksınız inşallah
gelin beraber kore dizisine başlayalımordaki erkeklere bakıp konuşalım ne dersiniz
hem daha yakışıklılar senin eskinden daha iyi bir konu benceaa olabilir aslında
Aa iyi olur bakalım. Ben en son üniversite döneminde izlemiştimhem daha yakışıklılar senin eskinden daha iyi bir konu bencehemen bir dizi bakmak lazım
Her yerden engelleZaten ben ona yazınca bana yazacağını biliyordum dedi. Hala daha ben yazmayınca fake hesaplardan yazıyor. Artık önüme bakıyorum ben de. Evet üzülüyorum bazen nefesim kesiliyor ama geçecek ümidiyle bakıyorum
EngelliyorumHer yerden engelle
Bitti zaten. Onu Allah’a havale ettimExten next olmaz
Sal gitsin
Numarayı değiştirmek yerine silmeyi deneseniz daha kolay olmaz mı?
Dinler misiniz bilemedim.
Haklısınızucuz kurtulmuşsunuz
Hatam var evetSiz bile bile yedek olmuşken adamın size yedek muamelesi yapmasına neden sinirlendiniz ki? Adam size kaç defa o kadının varlığını söyledi siz hala adamla iletişim halinde siniz? Evli bir adam olarak gelen beraber yatalım diye size teklifte buluna biliyorsa hatayı biraz kendiniz de arayın. Aklınızı başınıza alın bu kafa ile giderseniz adamın o ülkeye gidene kadar zaman geçireceği metresi olursunuz ancak. Bu hikayede adamın bu kadar pervasızca hareket etmesinin nedeni de sizsiniz.
Sevmedi ki beni üzülsünAdam seninle konuştu diye sevgilisini paylaşamaz mı yani. Normalde erkekler yıkılır. Burda tam tersi olmuş.Belki oda çok üzüldğ ama atlatmış
Sevmese niye nispet yapar gibi foto paylaşsın kiSevmedi ki beni üzülsün
beni değil eşini sevip değer verdiği içinSevmese niye nispet yapar gibi foto paylaşsın ki
Erkek ve bişeye değer vermek. Parası vardır onunbeni değil eşini sevip değer verdiği için
Kadın Türkiye şartlarına göre zengin tabiErkek ve bişeye değer vermek. Parası vardır onun