Birlikte olan fotoğrafını sosyal medyada paylaştı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle yapacağım insallah. Bundan sonra teşekkür ederim

Numarayı değiştirmek yerine silmeyi deneseniz daha kolay olmaz mı?
Dinler misiniz bilemedim.

Eski konularınıza şimdi baktım. Adamın zaten dengim değil deyip, arkasında durmamışsınız. Başka biriyle sevgili olmasını ne hakla içerliyorsunuz? Ayrıl barış laçka bir ilişkiniz varmış. 9 senelik bir ilişki evlilikle sonuçlanmayacaksa zaten bitmeye mahkumdur. Numaranızı değiştirin. Adam sizi unutmuş. Hayatına yeni sayfa açmış. Siz hala saplantılı davranıyorsunuz.

Dengim değildi evet. Ama biz bir yola girdik çünkü seviyordum. O zorladı aileme söylemem hakkında sonra da kendi bıraktı. Zaten sevilmemişim ki

Bence numaranızı değiştirin size istediği zaman ulaşamayacağını veya sevgilisiyle fotoğraf paylaştığında sizin görmediğinizi görmesini sağlayın. Bir daha asla da ulaşmayın sakın ona hatta inançlı bir insan mısınız bilmiyorum büyük bir yemin edin ona yazmayacağınıza. Ama bunları tabiki onu görmek veya onun size ulaşmasını istemiyorsanız yapın. Yoksa yeni numaranızdan da yazıp kendinizi çok küçük düşürürsünüz.

Adam seninle konuştu diye sevgilisini paylaşamaz mı yani. Normalde erkekler yıkılır. Burda tam tersi olmuş.Belki oda çok üzüldğ ama atlatmış

Numaramı o bana ulaşmasın diye değiştireceğim. Bir daha ulaşmam zaten ki resmî nikah kıymış

Adam evlenmiş yahu bir de eskiden olduğu gibi uyuyalım falan nedir?
Böyle bir adamı hala seviyor olamazsınız diye düşünüyorum.
Kurtulduğumuza şükrediyor olmalısınız.

Adam evlenmiş yahu bir de eskiden olduğu gibi uyuyalım falan nedir?
Böyle bir adamı hala seviyor olamazsınız diye düşünüyorum.
Kurtulduğumuza şükrediyor olmalısınız.
Dediğine göre öyle. Midem bulandı zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…