- 2 Ocak 2021
- 2.232
- 1.104
- 32
-
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Salağım çünküArkadaşım 1500 kere aynı konuyu açtın. O kadar tavsiye verildi yine gidip adama mesaj atmışsın. Zaten burda yazılan hiçbir şeyi dinlediğin yok niye aynı konuyu milyon kere açıyosun?
Haklısınız. Numaramı değiştirip yoluma bakacağımÖyle ya da değil hayatında biri var neticede.
Sizde artık bu durumu takıntı yapmaktan vazgeçin.
20 yıl evli kalıp çoluk çocuk ayrılıyor insanlar.
Estağfurullah salak değilsiniz ama birazcık silkelenmeniz gerek. Hiç çevrenizde arkadaşınız yok mu? Gerçi aynı konuyu defalarca kez kime anlatsanız herkes bir süre sonra sıkılır. Ancak burdaki üyeler olarak size yardımcı olamıyoruz bence. Eğer reel hayatta konuşabileceğiniz arkadaşlarınız varsa onlar biraz silkelesin siziSalağım çünkü
Konuyu açamıyorum. Çünkü bu şekilde terk edilmek sanki çok küçük düşürücü gibi geliyor banaEstağfurullah salak değilsiniz ama birazcık silkelenmeniz gerek. Hiç çevrenizde arkadaşınız yok mu? Gerçi aynı konuyu defalarca kez kime anlatsanız herkes bir süre sonra sıkılır. Ancak burdaki üyeler olarak size yardımcı olamıyoruz bence. Eğer reel hayatta konuşabileceğiniz arkadaşlarınız varsa onlar biraz silkelesin sizi
O mu size ulaşıyor siz mi ona? Adam size sadece deprem olduğunda nasılsın diye mesaj atmadı mı durumunuzu öğrenmek için? Sevgilisiyle fotoğraf paylaştı diye mesaj atan sizsiniz? Konu sahibi üzgünüm ama adamın umrunda değilsiniz,size ulaşmak gibi bir amacı olduğunu da sanmıyorum. Boşuna numara falan değiştirmekle uğraşmayın bence. Engelleyin ya da silin adamı bitsin gitsin.Siliyorum ama kafası esince ulaşıyor bana
O nerede yazıyor ya?Adam evlenmiş yahu bir de eskiden olduğu gibi uyuyalım falan nedir?
Numaranızı değiştirmenize hiç gerek yok. Birine en büyük ceza onu kaale bile almamaktır bence.Bu saatte yazmamın sebebi içimin acıması aslında. Daha önce de farklı bir hesaptan durumu yazmıştım. Buranın şifresini unutmuştum çünkü. 31 yaşında öğretmenlik yapıyorum. 9 yıllık beraberliğim vardı. O işsiz olduğu için ailem istememişti. En son da annem ikna olmuştu. Ama ufak bir tartışmadan dolayı ayrıldık barışırız sandım çünkü aileler biliyordu. Ama öyle olmadı. Ben yazınca tersledi ve yabancı bir kadınla birlikte olduğunu öğrendim. Kendisinden 7 yaş büyük. Kadın orda öğretmenmiş. Düğününe bile çağırdı beni.
2 ay oluyor ayrılalı ama deprem Olduğu gün 10 dk içinde beni aradı. İyi miyim diye. Ben ailemin yanına gelene kadar da sordu yazdı. O anlık korkuyla cevap verdim ama sonradan çok pişman oldum. Bir kaç kez daha da yazdı ben oralı olmamıştım.
Demin de sevgilisi ile fotoğraf paylaşmış. O kadar zoruma gitti ki. Kadın onu görmeye gelmiş. Benimle hiç paylaşmamıştı. Dayanamayıp yazdım ona şimdi. Mutluluklar diledim. Demin whatsapptan durum paylaşmıştı onu görünce ona bile saygın yok numaramı sil dedim. Bir de numaran bende yok diye yalan söylüyor. Senden zaten mesaj bekliyordum da dedi. Sonra engelledim onu.
Canım çok yanıyor. Sizce numaramı değiştirmeli miyim ? Bu durum beni çok kötü etkiledi. Burda onunla ilgili çok konu açmıştım. Herkes beni uyarmıştı ama ben dinlemedim. Hak ettim de biliyorum.
Ekleme: ben dün yazdıktan sonra onu engelledim whatsapptan. Bana normal mesajdan istersen son kez buluşup konuşalım dedi. Bir de önceden yaptığımız gibi sarılıp uyuyalım diye yazmış. Resim nikah kıymış dediğine göre. Beni yedekte o kadını da hala aldatma peşinde. Böyle bir insanla berabermişim yıllardır
9 sene cok uzun. Cok yaşanmişlık cok hatıra ve kurulan hayaller planlar.. Acınıza saygı duyuyorum. Umarım tekrar aşık olur sever sevilirsinzBu saatte yazmamın sebebi içimin acıması aslında. Daha önce de farklı bir hesaptan durumu yazmıştım. Buranın şifresini unutmuştum çünkü. 31 yaşında öğretmenlik yapıyorum. 9 yıllık beraberliğim vardı. O işsiz olduğu için ailem istememişti. En son da annem ikna olmuştu. Ama ufak bir tartışmadan dolayı ayrıldık barışırız sandım çünkü aileler biliyordu. Ama öyle olmadı. Ben yazınca tersledi ve yabancı bir kadınla birlikte olduğunu öğrendim. Kendisinden 7 yaş büyük. Kadın orda öğretmenmiş. Düğününe bile çağırdı beni.
2 ay oluyor ayrılalı ama deprem Olduğu gün 10 dk içinde beni aradı. İyi miyim diye. Ben ailemin yanına gelene kadar da sordu yazdı. O anlık korkuyla cevap verdim ama sonradan çok pişman oldum. Bir kaç kez daha da yazdı ben oralı olmamıştım.
Demin de sevgilisi ile fotoğraf paylaşmış. O kadar zoruma gitti ki. Kadın onu görmeye gelmiş. Benimle hiç paylaşmamıştı. Dayanamayıp yazdım ona şimdi. Mutluluklar diledim. Demin whatsapptan durum paylaşmıştı onu görünce ona bile saygın yok numaramı sil dedim. Bir de numaran bende yok diye yalan söylüyor. Senden zaten mesaj bekliyordum da dedi. Sonra engelledim onu.
Canım çok yanıyor. Sizce numaramı değiştirmeli miyim ? Bu durum beni çok kötü etkiledi. Burda onunla ilgili çok konu açmıştım. Herkes beni uyarmıştı ama ben dinlemedim. Hak ettim de biliyorum.
Ekleme: ben dün yazdıktan sonra onu engelledim whatsapptan. Bana normal mesajdan istersen son kez buluşup konuşalım dedi. Bir de önceden yaptığımız gibi sarılıp uyuyalım diye yazmış. Resim nikah kıymış dediğine göre. Beni yedekte o kadını da hala aldatma peşinde. Böyle bir insanla berabermişim yıllardır
Biliyorum. Ama biz hiç birlikte olmadık. Tek amacı benle birlikte olmakmış. Evliymiş. Hata benim farkındayım. Ben bir kez yazdım onu da öğrenmek için sonra deprem döneminde o beni aradı. En son dün yazdım bir dhaa bana ulaşma diye ki hataydı evetSiz bile bile yedek olmuşken adamın size yedek muamelesi yapmasına neden sinirlendiniz ki? Adam size kaç defa o kadının varlığını söyledi siz hala adamla iletişim halinde siniz? Evli bir adam olarak gelen beraber yatalım diye size teklifte buluna biliyorsa hatayı biraz kendiniz de arayın. Aklınızı başınıza alın bu kafa ile giderseniz adamın o ülkeye gidene kadar zaman geçireceği metresi olursunuz ancak. Bu hikayede adamın bu kadar pervasızca hareket etmesinin nedeni de sizsiniz.
Kendinizi neden düşürüyorsunuz, ya bir kadın kendine bunu yapmamalı
İnsallah. İyisiyle kötüsüyle bir şeyler yaşadık. Ama bu şekilde terk edilmek zoruma giden. Hiç inancım olmasa da insallah güvenebileceğim biri çıkar9 sene cok uzun. Cok yaşanmişlık cok hatıra ve kurulan hayaller planlar.. Acınıza saygı duyuyorum. Umarım tekrar aşık olur sever sevilirsinz
Zaten gruplarda ekliyim. Kendim de grup oluşturdum. Hepsine yeni numaram yazmak da sorun. Dediğinizi yapacağım insallah sağolunNumaranızı değiştirmenize hiç gerek yok. Birine en büyük ceza onu kaale bile almamaktır bence.
Umursamayın, yokmuş gibi davranın.
Belki numarasını silebilirsiniz. Önünüze bakın, kurtulduğunuz için şükredin.
2 haftada aşık olduğunu söyledi. Kadın orda öğretmenmiş. Yurtdışına gitmicem dedi ama kadın buraya yerleşip ne iş yapacak bilemedim. Neyse zaten önemi de yokeurocuklar sen nelere kadirsin.
avrupaya gidiş bileti o kadın tabiki foto paylaşacak ne sandınız.
sizinle 9 yılda paylaşmayıp 2 aylık sevgilisini paylaşıyorsa bunun adı aşktır,ab aşkı
hem karnım doysun hem pastam dursun diyor resmen adam diğer kadınla ama hala sizi de el altında tutmaya çalışıyor bunun tek sebebi erkeklerin maymun iştahı sizden gördüğü ilgi de kesilmesin istiyor yaptığı yanlışlara rağmen böyle bi adamdan hayır gelmez siz kendi hayatınıza bakın ona en büyük ceza olur buBu saatte yazmamın sebebi içimin acıması aslında. Daha önce de farklı bir hesaptan durumu yazmıştım. Buranın şifresini unutmuştum çünkü. 31 yaşında öğretmenlik yapıyorum. 9 yıllık beraberliğim vardı. O işsiz olduğu için ailem istememişti. En son da annem ikna olmuştu. Ama ufak bir tartışmadan dolayı ayrıldık barışırız sandım çünkü aileler biliyordu. Ama öyle olmadı. Ben yazınca tersledi ve yabancı bir kadınla birlikte olduğunu öğrendim. Kendisinden 7 yaş büyük. Kadın orda öğretmenmiş. Düğününe bile çağırdı beni.