Birlikte olan fotoğrafını sosyal medyada paylaştı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Salağım çünkü
Estağfurullah salak değilsiniz ama birazcık silkelenmeniz gerek. Hiç çevrenizde arkadaşınız yok mu? Gerçi aynı konuyu defalarca kez kime anlatsanız herkes bir süre sonra sıkılır. Ancak burdaki üyeler olarak size yardımcı olamıyoruz bence. Eğer reel hayatta konuşabileceğiniz arkadaşlarınız varsa onlar biraz silkelesin sizi

Konuyu açamıyorum. Çünkü bu şekilde terk edilmek sanki çok küçük düşürücü gibi geliyor bana

Siz bile bile yedek olmuşken adamın size yedek muamelesi yapmasına neden sinirlendiniz ki? Adam size kaç defa o kadının varlığını söyledi siz hala adamla iletişim halinde siniz? Evli bir adam olarak gelen beraber yatalım diye size teklifte buluna biliyorsa hatayı biraz kendiniz de arayın. Aklınızı başınıza alın bu kafa ile giderseniz adamın o ülkeye gidene kadar zaman geçireceği metresi olursunuz ancak. Bu hikayede adamın bu kadar pervasızca hareket etmesinin nedeni de sizsiniz.

Siliyorum ama kafası esince ulaşıyor bana
O mu size ulaşıyor siz mi ona? Adam size sadece deprem olduğunda nasılsın diye mesaj atmadı mı durumunuzu öğrenmek için? Sevgilisiyle fotoğraf paylaştı diye mesaj atan sizsiniz? Konu sahibi üzgünüm ama adamın umrunda değilsiniz,size ulaşmak gibi bir amacı olduğunu da sanmıyorum. Boşuna numara falan değiştirmekle uğraşmayın bence. Engelleyin ya da silin adamı bitsin gitsin.

Numaranızı değiştirmenize hiç gerek yok. Birine en büyük ceza onu kaale bile almamaktır bence.
Umursamayın, yokmuş gibi davranın.
Belki numarasını silebilirsiniz. Önünüze bakın, kurtulduğunuz için şükredin.

9 sene cok uzun. Cok yaşanmişlık cok hatıra ve kurulan hayaller planlar.. Acınıza saygı duyuyorum. Umarım tekrar aşık olur sever sevilirsinz

Biliyorum. Ama biz hiç birlikte olmadık. Tek amacı benle birlikte olmakmış. Evliymiş. Hata benim farkındayım. Ben bir kez yazdım onu da öğrenmek için sonra deprem döneminde o beni aradı. En son dün yazdım bir dhaa bana ulaşma diye ki hataydı evet

9 sene cok uzun. Cok yaşanmişlık cok hatıra ve kurulan hayaller planlar.. Acınıza saygı duyuyorum. Umarım tekrar aşık olur sever sevilirsinz
İnsallah. İyisiyle kötüsüyle bir şeyler yaşadık. Ama bu şekilde terk edilmek zoruma giden. Hiç inancım olmasa da insallah güvenebileceğim biri çıkar

Zaten gruplarda ekliyim. Kendim de grup oluşturdum. Hepsine yeni numaram yazmak da sorun. Dediğinizi yapacağım insallah sağolun

eurocuklar sen nelere kadirsin.
avrupaya gidiş bileti o kadın tabiki foto paylaşacak ne sandınız.
sizinle 9 yılda paylaşmayıp 2 aylık sevgilisini paylaşıyorsa bunun adı aşktır,ab aşkı
2 haftada aşık olduğunu söyledi. Kadın orda öğretmenmiş. Yurtdışına gitmicem dedi ama kadın buraya yerleşip ne iş yapacak bilemedim. Neyse zaten önemi de yok

hem karnım doysun hem pastam dursun diyor resmen adam diğer kadınla ama hala sizi de el altında tutmaya çalışıyor bunun tek sebebi erkeklerin maymun iştahı sizden gördüğü ilgi de kesilmesin istiyor yaptığı yanlışlara rağmen böyle bi adamdan hayır gelmez siz kendi hayatınıza bakın ona en büyük ceza olur bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…