Teşekkür ederim bu güzel zarif yorum icin
Ilk olarak aracı kisiyi ve beni arayan ablasini engelledim adam da falso çıktı ben bastan demistim ailesi boyleyse adam nasildir diye, her ne kadar biraz yontulmus olsa da özünden sasmiyor
Ben evde kaldim evlenemedim kafasinda degilim o acidan olsa da olur olmasa da illa biri cikar diye düşünüyorum küçük istemiyorum en fazla 1 yas belki çünkü kardeşim benden 2 yas küçük ondan küçük biriyle olamam bi de yapi olarak abla moduna giriyorum daha anaç ruhluyum o yuzden cok kucuk istemem. Biri vardi aslinda iyi de anlasiyorduk is geregi bir araya geliyorduk epeydir gorusmuyoruz o da benden 1 yas küçükmüş ama pek onemsememistim iste arkadas kisminda kaldik ileri gitmedi
aklima o geldi
Adamin gece olayi da aslinda kendini "beni herkes sever herkesin yardimina koşarım herkesle samimiyetim vardir senin gibi mesafeli degilim " diye överken işte gece 3te biri arasa koşar giderim ya da benim ihtiyacım olsa gecenin kaci olsa insanlari arayabilirim diye orneklendirirken soyledi. Bunun normal olmadigini soyledigimde sen kuralcisin dedi. Kisaca el iyisi ev ayisi tiplerden
ben de baskalarindan bana ne diyorum yani baskasi beni sevebilir de sevmeyebilir de cevremde nasil tanindigim degil evdeki halim önemli ama adama bunu anlatamadim zaten anlamak da istemiyor gecesi gündüzü yokmuş isi buymuş!