Birlikte olan fotoğrafını sosyal medyada paylaştı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben o konuyu hatırlıyorum.
Açıkçası size biraz nispet yaptığını düşünüyorum.
Daha önce yazması
Sonra sevgilisi ile resim paylaşması
Siz de hemen düşmüş , inanmışsınız.
Sallayın
Adı üstünde eski
Tamamdır 9 senelik ilişkiyi bir günde unutamazsınız ancak çabalayın en azından

Bunu atlatmam belki uzun zaman alacak bunun için kendime çok kızıyorum 🥲
O 9 yılı değiştiremezsiniz ama sizi bekleyen çok güzel bir gelecek olduğuna inanın. Kendinize zaman verin üzüleceksiniz elbette ama hepsi geçecek.
Kendinize hobiler bulun,hiç boş kalmayın..bir bakmışsınız bu günleri gülerek hatırlayacaksınız inşallah 🌸

Ben o konuyu hatırlıyorum.
Açıkçası size biraz nispet yaptığını düşünüyorum.
Daha önce yazması
Sonra sevgilisi ile resim paylaşması
Siz de hemen düşmüş , inanmışsınız.
Sallayın
Adı üstünde eski
Tamamdır 9 senelik ilişkiyi bir günde unutamazsınız ancak çabalayın en azından
Zaten ben ona yazınca bana yazacağını biliyordum dedi. Hala daha ben yazmayınca fake hesaplardan yazıyor. Artık önüme bakıyorum ben de. Evet üzülüyorum bazen nefesim kesiliyor ama geçecek ümidiyle bakıyorum

O 9 yılı değiştiremezsiniz ama sizi bekleyen çok güzel bir gelecek olduğuna inanın. Kendinize zaman verin üzüleceksiniz elbette ama hepsi geçecek.
Kendinize hobiler bulun,hiç boş kalmayın..bir bakmışsınız bu günleri gülerek hatırlayacaksınız inşallah 🌸
Evet mecburum da önüme bakmaya. Allah büyük elbet sağolun insallah ❤️

Siz bile bile yedek olmuşken adamın size yedek muamelesi yapmasına neden sinirlendiniz ki? Adam size kaç defa o kadının varlığını söyledi siz hala adamla iletişim halinde siniz? Evli bir adam olarak gelen beraber yatalım diye size teklifte buluna biliyorsa hatayı biraz kendiniz de arayın. Aklınızı başınıza alın bu kafa ile giderseniz adamın o ülkeye gidene kadar zaman geçireceği metresi olursunuz ancak. Bu hikayede adamın bu kadar pervasızca hareket etmesinin nedeni de sizsiniz.
Hatam var evet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X