Birlikte koşu bandında zayıflamak isteyenler başlıyalım artık

inşallah canım ama bugün bende hiç iş yok
çok halsizim ya sporda yapamadım :18:

Bende yapamadim hic halim yok zor tutuyorum ztn orucu oyuzden birazda bayilirim fln diye pek yuklenmicem kendime sonra evdeki butun spor aletlerini atar esim :)

Bugun tartildim 84.2'yim 3 hafta once 89'dum diyet +spor ise yariyo bide oruc tutuyorum buna ragmen cok az yiyorum

Bugun tartildim 84.2'yim 3 hafta once 89'dum diyet +spor ise yariyo bide oruc tutuyorum buna ragmen cok az yiyorum

canımmmmm tebrik ederim seni
darısı bana olur inşallah
bende haftada bir tartılacağım
p.tesi 62.700 kg dım
bakalım önümüzdeki p.tesi kaç kilo çıkacağım:26:

Bugün ki raporumu vereyim
5.0 6.4 arasında 25 dakika yürüdüm
143 kcal yaktim
Toplamda 2.40 km yurudum

Bugün ki raporumu vereyim
5.0 6.4 arasında 25 dakika yürüdüm
143 kcal yaktim
Toplamda 2.40 km yurudum

Bende bugun hep disardaydim durmadan yurudum 2 km fln olmustur.

Insallah canim sende zayiflarsin ben bide az yemegede alistim bide cok su iciyorum yemekten cok su :)

merhaba benide aranıza alırsinız ins.yeni kosu band4 aldik eve.ılk gun 7 dk 4km ile kostm.2 gtn 13 dk 4 ile kostm.dun kosamadim.bu aksam kosarım ins.

merhaba benide aranıza alırsinız ins.yeni kosu band4 aldik eve.ılk gun 7 dk 4km ile kostm.2 gtn 13 dk 4 ile kostm.dun kosamadim.bu aksam kosarım ins.

Hoş geldin canim taniyabilirmiyiz biraz seni?
Hayirli olsun kosu bandin.
Ilk gunden kosma ama canim bende ole yaptim hastanelik oldum dizlerimden yuruyemedim baglarim yirtiliyomus nerdeyse hem iyi kilo vermek istiyosan kosma yürü yürümek çok daha faZla zayiflatiyo.
Bir sonra basla kosmaya inan ben çok cektim dizlerimden ninelerle birlikte yurumeye kalksaydim bana fark atarlardi o derece

hosbulduk.tesekkur ederım.26 yasındayım bekarım ozel de çalışıyorum mühendisim. maleseefki kiloluyum.cocukken zayıftım ama alerjik rınıtım olduğu ıcın kullandığım ılaclar hep ıstahımı açtı okul yuzundende oturdum hep ee doğal olarak aldık kıloları (.
koşma degılde yürüme temposu geldı bana 4 km/s oyuzden onunla başladım ılk bastan cok yuklenmedım kendıme azar azar artırcam yürüme tempomu nette dedıgınız gıbı dızlerde probleme yol açtığını duymuştum.cok gecmıs olsun sızede.
sız tecrubelısınız hız nasıl olmalı sızce ?0,8 den başlıyor makıne ama cok yavaş ben normaldede yürürken bıraz hızlı yuruyorum da sızın onerınız nedır kaçla başlayayım?
bırde 2 kere bındım nette bır hızlanın bır yavaşlayın dıyordu normal gıderken 1 dklık hızı bıraz artırıyorum sonra azaltıyorum sızce bu ıyımı yoksa yanlış bır durummu?

0,8 açılış hızı.1-2 dakika 2-3 ile kullanıp yine 1-2 dakika 4 kullanabilirsin.5 dakika kadar böyle geçer ısınmış olursun.sonra kondisyonuna göre 5-6 kullanabilrsin.salona giderken hoca böyle yapıyordu ben de yalnızken aynen yapıyordum
bahsettiğin 1 dakikaklık aralarla çalışmaya interval çalışma deniyor.çok kişiden faydalı olduğunu duydum.vucudu şaşırtmış oluyorsun

doğru once ısınmak lazım dedıgınız gıbı yapayım tesekurler tabı buaksamda sıgorta attırmazsa babam baktırcak prıze.
evın elektrık tesıstaı eskı sanırım kaldırmıyor.

Anladim canim saol bende 20 yasindayim ogrenci evli ve anneyim he bide kiloluyum dogumdan malesef :)

Kosu bantlarinin markasina gore bazi ayarlar birbirini tutmuyo mesela seninki kachp 1.75 2.0 2.5 diye gidiyo motor gucu yani simdi 1.75 ile 2.5 deki 5km hiz ayni olmaz 1.75 daha yavas tempoda gider benimki voit speed f3 2.5 hp ben 5.5 6.0 'ya kadar tempolu yuruyorum 6dan sonra kosmaya basliyorum.

Bide hizi arttirip yavaslatmanin sebebi nabzi hizlandirip dusurmek maksat ozaman daha cok kalori ve yag yakiyo vucut cok zorlamadan ole yapabilirsin.

Bende km 2 den basliyo 0.8 yok dedigim gibi marka ve modeline gore degisiyo sennkendine gore ayrla canim tempolu yuruyebilcegin sekilde ama kosu bandi seni firlaticak derecede degil tabi

Umarim yardimci olabilmisimdir:)

tanıştığıma memnun oldum.erken evlenmıssın sanırım ama mutluysan sorun yok neguzel bende bekarım ( sanırım hepde bekar kalıcam ya neyse.anneyım dedın allah bagıslasın kız erkek?
benımde voıt 2hp 0,8 ile baslıor 5 de hızlanıyorum 6 da koşuyorum 6 ustune çıkmadım korktum atarsa benı ustunden dıye

bugunki sporum ıftardan once 15 dk 4 km hızla (arada 5) 65calorı yaklaşık 1,08 km aslında daha cok bınecektım nıyetım enaz 30 dk ıdı ama dızımı zorlamaya başladı sanırım cok yuklendım bırden
ıftardan sonra 10 dk 2-4 km hızda karışık 30 kalorı
bır ayarını tuturamadım kosu bandının ( kendı hazır programları var 2.yı denedım cok hızlı oldu ama ılk program ıyı geldı 2-4-3-4 dıye 3er dklık periyotlarla gıdıyor

Evlenirsin canim nasip bu isler hic belli olmaz.:)

Erkek canim 11 aylik utku adi :)

Benimde aklimda evlilik yoktu ayni apartmanin cocuklariydik ozaman 16 yaslarinda flndik hoslaniyoduk birbirimizdenkomsularda farkindaydi cok yakistiriyolardi bizi sonra ben mahalleden tasindim 2yıl sonra geldi buldu beni sonradaevlendik tek sorun babami ikna etmek olmustu

Hayat hikayemi anlattim resmen kusura bakma

merhabaaaa bende koşu bantlıyım artıkınnn 2 gündür sabah ve aksam olmak üzere 50 60 dk yürümeye çalışıyorum. öncelikle 2 de yürüyorum sonra 4 sonra 5 sonra 4 sonra 6 sonra 4 sonra 2 sonra 3 sonra 2 bunu bi saate bölüyorum işte:) mayıstan beri düzenli sporsuz 19 küsür kilo verdi inşallah bu sürekli yürüyüşler sayesinde 20 kilo daha veririm en kısa zaman da ( birazını okullar acılmadan mümkünse ) tavsiyeleriniz varsa memnuniyetle okur ve uygularım :)

allah bagıslasın. benım yerıme op oglusunu.ne tatlıdır sımdı o.
oo neguzel sonu mutlu bıden bır ask olmuş cok sevındım allah hıc ayırmasın sızı.

hayırlı olsun DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…