- 1 Ağustos 2013
- 696
- 45
- 53
benim de 4 gün geçti sabrettim yapmadım, yarın sabah test yapıcam. zaman geçmiyo sanki:) inş. ikinci çizgiyi görürüm. ve inşallah sizlerde... hepimiz bu ay güzel haberler veririz kızlar
slm kızlar aylardır yazamadım buraya düşükten sonra toparlamadım bi türlü nasılsınız sinem,aryearel hamilelik nasıl gidiyor zor zamanlarımda destek olan adını yazamadıgım tüm arkadaslar nasılsınız güzel haberler varmı 38s varmı bebiş gecmişi okuyamadım
Selam kızlarnapıyosunuz bakim, ne zamandır yazamadım,
Sinem, sıla, cano, esra, aryael, isyan ve ismini saymadığım diğer kızlar çok özledim sizi,
umarım iyisinizdir hepiniz
bebiş haberi vercek olan yok mu bakimm??
oo büyüttün bebeği ya gelene kadarrr :)))) biz iyiiz valla sen nasılsın nasıl gidiyor cinsiyet ne zaman öğreniyorsun bizede bildir ya bu ara onun heyecanı vardır yoksa öğrendinmiiii :))
canım benım hosgeldın aramıza tekrar dönmene cok sevindim
biz baya büyüdük bütün testler bitti artık rutin kontroller kaldı hazırlıklar sürüyor benim oğluşum sinemin ise minik melek bi kızı olacak :)
asıl sen nasılsın neler yaptın sağlığın nasıl
hosbulduk canım benim masallah baya büyümüş şimdi takviminede baktım.saglıkcakla kucagına alırsın bi havasta inş .valla ne yapyım canım daha iyiyim şükür saglıgımda iyi kürtaj olmadım.ama yinede kendimi toplamak için ara verdim bakalım tekrar denedik bakalım 26sı bat hayırlısı bakalım.
canım kurtaj olmaman biliyorsun ki coook iyi birsey ara vermişsin yine iyi yapmıssın inşallah olacak ben cok ümitliyim dualarım seninle tez zamanda bütün sıkıntılarını atlat inşallah herseyde hayır vardır gör bak bu sefer nasıl olacak :)))
biz artık zaman gecsın diye bekliyoruz ama inan hamile kalmakta zor hamileliğin devamı da hep aynı korku kalıyor insanda
şimdi de mesela sürekli bebeğin hareketlerini takip ediyorum insanın elinde değil korkuyor panikliyor rabbim hepimizin bebişlerini korusun amin
Günaydın hanımlar,nasılsınız bakalım?
Bu ay kontrol altındaydım (hoş bi sorun yok ama neden gebe kalamıyorum anlayamıyoruz) neyse yumurta takibi yapıldı,sağda 3,solda 1 afacan oluştu . Doktorum bu defada çatlatma iğnesi deneyelim dedi,geçen pazar sabahı çatlatma iğnemi vurdum. Bu sabah kontrole gittim ; hepsi çatlamışşşşş Rahim kalınlığı da 11.06 . BAT ım 26 Ocak Pazar. Doktorum ; ''27 sinde kanda testini yap gel '' dedi. Sonra farketti 100 de 100 umut verdiğini hemen düzeltti ''tabii regl olmazsan'' ... Bu şekilde hamiş kalan var mı aramızda çok umutlandım ben
inş olur canım düşükten sonra dahada bi bebek isteyi oluyor.rabbimi hayırlısını saglıklısını versin.tabi canım yinede dikkatli olmak lazım hareketlerini kontrol et sen zaten bilinçlisin canım.canım inş sorunsuz bi hamilelik ve dogum olur.valla bende 26 ocak bat fakat bugün cok acık kırmızı renkte kanamam oldu sabah giitim kan verdim ya erken adet oldum yada yine bi sorunmu var diye korkuyorum rabbim hepimize hayırlı saglıklı eli ayaga düzgün bebişler nasip etsin .
Yahu hanımlar,yorum yapacak kimse yok mu
Bu şekilde hamile kalan veya duyan
Canım yerlesme kanaması da olabilir ne kdr ara verdiniz bilmiyorum ama duzenlimiydi adetlerin dusukten sonra kendine dikkt et agır ısler yapma cok dikkatli olman lazım biliyorum ufakta bi bebişin daha var ama sen yıne temkinli ol olurmu benıde haberdar et sonucundan
Canım yumurtan ıyı catlamıs rahim kalınlıgıda guzel gayet ıyı gidiodun bnce :) hamiş kalan tabi var bu şekilde inşallah sende onlardan bitanesi olursun:) hatta catlatma iğnesi baslıgına da bakabilirsin
Selam kızlarnapıyosunuz bakim, ne zamandır yazamadım,
Sinem, sıla, cano, esra, aryael, isyan ve ismini saymadığım diğer kızlar çok özledim sizi,
umarım iyisinizdir hepiniz
bebiş haberi vercek olan yok mu bakimm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?