Belirtilerin nelerdi peki? Hayırlı olsun bu arada
Ayyyy inşallah valla bakarsın gerek kalmaz
En buyuk belirtim reglimin gecikmesiydi :) aslinda belirtim varmis ama ben anlamadim hamile degilimdir diye planli bir hamilelik olmadigi icin. Kokuya hassasiyet, sicak basmasi, istahsizlik, goguslerde sislik ve agri gibi.
Bakalım benimde 2 günüm kaldı hayırlısıyla anlıcaz eklemlerim çok ağrıyo bu ara
Bakalım benimde 2 günüm kaldı hayırlısıyla anlıcaz eklemlerim çok ağrıyo bu ara
canlarım nasılsınız ? sizleri çokkk özledmmm ben ve bebeğim çok iyiyiz. herşeyimiz yolunda ama şu sıralar çok yogun bi iş tempomuz war.. uyumaya fırsatımz bazen olmuyor ama sağlık olsn. sizlerde ne war ne yok ??
karamel maşallah 9 haftalık olmuşsunuz bile. ben bir aydır girmiyodum geçen ay adetten sonra baya üzüldüm takmıcam dedim. kafam rahat olsun dedim. bu siteye bile girmedim. şimdi adet 2 gün geçti sabah test yapıcam inş. vardır. burdan paylaşırım
günaydınn hanımlar uzun zaman oldu buraya yazmayalı..nasılsınız bakalım..
yeni hamişler hayırlı olsun bebişleriniz..
ben hala beklemedeyimmm
günaydın millet.
benim meret geldi yine ayın, 15'inde gösterdi kendini. ve dediğim gibi 16'sında geldi. yeni bat 12 şubat
hayırlısı olsun canım üzülme dua edelım bır zamanı var enhayırlı zaman inş.. Bende kırmızılarıbeklıyorum bakalım gelıcekmı
herkes için hayırlısı olsun. üzülmüyorum çünkü allahtan reglim düzenli bu aralar. benim daha çok o canımı sıkıyo, yani düzensiz geldiğinde kendimi kötü hissediyorum.
inşallah gelmez seninkiler. mutlu haberlerini verirsin inşallah canım
inş. Hayırlısı. Evet benımde bazen 1-2 gün şaşabılıyor regl. Düzensızken bellı belırsız oluyor hersey. Bende pek hamıle oldugumu sanmıyorum ama bakalım ne cıkıcak teste :)
günaydın millet.
benim meret geldi yine ayın, 15'inde gösterdi kendini. ve dediğim gibi 16'sında geldi. yeni bat 12 şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?