Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Seellamm canım zaman ne kadar çabuk geçmiş bebeğin kocaman olmuş...

Ammmiin inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın

ne belirti var, ne bi şey...

gene olmadı. vücut sıcaklığını ölçüyordum demek ki benim vücut sıcaklığımda düzensiz adetlerim gibi

bu ay doktora gidecektik şubata erteledik. hadi hayırlısı herkes için.

Bende erteleme git en kısa sürede doktora.. Allah hayırlısını nasip etsin

ya erteleme mecburen oldu. maddi yönden :) şubatta gitçez. bizim bi acelemiz yok. kısmet ne zamansa o zaman.

Hıııımmm tamam o zaman o ayrı.. Acele yok tabii de bir sorun varsa da hemen bulunup tedaviye başlanması açısından vakit kaybetmemek lazım... Benimde eşim gidecek h.sonu kısmet olursa

Hıııımmm tamam o zaman o ayrı.. Acele yok tabii de bir sorun varsa da hemen bulunup tedaviye başlanması açısından vakit kaybetmemek lazım... Benimde eşim gidecek h.sonu kısmet olursa

ya biz doktora gittik aslında. kendiniz denediniz olmadı ozakta gelin demişti de işte şubata sarktı bizimki. bi ay daha kendimiz deneriz. ilaç falan kullanıyorum ben. yumurtalar gelişmiyor tam anlamıyla. PCOS hastasıyım. eşimde problem yok.

inşallah sizde de problem çıkmaz.

Sağol canım bende hormon testlerimi yaptırdım bi sorun yok 3-4 ay daha deneyim rahim filmi çektiririz dedi ondan da korkuyorum zor diolar.. H.sonuda eşim baktırsında inş bişi çıkmaz

Amin canım tez zamanda inşallahh😃oğlum geliyor Allah nasip ederse teyzesi

Ohh ohh maşallahh Allah kucağına almayıda nasip etsin.. Analı babalı büyüsün

canım, rahim filminden korkma... tedirginlik oluyo ama öyle canın yanmıyo bana da çekildi. sadece derin nefes al kendini rahatlatmak adına yeterli olur. inşallah açıktır kanal ve tüplerin de filmin daha rahat geçer.

Kimisi yanma oluyor diyor kimisi ağrı ondan korkuyorum.. Gerçi smeer testinde de korkutmuşlardı ama ben bişi anlamamıştım..

kızlar ben reglınız gecmeden test yapmayın derım. Insan kendı kendıne tum belırtılerı yaratıyo. Bızde bu ay korunmadık ama tum regl belırtılerı var galıba bu ayda yok ..

aminn canım benim teşekkür ederimmm

Kimisi yanma oluyor diyor kimisi ağrı ondan korkuyorum.. Gerçi smeer testinde de korkutmuşlardı ama ben bişi anlamamıştım..

canım 3-5 sn'lik adet sancısı hissedersin tüplerinde ve kanallarında ekstra bi tıkanıklık yoksa. içeri sıvı veriyo ve tıkanıksa açılsın diye basınçla veriyor. tıkanıklık varsa belki o zaman biraz daha şiddetli hissedebilirsin ağrıyı o kadar. korkma. bizzat çektirdim. korkulacak bişey yok.

hele de smear testinde acı çekenlere anlam veremiyorum. alt tarafı rahimdeki sıvıdan (şu fazlası çamaşırımıza bulaşan sıvı yani) bişey değdirerek alıyo ve inceleme için cam yüzeye koyuyo o kadar. smear testinde acı duyanlar, nasıl doğum yapıyor anlamıyorum.

Hımmm anladım canı inş bi tıkanıklık yoktur bakalım nisan gibi olmazsa çekincez meccburr

Evtt yaa bende anlamıyorum gözümü o kadar korkuttular ki dr bitti diyince inanamadım bu kadar mı diyorum hissetmedim bile diyebiliriö

hayırlısıyla hamile kalırsın da nisana kadar gerek kalmaz inşallah.

kız hissedilmiyo bişey, hiçbi şey yapmıyor ki. spekulumu takarken bi tek onu hissetmişsindir o da acısız!

Reglim 2gun gecikmisti idrar testi yamistim gece oyle ogrendim sonra kan testi o da pozitif cikti zaten.

Belirtilerin nelerdi peki? Hayırlı olsun bu arada

hayırlısıyla hamile kalırsın da nisana kadar gerek kalmaz inşallah.

kız hissedilmiyo bişey, hiçbi şey yapmıyor ki. spekulumu takarken bi tek onu hissetmişsindir o da acısız!

Ayyyy inşallah valla bakarsın gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…