Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iyidir kuzum senden naber?
bu test ne için canım ben bişey anlamadım:44: ama inşallah sonuçların güzel çıkar bitanem merakla bekliyorum

merhaba canım adetinin geçmesini bekle ve öyle test yap olur mu canım inşallah hamilesindir

günaydın fıstıklar nasılsınız:78: :78: :78:

Herkese merhaba kızlar.. öpüyorum hepinizi tek tek

Canom geçmiş olsun kuşum, senin iyiliğin için bunlar sabret canım, dualarımız seninle

çok kötüyüm kuzum lekelerimarttı adet oluyorum gene çok mutsuzum şu anda hiçbişey yapmak gelmiyor içimden.Allahım sabır ver

senin lekeden sonra adetin başlıyordu dimi canım ya:26: canım allah sabır versin ya şu şeytanın bacağını kırarız inşallah en kısa zamanda şuan ki halini tahmin edebiliyorum o yüzden çok fazla da üzme kendini olur mu bitanem

2 gündürleke olunca umutlanmıştım baya.inşallah canım pes etmicem ve bu karda kışta tekrar randevumu alacam gidecem hastaneye.Allahım çok zormuş ya çok zormuş bu kadar beklemek.yinede hayırlısı

2 gündürleke olunca umutlanmıştım baya.inşallah canım pes etmicem ve bu karda kışta tekrar randevumu alacam gidecem hastaneye.Allahım çok zormuş ya çok zormuş bu kadar beklemek.yinede hayırlısı

bu da bizim imtihanımız canım ya hayırlısı olsun yeter ki en kısa zamanda anne olursun inşallah bitanem

merhabaaa kızlarrrr çalıştğm icin anca girebiliyorum... böyle aralarda flan.. nasılsınız bakalımm bu gün ??
aynen olumlu düşünelim bebeğim ya bu ay bende çok mutluyum tarifi yok nedense

bu bi işaret mi acaba yaa inşallah hamilesindir tatlım yaaa
inşalllahhh hamileyizdir canımmmmmmmmmmm bu ay olacakkk ben inanıyorummmmm
aynen ya gelmesin pisler yinede 4*5 gün geçsin canım moralini bozmayımda ben bi ara iğneden sonra 16. günde adet oldum.sen bekle öyle yap testi
normalde batım 18aralık ama 15.gün 16aralığa denk geliyor. ben yınede batımı beklicem... ya yumurtalarım 27mm ve 21mm olduğu için erken çatlar dedi. ondan dolayıda erken gelir adetin dedi. bilemedim zaten çokşaşırdı yumurtalarımı görunce çnkü 1,5gün önce bakmıştı en büyüğü 16mm diğeri 15mm ydi. bu kadr büyümesine şaşırdı ondan ötürü öle dedi sanırsam ama çok beğendi süper olmuşlar hadi bu ay da sen klomen hamilemiz ol dedi amiiiiiiiiiiiiinnnnnn dedm bnde

çok kötüyüm kuzum lekelerimarttı adet oluyorum gene çok mutsuzum şu anda hiçbişey yapmak gelmiyor içimden.Allahım sabır ver

sende mi çatlatma iğnesyle hamiş kalmaya calışıosn kzucumm ? :44: üzme canını bakk Rabbim biliyor ve görüyor. hayırlı zamanda hayırlısını verir inşallah rabbim.. gelmesn sen yınede kapat kapılarını

gunaydin kizlar neseniz bol olsun insallah havalar cok can skıcı markete giderken evde bayat ekmek varsa atmayalim hayvanlara verelim birazcikta bulgur varsa atalim kuslar yiyo

gunaydin kizlar neseniz bol olsun insallah havalar cok can skıcı markete giderken evde bayat ekmek varsa atmayalim hayvanlara verelim birazcikta bulgur varsa atalim kuslar yiyo

günaydın canım amin inşallah oyy düşünceli arkadaşım benim valla dışarı bakamıyorum dışarda kalanlar aklıma geldikçe üzülüyorum.. ve bu yüzdende kışı hiç sevmiyorum ya.. çocukluğumdan beri bu kışı sevemedim..

aynen ya hani seviyorum kar ama sonrada vicdan azabi yasiyorum dusundukce insanlari hayvanlari sabah ben biraktim biraz yemek kuslarada zaten biZim apartman girisine hep atiyorum biraz bulgurlu evin girişi ama hayvanlardan onemli degil :))

aynen ya hani seviyorum kar ama sonrada vicdan azabi yasiyorum dusundukce insanlari hayvanlari sabah ben biraktim biraz yemek kuslarada zaten biZim apartman girisine hep atiyorum biraz bulgurlu evin girişi ama hayvanlardan onemli degil :))

aynen canım çok iyi yapmışsın herkes böyle düşünceli olsa keşke

selam millet.

izindeydim bugün başladım. nasılsınız bakalım herkes iyidir inşallah.
ben iyiyim dinlendim. yeni bat bu haftasonu 15 aralık. olmazsa ocakta doktora gitçez. beklemedeyiz.

selam millet.

izindeydim bugün başladım. nasılsınız bakalım herkes iyidir inşallah.
ben iyiyim dinlendim. yeni bat bu haftasonu 15 aralık. olmazsa ocakta doktora gitçez. beklemedeyiz.

selam kuzum ben iyiyim sen nasılsın
ohhh ne güzel kafanı dağıtmışsındır hadi bakalım inşallah hayırlısıyla gerek kalmaz dr ye gitmene

selam kuzum ben iyiyim sen nasılsın
ohhh ne güzel kafanı dağıtmışsındır hadi bakalım inşallah hayırlısıyla gerek kalmaz dr ye gitmene

iyiyim nasıl olayım. kafamı dağıttım günüm vardı arkadaşlarla, gün bendeydi. eğlendik bolca.
onun dışında beklemedeyim işte. umudum yok yine bu ay. doktor yolu gözüküyor bize :)

iyiyim nasıl olayım. kafamı dağıttım günüm vardı arkadaşlarla, gün bendeydi. eğlendik bolca.
onun dışında beklemedeyim işte. umudum yok yine bu ay. doktor yolu gözüküyor bize :)

oooo süperrrmiş valla
umutsuz olma kuzum ya sürpriz yapar belki de senin inatçı bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…