selam kızlar nasılsınız
dün kortizol yüklemesi yapıldı sol kolumdan ilaç verdiler damardan geçmedi bikaç yerden damaryolu açtılar sağdanda yarım saat arayla 3 kez kan aldılar iki kolumda delik deşik oldu
sabah yine gidicem sonuçlar iyi çıkar inş dua edin bana olurmu :18::18::18::18::18:
yok canm daha yapmadım, daha erken gibi geliyo negatifi görmekten korkuyorum. gebelik hesaplamaya göre bugün 3+3 haftalık. adetime de 5 gün var yapsam çıkarmı ki? aslında bir an önce öğrenmek istiyorum, ilki düştüğü için bunda yani varsa tedbirli olmam lazım. napsam bilemiyorum
selam kızlar nasılsınız
dün kortizol yüklemesi yapıldı sol kolumdan ilaç verdiler damardan geçmedi bikaç yerden damaryolu açtılar sağdanda yarım saat arayla 3 kez kan aldılar iki kolumda delik deşik oldu
sabah yine gidicem sonuçlar iyi çıkar inş dua edin bana olurmu :18::18::18::18::18:
günaydın fıstıklar nasılsınız:78: :78: :78:
günaydın fıstıklar nasılsınız:78: :78: :78:
çok kötüyüm kuzum lekelerimarttı adet oluyorum geneçok mutsuzum şu anda hiçbişey yapmak gelmiyor içimden.Allahım sabır ver
senin lekeden sonra adetin başlıyordu dimi canım ya:26: canım allah sabır versin ya şu şeytanın bacağını kırarız inşallah en kısa zamandaşuan ki halini tahmin edebiliyorum o yüzden çok fazla da üzme kendini olur mu bitanem
2 gündürleke olunca umutlanmıştım baya.inşallah canım pes etmicem ve bu karda kışta tekrar randevumu alacam gidecem hastaneye.Allahım çok zormuş ya çok zormuş bu kadar beklemek.yinede hayırlısı
inşalllahhh hamileyizdir canımmmmmmmmmmm bu ay olacakkk ben inanıyorummmmmaynen olumlu düşünelim bebeğim ya bu ay bende çok mutluyum tarifi yok nedense
bu bi işaret mi acaba yaainşallah hamilesindir tatlım yaaa
normalde batım 18aralık ama 15.gün 16aralığa denk geliyor. ben yınede batımı beklicem... ya yumurtalarım 27mm ve 21mm olduğu için erken çatlar dedi. ondan dolayıda erken gelir adetin dedi. bilemedim zaten çokşaşırdı yumurtalarımı görunce çnkü 1,5gün önce bakmıştı en büyüğü 16mm diğeri 15mm ydi. bu kadr büyümesine şaşırdıaynen ya gelmesin pisleryinede 4*5 gün geçsin canım moralini bozmayımda ben bi ara iğneden sonra 16. günde adet oldum.sen bekle öyle yap testi
çok kötüyüm kuzum lekelerimarttı adet oluyorum geneçok mutsuzum şu anda hiçbişey yapmak gelmiyor içimden.Allahım sabır ver
bu da bizim imtihanımız canım ya hayırlısı olsun yeter kien kısa zamanda anne olursun inşallah bitanem
merhabaaa kızlarrrr çalıştğm icin anca girebiliyorum... böyle aralarda flan.. nasılsınız bakalımm bu gün ??
inşalllahhh hamileyizdir canımmmmmmmmmmm bu ay olacakkk ben inanıyorummmmm
:
gunaydin kizlar neseniz bol olsun insallah havalar cok can skıcı markete giderken evde bayat ekmek varsa atmayalim hayvanlara verelim birazcikta bulgur varsa atalim kuslar yiyo
günaydın canım amin inşallahoyy düşünceli arkadaşım benim valla dışarı bakamıyorum dışarda kalanlar aklıma geldikçe üzülüyorum.. ve bu yüzdende kışı hiç sevmiyorum ya.. çocukluğumdan beri bu kışı sevemedim..
aynen ya hani seviyorum kar ama sonrada vicdan azabi yasiyorum dusundukce insanlari hayvanlarisabah ben biraktim biraz yemek kuslarada zaten biZim apartman girisine hep atiyorum biraz bulgurlu evin girişi ama hayvanlardan onemli degil :))
selam millet.
izindeydim bugün başladım. nasılsınız bakalım herkes iyidir inşallah.
ben iyiyim dinlendim. yeni bat bu haftasonu 15 aralık. olmazsa ocakta doktora gitçez.beklemedeyiz.
selam kuzum ben iyiyim sen nasılsın
ohhh ne güzel kafanı dağıtmışsındırhadi bakalım inşallah hayırlısıyla gerek kalmaz dr ye gitmene
iyiyim nasıl olayım. kafamı dağıttım günüm vardı arkadaşlarla, gün bendeydi. eğlendik bolca.
onun dışında beklemedeyim işte. umudum yok yine bu ay. doktor yolu gözüküyor bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?