Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın güzel anneler anne adayları anne olmak isteyenlerrr :))))
herkes iyimi bakalım
sinemcim hayırlısı tekmeler hissediliyor demek süper bizimki daha cok cılız pıt pıt dokunduruyor gece
nazlıcım sanada günaydın iyisindir umarım
sılacım günaydın kuzum
akrilcim nasıl gidiyor bebişle seninde basladımı hafiften kelebek hislerin :)))

eşim sperm testi verdi kızlar..
saat 1-2 gibi belli olcak çok korkuyorummm:18::18:

sağol bitanem nasılsın bakalım yeğenim nasıl annesi

ya ayrıca kızlar ben bu baslıktan gidemiyorum valla
2014 mayıs anneleri baslıgı var ama gidesim yok sadece hastalık yazıyorlar hep sorun insan şişiyor valla
biz burda pozitif pozitif ne güzel
nisan anneleri baslıgına bakıcam valla orası daha guzel
zaten nisan snu mayıs bası denk gelıyor bellı olmaz

sağol bitanem nasılsın bakalım yeğenim nasıl annesi

ay dünkü sancıdan eser yok valla maşallah ıyıyım bugun diyorum mevlutte nazar mı degdı
herkes sordu da sordu baktı sevdi vs
valla cok ınanırım nazara ya pazardan beri keyıfsızdım dua ettim dün şükür bugun iyiyim
küçük kuzumda iyi pıt pıt yokluo teyzesiii
biz artık ona eğitici oyuncak bakıyoruz

zaten bizde seni bırakmayız kuzucum yakandayız valla buluruz seni kaçamazsın benden

ben herhalde hamile kalırım doğumu yaparım çocuğu da da bu topikte büyütürüm yaşlanır giderim

sevindim canım valla bende çok inanıyorum nazara ya eşimle gereksiz şeyler yüzünden huzursuz oluyoruz.. sanırım bizede değdi:26: çok şükr şimdi iyiyiz ama
oyyy yerim ben o pıt pıtları yaaaa ne güzellll doğsun artık da kendisi oynasın oyuncaklarıyla
nasıl merak ediyorum ya çocuklarınzı acaba nasıl olacaklar filan die

inş canlarım...
bir sürü şey okudum neden okuduysam şimdi moralim alt üst olduuu

tatlım hayır ya olumsuz düşünme bak herşeyide okuma hep iyi olan taraftan bak bak göreceksin allahın izniyle bişey çıkmayacak ve yersiz bi kuruntu yapmış olacaksın

tatlım hayır ya olumsuz düşünme bak herşeyide okuma hep iyi olan taraftan bak bak göreceksin allahın izniyle bişey çıkmayacak ve yersiz bi kuruntu yapmış olacaksın
inş öle olur canımmm inş...
senin eşin yaptırdımı bu testi..

evet canım yaptırdı sonuçları normaldi bişey çıkmadı.. inşallah sizdede çıkmayacak
tatlım bu arada neden banlandın sen merak ettimde :26:

aynen canım degıyor nazar zaten oradan sonra fenalastım
evet ya dogsunda oynasın aldım elime dergi cok güzel eki vardı ona bakıyorum şimdi
ya sen bizi gör eşim esmer ben sarı doktorumuz diyor sizin nasıl olacak bebeginiz acaba diye hihi

kuzum okuma valla bak arastırma cok insan o yuuzden stres oluyor gebelikte kan testi beklerken bile kafayı yiyoruz ne gerek var
acıklanacak o yuzden hıc bakma oyalan saat cabuk gecsın duanı et gerisi allahtan gör bak güzel cıkacak

bol dol dua et tatlım
slm söyle meleğine annesi
bence kumral olur öyle tahmin ediyorum

kızlar ya dün acayip bi ağrı vardı kasıklarımda nasıl bi baskı vardı anlatamam :26: sanki bişeyler çatladı içimde:26: bu arada daha 13.günümdeyim neyse kızlar bana müsaade gelirim daha sonra

2014 nisan anneleri konusu kapatıldı kuzum sen yeni konu aç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…