çok saol cnm bnm böle daha çok mutlu olucam eminm bnm iyi olmadan mutlu olmadnda hiçbişi olmaz zaten böle akışına bırakıcam böle gitsn baktım uzun bi zaman olmazsa giderm artk doktora ama baya uzun bi zaman dinlenmek istorum inanki çokyoruldm ya bnce böle daha kolay olur gbi gelyo bana belkide bi bakmşım kendlğmden hamile kalmşm belli olmaz inş hayrlsı olur hepmz çin
aynen canım bencede böyle daha mutlu olursun.. bak bikaç hafta öncesine kadar bende senin psikolojindeydim.. iki ay filan hiç bebek düşünmeden kendime ve eşime zaman ayırdım o kadar rahatladım ki.. şimdi sanki ilk kez istiyor gibiyim.. gerçekten bu kendine verdiğin zaman çok işe yarıyor sende bunu göreceksin bitanem.. herşeyin hayırlısı tabiki canım bak biçok kişi hiç ummadığı anda hamile kaldı.. balki sende öyle olacaksın.. sen şimdi bi güzel dinlen kafanı boşalt sonrasında düşünürsün tekrardan
tamam cnm benm çok saol :103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
merhaba ank da nerede yaptırdınız acaba bırde ben de ılk asılamamı 1 sene once yaptırdım sonra 1 yıl ara verdım fakat pısman oldum sımdı tekrar baslayacagım Allah ın ıznıyle ..kızlar bnm aşılama tutmadı haber verym dedm merak edersnz dye
kızlar bnm aşılama tutmadı haber verym dedm merak edersnz dye
iyidir tatlım senden naber? he ya karşılaşamıyoruz bundan sonra randevulaşalım :129:canım naber karsılasamıyoruzzz hıııçççç
Nasılsınız hatunlaarr
iyidir tatlım senden naber? he ya karşılaşamıyoruz bundan sonra randevulaşalım :129:
ben iyiyim kuzum sen nasılsın bakim yeğenim nasıl
günaydın canımmm..
ne sancısı bu böyle yahuu :S geçmiş olsun..
ayrıntılı usg için biraz erken değilmi canım :S
bildiğim kadarıyla 22.haftada yapılıyo :S
slm arkadaslarr kımse yok ama haber verım dedım doktora gıttım bugun bebısım 2900 gr olmus dogum tarıhını ıse 27 aralıga verdı doktor
günaydın herkeseeuuuu bebeğim kocaman olmuş resme bak :))))
Günaydın hatunlar..dün yemekli misafirim vardı ölüyorum yorgunluktan yaa..16kisiydik..
Hem yemek hem tatlı tuzlu bişeyler yaptım..sanki bu kadar hazırlık yapmak benim neyimeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?