Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende soylemıyorumm tatlım gecen kaynanam aradı ruyasında gormus bende asılam olmustummm ıste sankı bılıyor gıbı anlattı bebek gordumm falan dıyeee bende daha cok umumutlanmıstım ısteee

valla en iyisini yapıyosun canım ya inşallah müjdeli haberi verirsin bu ay her zaman umudumuz var canım bizim bi ay olmadı die umutsuz olmuyoruz demi

valla en iyisini yapıyosun canım ya inşallah müjdeli haberi verirsin bu ay her zaman umudumuz var canım bizim bi ay olmadı die umutsuz olmuyoruz demi

tabı canııımmmm ne umutsuzlugu asılama yaptıran ben degılım sankı bu ay kandılıgınden olu belkı dıye yurtlama gununu hesaplıyorummmkafayı yıyorum galıbaaa dıyorummm sonraa o kadadr ıgneyle yumuta buyudu catlatıldı ası yapıldı olmadı sımdı kendılıgınden gelır demııııı cokkkk zooorrrr

kız bak benim ablamı örnek vereyim.. eşinden dolayı olmuyordu denemedikleri yol kalmadı ama kendiliğinden oldu o kadar şey duyuyoruz ya neler neler yapıyorlar olmuyor ama bıraktıkları anda bi bakmışlar ki evlat sahibi olmuşlar.. valla sen yumurtlama günlerini hesapla bende öyle yapıyorum bu ay inşallah hep birlikte anne olacağız yaa çok umutluyum

dun gece telfna bı program ındırdım kadın takvımı vardı ama cok ıyı sonuc vermıyordu sımdıkı ıyı tam tamına gununu verdı bugun en parlak gunummmm :26::26::26::26::26:soylemesı ayıpppp.

canım sen calısıyomusun cok erken yazmaya baslıyosunuz ben kalkana kadar 4 sayfa oluyor hepsını okuyorum sonraa

canım bugün kaçıncı günün senin? benim daha 9.günüm ama sol tarafıma bişeyler batıyor nedense:26:
tatlım ben çalışmıyorum evdeyim aynı zamanda da aöf te okuyorum sen çalışmıyosun sanırım dimi

benım de 10.gun tatlım ben 26gunde bır oluyorum oyuzden erken yumurtluyorummm bende de sol da agrı var dı dun ama kıst varya orda ondanmmı dıye dusundum
ben evde calısıyorum tatlımmm hıc calısmadımmm sımdıye kadar bende aöf ıktısısattı bıraktımmmm 4 yıllık cooookkk zoorrr gelmıstıııı

Son düzenleme:

erken kalkıyorsunn bennn kalkamıyorummmm valllahaaaaa

ben genelde 30 günde bir oluyorum ama geçen ay dengesizdi inşallah bu ay düzelir.. bu günleri değerlendirelim demk ki yumurtluyoruz canım
hmm aynen canım bende hiç çalışmadım lisedeyken stajım vardı zaten o da çalışma sayılmaz keşke bırakmasaydın ya ne güzel bitirirdin benim bölümde maliye iktisattan farkı yok yani:126:

erken kalkıyorsunn bennn kalkamıyorummmm valllahaaaaa

eşim için 7 de kalkıyorum canım kahvaltısını filan hazırlıyorum o gittikten sonra uyuyabilirsem uyuyorum yoksa uyumuyorum en geç 10 da uyanıyorum sen kaçta kalkıyosun ki tatlım

eşim için 7 de kalkıyorum canım kahvaltısını filan hazırlıyorum o gittikten sonra uyuyabilirsem uyuyorum yoksa uyumuyorum en geç 10 da uyanıyorum sen kaçta kalkıyosun ki tatlım

canım benımesımde 7,5 da falan gıdıyor ama kahvaltı yapmıyor onu gonderımmm hemen yatıyorum 11de 11,5 da falan kalka bılıyorummm ama gec yatıyorummm 1-2 falan oyuzden kalkamıyorummm halıyleee
bıtıremedım ıste cookkk zorr ggelldııı

Hayırlı cumalar kuzular sinemim ismin anlamı çok güzelmiş çokta yakışır senin meleğine eğer benimki kız olursa bir hafta önce rüyamda gördüm ikizlerim oluyordu birini kucağıma alıp senin ismin zeynep liva olsun diyordum erkek olursada bilal ismini çok seviyorum bilal olsun istiyorum

hmm anladım canım sağlık olsun ya belki ileride devam edersin belli olmaz
ohhhh uyu bakalım o kadar geç yatarsan geç kalkarsın tabiki ben 12 gibi uyuyorum ya ama sabah ezanına kalkamıyorum bi çözüm bulmam lazım onun için:26::26:

hayatta mucize diye bir şey var şüphesiz,belli olmaz tabi ki bu işler ama ben şahsen rüyalara inanıyorum hatta hemıle oldugumu öğrenmeden annem bir rüya görüyor tabı bana bir kaç gun sonra söylüyor ölmüş dedemi masa başında oturken görüyor,bütün evlatları torunları dedemin başına toplanmış ki dedem öleli 6 sene oldu neyse anlattı anlamına bakıver dıye anne dua istemiş dedem senden ama ölen birini görmek diri haberidir dedim hele hele kişinin annesi babası en hayırlı rüyalarmış ve işin ilginci aynı gece babamda benzer bir rüya görüyor ve sonuc torun yolda :):)
benım bebek fikri aklımda degıldı artık ve 2-3 kez bebek görmüştüm rüyamda rabbim tamamına erdırsın isteyen tüm kadınlarada tezden bebek versn amin..

sağol canım hayırlı cumalar :)
ayyy bakalım o zamana kadar eşim fikir değiştirmezse belinay olacak fıstığımızın adı inşallah :)
hmm senin isimlerinde çok güzel kuzummm :)

valla bende inanıyorum canım yaa ama her bebek görmemde hep o ay hasta olmuştum nedense ama ben her seferinde inanmaya devam edeceğim olana kadar

iyiyim canım bi saat öncesine kadar başım ağrıyordu ama şimdi geçti bu günüme şükür tatlım sen nasılsın

geçmiş olsun kuzum inşallah hep iyi ol bende hamdolsun iyiyim vermek istediğim kilolarımı normal zamanda vermiyordum şu 3 ay içinde 6 kilo verdim halada yemeklerden tiksiniyorum

ınsallahhhh canımmm yaaa bende ınanırıımmm bendeee hayırlı olsunnn canımmmm bebısınnn bızede dua ettt ınsllhhh hayırlısıyla kucana alırsınnn sag saglımm

canımmm ben de kalkamıyoruummm cookk dertlıyım bu konudaa esım gıderken kılıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…