Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ZamanIa değiI, dua’yIa geIir bekIenen!

Hayırlı Cumalar herkese

bugün Meryem suresini okumayı unutmayın kızlar...

okuyamayanlarda bolca dua etsin olur mu

Hamileliğin ilk belirtilerini nasıl anlayabiliriz acaba. Mesela 1-2 haftalıksa. Çok akıntım var benim 1 haftadır. Bazı yerlerde okudum hamilelik belirtisi içindeymiş bu şekilde akıntı. Ama belki de üşüttüm ya da mikrop kaptım

kızlar günaydın
hayırlı cumalarımız olsun
dün gece hepiniz için dua ettim rabbim hiçbirinizi evlatsız bırakmasın
kendim içnde bebeğin ismini bi rüyamda görsem dedim ama tutmadı karma karışık şeyler gördüm hayırdır inşallah
5 isim var kafamızda isimlerede açığız teyzeleri erkek biliyosunuz bizimki

merhaba ,hayırlı cumalar herkese

pembelii ,arkadasım regl dönemıne yakında cok akıntı olur yanı daha cok erken bir şey söylemek için en dogru bilgi reglden biraz geçtikten sonra anlarsın çünkü hamılelık ve regl belırtılerı aynı

hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla kucagına al demek bir oğluş geliyor,hemen oğlum olursa diye düşündüğüm isimleri paylaşayım senınle öyle farklı isimler değil ama hepsinin anlamıda güzeldi

1.toprak
2.utku
3.kaan
4.burak
5.alp

ben bunlardan birini koyacam şayet oğlum olursa :)

Evet biliyorum regl belirtisi de olduğunu ama şu ana kadar hiç böyle bir akıntım olmamıştı bi haftadır baya bi akıntım var bi yandan da mikrop kapmış olabilir miyim diye düşünüyorum inşallah öyle değildir. Ama şeffaf ve kokusuz herhalde ciddi bir şey değildir. Bi de reglime daha 2 hafta falan var. Bakalım hayırlısı. Ne heyecanlı bir şeymiş yaa :)) Regl kaç gün gecikirse test yapmalıyız ne zaman kesin sonuç verir

sağol tatlım sana da hayırlı cumalar ağzına yüreğine sağlık canım benim allah kabul etsin
hayırdır inşallah canım güzel isim aklıma gelirse hemen söylerim ben sen hiç merak etme:13:

merhaba ,hayırlı cumalar herkese

merhaba canım sağol sana da hayırlı cumalar

Ben de geçen gün tv'de mustafa cecelinin oğlunu görmüştüm adı Arın'dı hoşuma gitmişti baya. Arınmak anlamında saf duru olmak anlamında :)

canım üşütmüş olabilirsin bu yüzdende akıntın olmuş olabilir.. acele etme günün geçsin sonra testi düşünürsün tamam mı

şeffaf kokusuz ise muhtemelen enfeksiyon durumu yoktur,valla regl gecıkmeden bile kanda varsa bellı olabilir yani regline 1-2 gun kala ama eğer geç döllenme olmuş ise regl tarıhınden 5-6 gun sonra bellı olabılır evet cok heyecanlı bir süreç her belirtiler acaba mı dediirtiyor rabbim mübarek cuma günü isteyen tüm anne aday adaylarına bebek nasip etsin

Amiiiin inşallah herkese her isteyene nasip etsin rabbim..

İnşallah canım hepimizin güzel haberlerini bekliyoruz

amin canım en kısa zamanda hep birlikte sevinmeyi nasip etsin rabbim.. birimiz sevinirken diğerimiz üzülmesin.. aynı anda gelsin meleklerimiz ve bu yılı da güzel bi anıyla bitirelim inşallahhh

Sanırım bizde Belinay koycaz kuzum yaa..
Nasıl sizce yorum alayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…