Ayyy ben de bebiş istiyoruum kızlaar
Allah inşallah isteyen herkese nasip eder amiin
valla bizde çok istiyoruz canımm yaaa
aminnn inşallahhh
Hamileliğin ilk belirtilerini nasıl anlayabiliriz acaba. Mesela 1-2 haftalıksa. Çok akıntım var benim 1 haftadır. Bazı yerlerde okudum hamilelik belirtisi içindeymiş bu şekilde akıntı. Ama belki de üşüttüm ya da mikrop kaptım
kızlar günaydın
hayırlı cumalarımız olsun
dün gece hepiniz için dua ettim rabbim hiçbirinizi evlatsız bırakmasın
kendim içnde bebeğin ismini bi rüyamda görsem dedim amatutmadı karma karışık şeyler gördüm hayırdır inşallah
5 isim var kafamızda isimlerede açığız teyzelerierkek biliyosunuz bizimki
merhaba ,hayırlı cumalar herkese
pembelii ,arkadasım regl dönemıne yakında cok akıntı olur yanı daha cok erken bir şey söylemek için en dogru bilgi reglden biraz geçtikten sonra anlarsın çünkü hamılelık ve regl belırtılerı aynı
sağol tatlım sana da hayırlı cumalarkızlar günaydın
kendim içnde bebeğin ismini bi rüyamda görsem dedim amatutmadı karma karışık şeyler gördüm hayırdır inşallah
merhaba ,hayırlı cumalar herkese
Evet biliyorum regl belirtisi de olduğunu ama şu ana kadar hiç böyle bir akıntım olmamıştı bi haftadır baya bi akıntım var bi yandan da mikrop kapmış olabilir miyim diye düşünüyorum inşallah öyle değildir. Ama şeffaf ve kokusuz herhalde ciddi bir şey değildir. Bi de reglime daha 2 hafta falan var. Bakalım hayırlısı. Ne heyecanlı bir şeymiş yaa :)) Regl kaç gün gecikirse test yapmalıyız ne zaman kesin sonuç verir
canım üşütmüş olabilirsin bu yüzdende akıntın olmuş olabilir.. acele etme günün geçsin sonra testi düşünürsün tamam mı
Evet biliyorum regl belirtisi de olduğunu ama şu ana kadar hiç böyle bir akıntım olmamıştı bi haftadır baya bi akıntım var bi yandan da mikrop kapmış olabilir miyim diye düşünüyorum inşallah öyle değildir. Ama şeffaf ve kokusuz herhalde ciddi bir şey değildir. Bi de reglime daha 2 hafta falan var. Bakalım hayırlısı. Ne heyecanlı bir şeymiş yaa :)) Regl kaç gün gecikirse test yapmalıyız ne zaman kesin sonuç verir
şeffaf kokusuz ise muhtemelen enfeksiyon durumu yoktur,valla regl gecıkmeden bile kanda varsa bellı olabilir yani regline 1-2 gun kala ama eğer geç döllenme olmuş ise regl tarıhınden 5-6 gun sonra bellı olabılır evet cok heyecanlı bir süreç her belirtiler acaba mı dediirtiyor rabbim mübarek cuma günü isteyen tüm anne aday adaylarına bebek nasip etsin
Tamam inşallah canım sağol
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım hepimizin güzel haberlerini bekliyoruz
okadar sinirliyim ki. !!!:99::99::99::95:
kızlar günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?