niğdeyi görmüştüm ben elması da güzeldir hani kızları da güzeldir herhalde
yani övünmek gibi olmasın öyleyizdirEvet elması meşhur canım :) bende kayseriyi gördüm ama içini gezemedim hiç.nasip olmadı.çok beğeniyorum kayseriyi
bende gezmedim niğdeyi tatlım yolun düşerse beklerim kayseriye :) bende çok seviyorum kayseriyi devamlı gelişiyor
aynen öyle valla.benimde haberim olsun niğdeye gidersen.neyse tatlım sonra görüşürüz kapatıyorum byy . :*
inşallah bu ay orta katı kiraya vericemtekrar hb cnm sen hamilemisin peki
benım de babadan kaldı alışkanlık. o da izlerdibenim kayınbabam da izler izler en sonunda bu neydi yaw der kapatır sonra dayanamaz yine izler
şifa olsun tatlım bende Meryem suresine başladım bu ay :) inşallah bu ay gelir bizim meleklerimizdebu arada resmen kış geldi canım yaa hava ne kadar kötü
aminnnnnnn kuzucum değiştiririm ben:13::13:sılacımmmm benım batı 18 aralık olarak değiştirirmisn.inşallah son yazışın olurrrrr
ınsallahh canımmm benım sure kaldı kımseye sylemedım ama ben devem edrım ne olacak sankı nıyet onemlı olan dıye dsundum havarlar cok kotu oldu .benınıde duana al olurmu tatlımm ınsallahh gelır tez zaman daaa ne dıyelımm kotuydum ama ıyım sımdı ogrendıgım gunnu aksam acıllestı ates tavan yaptı bı ıgneyle kendıme geldım neysekı uzuntuden oldu sanırım uzulmemek elde degıl ıste takmayım dıyorum am a olmuyorr
Arkadaşlar ben yazın bu topiğe yazıyordum sizlerle birlikte hamilelik beklemek umudumu artırıyordu.ama sonra bıraktım çünkü 2 aşılama 3 tup denedikten sonra kendi kendime senin ne ışin var bu listede dedim.kimbilir. daha kaç yil mücadele edeceksin ,boşuna kaptırma kendini dedim.ara ara bakıyordum neler yaptığınıza uzaktan.şimdiyse mucizem gerçek oldu.şükürler olsun 4.tüpbebek denemem pozitif çıktı.mutluluktan ayaklarım yere basmıyor sanki.sabrın sonu bu kadar mı güzel olur....rabbim herkese nasip etsin.banada tamamıni gösterir inşallah.Listede hala kendimi görünce şaşırdım.artık hamiş yazabilirsiniz umutları bitmekbilmeyen bu arkadaşıniza.herkese sevgiler.dualarim sizlere.....
rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasib etsin canım.bende merak ediyodum o stresle hamile kalan varmı diye.ben çok stres yapıyorum
ne güzel bebişin seni çok bekletmemş canım.bizim 2.5 yıl oluyo isteyeli.haylaz gelmedi hala.bide cinsiyetini öğrenince yaz buraya olurmu.yumurtlama günü ilişki erkek olurmuş büyük ihtimal.seninkide erkek gibi sanki
Arkadaşlar ben yazın bu topiğe yazıyordum sizlerle birlikte hamilelik beklemek umudumu artırıyordu.ama sonra bıraktım çünkü 2 aşılama 3 tup denedikten sonra kendi kendime senin ne ışin var bu listede dedim.kimbilir. daha kaç yil mücadele edeceksin ,boşuna kaptırma kendini dedim.ara ara bakıyordum neler yaptığınıza uzaktan.şimdiyse mucizem gerçek oldu.şükürler olsun 4.tüpbebek denemem pozitif çıktı.mutluluktan ayaklarım yere basmıyor sanki.sabrın sonu bu kadar mı güzel olur....rabbim herkese nasip etsin.banada tamamıni gösterir inşallah.Listede hala kendimi görünce şaşırdım.artık hamiş yazabilirsiniz umutları bitmekbilmeyen bu arkadaşıniza.herkese sevgiler.dualarim sizlere.....
merhaba hayırlı olsun kızınız olucakmış kız hevesslisi bir anne adayı olarak sevindim bu habere..acaba en önemli belirtileriniz neydi paylaşırmısınız sevgili kız bebek anneleri nasıl tahminlerde bulunuyorsunuz???12. haftadayım ve merakla bekliyorum...
merhaba hayırlı olsun kızınız olucakmış kız hevesslisi bir anne adayı olarak sevindim bu habere..acaba en önemli belirtileriniz neydi paylaşırmısınız sevgili kız bebek anneleri nasıl tahminlerde bulunuyorsunuz???12. haftadayım ve merakla bekliyorum...
canım new born al once 1 aya kadar sonrasını 3 ay alırsın %100 pamuk olanlardan bol bol tulum alt üstbaska birsey gıyemıyor cok rahatsız oluyorlar dıger allı pullu seylerın ıcınde 6 .aydan sonra rahatca gıydırırsın suslu puslu tabi hiç değişik seyler alma demiyorum asla da demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?