• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sende sağol canım inşallah iyi haberlerini alırız ya valla kötü haberlerden bunaldık artık güzel haberlere ihtiyacımız var:31::31: sen güzel haberi verde moralimiz yerine gelsin canım:29::29::29:
adetimez 9 gün kaldı ama 1 haftaya bell eder cnm çnkü bn hep 3 4 gün erken oluyorum inş olmam

adetimez 9 gün kaldı ama 1 haftaya bell eder cnm çnkü bn hep 3 4 gün erken oluyorum inş olmam

hmm anladım canım hayırlısı bakalım:34: inşallah olmazsın.. moralini yüksek tutmaya çalış olur mu canım stres yapma.. hoş demesi kolay ama elde olan bir şey değil ki.. ama sen yinede güzel düşün güzel olsun:38:

hmm anladım canım hayırlısı bakalım:34: inşallah olmazsın.. moralini yüksek tutmaya çalış olur mu canım stres yapma.. hoş demesi kolay ama elde olan bir şey değil ki.. ama sen yinede güzel düşün güzel olsun:38:

çok saol hayatm çok destek oldun baana Allahm inşallah sana aşılamaya tedaviye gerek kalmadan verir yawrunu inşallah :38::38::38::38::38:

amin bitanem ya bu ay Meryem suresine başlayacağım bakalım hastalığım bitsinde:31: yarım kalırsa artık biriniz benim için okur demi :34: diğer ay başlıyorum tedaviye inşallah bakalım inşallah hemen olur ya :54:

canımm bende okuyacağımmm...zorlanırsan özelden yaz yardımm ederimmm inşş

çok saol hayatm çok destek oldun baana Allahm inşallah sana aşılamaya tedaviye gerek kalmadan verir yawrunu inşallah :38::38::38::38::38:

amin canım benim içimde çok büyük bi umut var hemen olacak gibi inşallah yanılmıyorumdur:16::16::16: sende çok sağol canım benim dikkat et kendine yarın görüşürüz çok öpüyorum:54::54:

evet teyzesi bildinnnn :)
darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhhh amiiiiiiiinnnnnn :D

Allah analı banası sağlıklı önürler versin sağlıkla kucağına al canım

Benim bata 5 gün var kasıklarımda batma ve yanma var duphaston içiyorum acaba o mu yapıyo dicem ama son 2 gün kaldı bitiyo yeni başladı bu ağrı hamileliklede ilişkilendirip üzülmek istemiyorum hayırlısı artık

Allah analı banası sağlıklı önürler versin sağlıkla kucağına al canım

Benim bata 5 gün var kasıklarımda batma ve yanma var duphaston içiyorum acaba o mu yapıyo dicem ama son 2 gün kaldı bitiyo yeni başladı bu ağrı hamileliklede ilişkilendirip üzülmek istemiyorum hayırlısı artık

amin cnım tüm isteyenlere nasip etsin Allah'ım..
valla bişi diyemicem canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah..

hmmm anladım canım yaaa valla bende durumlar aynı okul filan gidiyor az kaldı sınavıma bolca ders çalışıyorum şu ara:68:

kız maşallahhhh kaç günün kalmış şurda doğurdun doğuracaksın :52: :52: :52:

Evet canimm az kaldii 3 hafta var iste bel agrilarim siklasti yatiyorum dinleniyorum bol bol :)

Bende bu ay serophen içtim.9-10 gün var adete ayy dua edin bana kızlar hayırlısıyla gelsin bebişim.

Merhabalar kızlar uzun zamandır yazamıyorum malum okullar açıldı...inşallah hamişler artmıştır bende maalesef yok hala bişi cok üzgünüm:(Bilgisi olanlara bikaç soru sormak istiyorum.Ben bu ay yumurta takibi yaptırdım adetin 3. günü gittim doktora baktı ve kist olmadığını söyledi 13. gün gel yumurtalarına bakalım dedi bana acayip geldi arada niye bakmıyo diye neyse bi
şey demedim ogün.Aynı zamanda incir kürüne dewam ettim ve ovulasyon testiyle de takip ediyordum.10. günde çift çizgi cıktı ama yinede bekledim diğer gün de yaptım çizgi silikti tamam dedim 11. günde yumurtaladım ve ilişki oldu o günlerde.13. gün doktora gittim yumurtam 13mm ve 8mm idi.Büyümemişler dedi doktor...Benim aklıma takılan acaba ben 10. günde yumurtladım mı doktor eger 10. günde yumurtalasam bunu görür müydü?O morel bozukluğuyla sormadan çıktım doktordan..Çünkü yumurtan büyümüyo demekki klomene başlayalım dedi bilmiyorum ne diyosunuzzz?Teşekkürler şimdiden...

Back