• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım dr yi arasaydın bi keşke sorsaydın belki kontrole çağırırdı.. diğer seferde çok ağrın olmuştu benim aklıma takıldı şimdi ya inşallah kötü bir şey yoktur :31: ama bende de oldu bu ay kasık ağrısı sanırım ben üşütmüştüm o yüzden olmuştu..

yawrum bn doktoru aradım sordum ama aşılamadan sonra normal dedi bna parol iç dedi bnde olurda tutmaz derim tutarda bişi olur dye içmedm öle sancıyı çekip duryo işte hele dün akşam aykatyken bi sancı grdi zıpladım inani ne kötü bişi kız bu aşılamadan sonrası zor oluyomş inanki

selam kızlar.

naber nasılsınız. güzel şeyler okudum yine topic'te.

ben ctesi istanbuldaydım. nişanımız vardı. ohh bi döktük kurtları ki sormayın.:21::21::21::21::66::66::66::66::66::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

yawrum bn doktoru aradım sordum ama aşılamadan sonra normal dedi bna parol iç dedi bnde olurda tutmaz derim tutarda bişi olur dye içmedm öle sancıyı çekip duryo işte hele dün akşam aykatyken bi sancı grdi zıpladım inani ne kötü bişi kız bu aşılamadan sonrası zor oluyomş inanki

ah canım ya allah yardımcın olsun inşallah bu bebektendir ya rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın:54: valla açıkçası bende korkuyorum aşılamadan filan rabbim kimseyi çocuksuz bırakmasın valla ya..

ah canım ya allah yardımcın olsun inşallah bu bebektendir ya rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın:54: valla açıkçası bende korkuyorum aşılamadan filan rabbim kimseyi çocuksuz bırakmasın valla ya..

amin cnm bnm Allahım dularnı kabul eder inşallah bu işler çok yoruyor gerçekten çok zor Allahm yardm etsin hepimze

selam kızlar.

naber nasılsınız. güzel şeyler okudum yine topic'te.

ben ctesi istanbuldaydım. nişanımız vardı. ohh bi döktük kurtları ki sormayın.:21::21::21::21::66::66::66::66::66::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

valla ben kendi adıma konuşayım çok iyiyim:32::32::32: ohhhh haftasonu bütün stresini attın demek hııı ne güzel kendine gelmişsin canım ya sevindim :54::54::54: bende dün bol bol eğlendim çok güzel bi gün geçirdim yenilenmiş gibiyim:46::46::46::46::46:

Son düzenleme:
selam kızlar biz geldik..
cinsiyetimiz belli oldu :) pembiş pembiş şeyler alabilicez artık inşallh :)
21 cm 400 gr olmuşuz ilk defa kalp atışını duyduk çok garip bi duygu Allah herkese tattırsın inşallah :)

canım ben sana demiştim kızın olcak diye dimi içime doğmuştu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

selam arkadaşlarım nasılsınız ?

birazdan eşim gelicek ve hastaneye gidicez ben endokrine gidiyorum hormonlara baktırcam eşimde spermiogram testi yaptırcak dua edin sonuçlarımız iyi olsun

amin cnm bnm Allahım dularnı kabul eder inşallah bu işler çok yoruyor gerçekten çok zor Allahm yardm etsin hepimze

amin bitanem ya bu ay Meryem suresine başlayacağım bakalım hastalığım bitsinde:31: yarım kalırsa artık biriniz benim için okur demi :34: diğer ay başlıyorum tedaviye inşallah bakalım inşallah hemen olur ya :54:

selam arkadaşlarım nasılsınız ?

birazdan eşim gelicek ve hastaneye gidicez ben endokrine gidiyorum hormonlara baktırcam eşimde spermiogram testi yaptırcak dua edin sonuçlarımız iyi olsun

iyidir canım sen nasılsın?
hadi bakalım güzel haberlerle dönersin inşallah:16::16::16:

iyidir canım sen nasılsın?
hadi bakalım güzel haberlerle dönersin inşallah:16::16::16:

bende iyiyim çok şükür kuzum koşuşturup duruyorum hastaneyle kurs arasında

Meryem suresine bende başlıcam inş canım

sılacım sen Meryem suresini bitiremezsen ben ikimizin adına niyet edip devam etsem olurmuki

amin bitanem ya bu ay Meryem suresine başlayacağım bakalım hastalığım bitsinde:31: yarım kalırsa artık biriniz benim için okur demi :34: diğer ay başlıyorum tedaviye inşallah bakalım inşallah hemen olur ya :54:

cnm eğer adet olmazsam inşallah iyi olursam okurum :16::16:

bende iyiyim çok şükür kuzum koşuşturup duruyorum hastaneyle kurs arasında

Meryem suresine bende başlıcam inş canım

allah kolaylık versin canım.. hmmm ne güzel bu ay beraber okur bol bol dua ederiz inşallah tez vakitte kabul olur dualarımız:54:

inşallah cnm çok saol ya :103::103::103::103::103::103::103::103::103:

sende sağol canım inşallah iyi haberlerini alırız ya valla kötü haberlerden bunaldık artık güzel haberlere ihtiyacımız var:31::31: sen güzel haberi verde moralimiz yerine gelsin canım:29::29::29:

canım ben ders çalışıyorum genelde ama arada geliyorum ama bi türlü karşılaşamıyoruz nasılsın bakalım?
canım ümitsiz olma hakkında hayırlısı olur inşallah sayılı gün çabuk geçer belirtilere çok takılma olur mu:54:

tebrik ederim:nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederiimmmm :)

Back