Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nazar27 canım biraz uyumuştum şimdi uyandım abdest alacaktım ama maalesef benim kırmızılar gelmiş
duayı okuyamayacağım canım kusura bakma

NAZAR canim üzme kendini bukadar elimizden gelen bisey yokki yazdıkların icimi acıttı kuzum azcık daha sabret ins hayırlı haber vericen bize

SILAA canım seninde kırmızı şeytanlar gelmiş pöff hamilesin sanmıştım niye geldilerki sanki sizleri böyle üzgün görünce topiğe uğrayasım gelmiyo :-(

ıster ıstemez sıkılıyor ıste canım sımdı dr.dan geldım 1 ay beklıycez kıst olusmus dıger aya kaldı bakalım hayırlısı

cnm bnm doktorum kist olmasn dye çok sık kontörle çağrdı sen kaç günde bi gtmştin doktora

2 gunde bır gıttım sag tarafta 1 yumurta vardı baska yoktu ama sun solda sonradan olusan ve atılamayan yumurta olmus anlamadım

asılamadan sonra hıc gıtmedım ama

Son düzenleme:
2 gunde bır gıttım sag tarafta 1 yumurta vardı baska yoktu ama sun solda sonradan olusan ve atılamayan yumurta olmus anlamadım

asılamadan sonra hıc gıtmedım ama

bebeğm sonraddan oluşan yumruta nasl oluyo be varmıştırda senin doktor onu görmemştr yada çok küçkse aldrş etmemştr bni gün aşırı çağrdı doktor bn aşılamadan sonrada gttm çatlamayn büyük bi yumurtam vardı kist olmasn dye gttm eğer braz daha çatlamasydı adam iğneyle çatlatcaktı kist olmasın dye çnkü bn klomen+çatlama iğnesi kullandğmda 4 buçuk cm kistm olmştu anlatamam çok uğraşm kist içn doğum kontrol hapı falan içtm bde çok sancı yapyodu bana sabah yataktan ağlayark kalkıyoudm inanki Allahm kimsenin başına vermesn senin kistnin boyutu bellimi

yahuu kendimi bi garip hissettim :)
kıyafetimin üstünden karnım minik minik pıt pıt ediyoo

yyok vardı ama kaybolmustu bılmıyorum valla 5 cm ıstee hap vermedı adetle atar dedı o kadar hayırlısı

amaan bizimkiyle atıştık. canım ona sıkkın. incir çekirdeğini doldurmayacak muhabbetlerden tartışma çıkmasına sinir oluyorum.
kuzum sende mi tartıştın:26: bende dün benimkine patladım hormonlarım tavan yaptı sanırım bide üstüne üstülk bi güzel hasta oldum dünden beri yataktan çıkamıyorum karı koca arasında olur bunlar ya üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…