Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese hayırlı cumalar kızlar :)

yeni yeni hamişler var bakıorum allah sağlık sıhhatle kucağııza almayı nasip etsin inşallah :)

benim batıma bu günü saymazsak 3 gün kaldı çatlatma iğnesi yapmıştık klomen tedavisi gördüm canımmm ama bat yklaştıkca ümidim kesildi diyebilirim... hic hamile gbi hissetmiyorum kendimi. kesin gelicek kırmızılar

Hissetmezsinki en basta birden olur ne olacaksa o konuda fazla takilma :)

hosgeldın tatlım kan testı yaptır derım keske bugun gıtseydın ptesıyı neden bekledın kı Rabbım hepimize nasıp etsın ınsallahhh

banada v1 hafta kaldı ben karmasık duygular dayım canım hem haıle hısstmek ıstıyorum hemde hayalkırıklıgı yasrım dıye cookk korkuyorummm:18::18::18::18::18:hadı hayırlısı hem normal sekılde hamıle kalan lar hıssetmıyor bıle gunu gecene kadar ınsallahhh hamıleyızdır ıkımızde offfffff beklemek cok zorrrrr

aynen yaaa beklemek o kadar zor ki.. ben takmıyorum artık hep takınca sonu hayal kırıklığı oluyor. kafamızın rahat olması lazımm... ama o da biraz zor tabi.. hele çevrende herkes hamilemisin diye soruyorsa dha zor oluyor inşallah beklentilerimiz boşa cıkmazzz
Hissetmezsinki en basta birden olur ne olacaksa o konuda fazla takilma :)
walla takıldığım yok zaten ama içimde öyle bi his yok sanki bu ay adet olucam gibi gelio. hic gebeymişim gibi gelmio. hamile kalcakmışım gibide.. çatlatma iğnesi yaptırdım bn bu ay hormonlarım tawan yapmış durumda.. insallah Rabbim bebişimizin yokluğunu aratmaz kimseyee...

hayırlısıyla bekleyım canım sabreden derviş....sen de kafandan dan adetolacakmısım gıbı deme olsakda yapacak hiç bırseyımız yok hayırlısı dememkden baska rabbım hayırlısı versın duadan baska elımızden hıc bırsey gelmıyor tatlım hergun dua edıyorum tobıktekı anne olmak ısteyen herkes ıcın

iyi akşamlar arkadaşlar. umarım iyisinizdir. yarın benim için büyük bir gün ikili testimde trisomi 18 13 riskim 1:27 çıktı.doktorum şaşırdı kaldı beni bir perinatoloğa yönlendirdi. yarın randevum var. lütfen bana dua edin olur mu ?? biliyorum bazılarınız beni hiç tanımıyosunuz bazılarınız sadece nick imi bilirsiniz ama müminin mümine duası en makbul olanıymış. inşallah güzel haber alabilirim .şimdiden teşekkür ederim .

inşallah çok güzel haberler alırsın canımm.. kim olduğun, tanıyıp tanımadığımız önemli değil, Allah meleğini korusun, size bağışlasın sağlıkla

kuzum dualarımız seninle inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin rabbim meleğini sana bağışlasın sağlıcakla kucağında görmeyi nasib etsin

Günaydın canım naptın ne zaman gideceksin doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…