kızlar günaydın kimse yok sanırım
eşim baktı eczane kapalıymış saatin 9 olmasını bekliyorum gelen giden yok tuvaletede gitmedim ilk idrarımla testi yapmak için
bende senii merakk ettim sabahın köründe burdayımm...rabbim güzel gönlüne göre versinn..hakkında hayırlısı ne ise o olsunn..gönlünde buna razı olsun inşallahh...haberlerini bekliyoruzzz...
canım kocacım bebişimiz olmasını çok istiyo bana belli etmiyo üzmemek için ama anlıyorum akşam soruyo bana karnında danamı var şimdi diye bu lafları bitiriyo beni
işe gitti aradı hemen naptın diye bide beni rüyasında görmüş elini karnıma koyomuş bişeyler kımıldıyomuş karnımda
günaydın arkadaslar,kendinizi yıpratmayın,akışına bırakın emin olun başka bir sağlık sorununuz yok ise gebe kalıyorsunuz ama her daim bu düşünceyle yatıp kalkınca olacagı varsada olmuyor hormonlarınızla bu kadar oynamayın kafanız rahat olsun diyorum ve hamilenin duası kabul olurmuş bol bol dua ediyorum size inşallah tez zamanda hamile kalırsınız
inşallah gerçek olurr rüüyasıı...evet eşlerimiz çaktırmıyor bencede benim eşimde takmıyormuş gibi yapıyorr amaa o benden çok bekliyorr..bense kendimden geçtimm onun için yanmaya başladım.. koca 5 sene olacakk evliliğimizz..
canım bugun sen guzel haberler ver mutlu olalım..haftaya bugunde ben test yapıcam..inşallah ozamanda ben veririmm..
hayırlı olsun canımhamileymişsin sağlıkla büyüsün inşallah içinde ve harika bir hamilelik geçirirsin inşallah
Darısı bekleyen isteyen tüm kadınlara AMİN
negatif çıktı canım hayal kırıklığına uğradım umutlanmıştım
inş sen hamile olursun senden alırız güzel haberleri
spaydim sağol canım benım ,allah isteyen herkese nasip etsin allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin senın nasıl gecıyor hamılelık
sen ne ilacıı kullanıyorsunn??üzmee kendiniii..testide atma bi süre sonra yine bakk..bu ay dra gitt..takip yaptırr o zaman daha iyi oluyor..yumoş ne alemde biliyorsunnn..
bizimm kaderimizee ne zaman yazıldıysa evlatt o zaman gelecekk biz bilmeden böle üzülüyoruzz..sabırla beklemek en güzelii..ve en zorudaa..rabbim hepimize sabır versinn...
4*6 için hamileliğin balayı diyorlar ben buna geç kavuştum ve 7.ayımız ile bu balayı bitti sanırım
yalancı sancılar , sırt ağrıları , mide yanmaları ile geçiyor ama çok keyifli geçiyor yine de
artık gelmesini bekliyorum heycanla alışverişimiz de bitti kızımı bekliyoruz artık
darısı bıze bakalım o gunlerı görebiliriz insallah sağlıkla ,adı bellımı kızımızın
ne zaman geçtiğini anlamayacaksın bile ...
Nisa Duru olacak kısmetse
kıııızzz kocaman olmuuuş nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?