Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

üzülme güzellik ama be bak zaten biz alışmadıkmı bebeğim her ay gelyo bu kırmızla bze yapştı kaldı her ay ama her ay böle oluyo rabbim herkesi biyerden sınıyo bzmde kaderimz bu güzelm bnm yapma Allahın gücüne gider dua et nolursun üzme kendni bak

cnm bnde aşılama yaptrmayı düşünyorum sende hayırlsya atalatırsn inş bnide bilgilendir oldmu nasl oluyo merak edyorum zormu dye korkuyorum bnde

haklısın canım daha iyiyim çok sağol evt bizim imtihanımızda bu
Rabbim okadar büyükki bizide güldürücek bigün inanıyorum herşey vakitli saatli işliyo bi düzen denge var bizim zamanımıza biraz daha var sanırım beklemekten ve tedavimizi olmaktan başka elimizden bişey gelmiyo

cnm bnde aşılama yaptrmayı düşünyorum sende hayırlsya atalatırsn inş bnide bilgilendir oldmu nasl oluyo merak edyorum zormu dye korkuyorum bnde

eltim yaptırmıştı canım kolaymış yumurtalıklarının en uygun olduğu gün yapılıyo eşin spermini veriyo canlı cansız yıkanıp ayrılıyo daha sonra vajinal muayene bazında bi sistemle canlı spermler içeri salınıyo acı hissetmiyomuşsun normal ilişkide sperm nasıl içeri gidiyosa oda aynı kolaylıktaymış korkma bebeğim

evet cnm tedavi olmaktan ve dua etmekten başka çaremiz yok en büyük sınavımız bu işte sabır sabır en zoruda bu ama napalm işte

ay çok saol cnm bnm ya be korkuyodum inanki zor demşlerdi saol bebeğim

pikolu ve tek tüpümn kapalı olduğunu eşimle benden başka bilen yok birde sizler biliyosunuz ailelerimizle ile paylaşmadık herşeyi içimde yaşıyorum iyiki sizler varsınız içimi dökme fırsatım oluyo rahatladım yaa

CANIM benım hıc endıselenme adetın 2gunu muneye gıttım gonol f verdı dr.ben37.5 basladım 6 gun kullandım onu evede kendın yapıyorsun ve 2gune bır muaneye gıdıyorsun 6 gun ıcınde yumurtaların durumuna bakıyor benımkı bugun 19 olmus ıste ıgneyı bıraktım ama bugun catlama ıgnesı yaptık carsabada spermı yıkayıp en kalıtelılerını enjekte edecekler sonra bekleyıs baslayacak ınsallah bır gun hepımız yazarız hamıleyız dıye

aynen bızımde kımse bılmıyor sadece ablam cok zor bır durum ama bılmemelerı daha hayırlı artık ne oldu vah vahhhhh falan daha kotu

üzülme bebeğim kıyamam yaa içime doğdu aşılaman tutcak sanki hadi hayırlısı besmeleyle başla olurmu

kızlar bn yatmaya gdyorum adetten karnım iyce ağrıdı ya yatça belki geçer braz yarn fırsat bulursam mutlaka gricem sizi çok öpüyorum hep bir hamiş olup bebeşlermzi bi güzel mıncıklıycaz ohh bn buna inanıyorum rüyanzda bebenizi görün inş öptm çook

üzülme bebeğim kıyamam yaa içime doğdu aşılaman tutcak sanki hadi hayırlısı besmeleyle başla olurmu

bılmıyorum canım karmasık duygulardayım cok umıtlenmek ıstemıyorum kı cok uzulmeyeyım dıye ınsallahh dedıgın gıbı olur tatlımbenı sevındırdın

iyi geceler bitanem yarın görüşürüz öptüm çokkk

bılmıyorum canım karmasık duygulardayım cok umıtlenmek ıstemıyorum kı cok uzulmeyeyım dıye ınsallahh dedıgın gıbı olur tatlımbenı sevındırdın

Allahım her istediğini o güzel gönlüne göre versin kuzum....
sende bi sorun varmı benimki gibi canım yada eşinde

Allahım her istediğini o güzel gönlüne göre versin kuzum....
sende bi sorun varmı benimki gibi canım yada eşinde

canım bana dr.pco var bırz dedı ama her ay adet oluyorum oyuzdenmı anlamadım cok da proplem yok dedı onun harıcın bende bısey yok esımde hareketlı zayıf 27 mılyon 2 kez varıkosel amelyatı oldu.5 yılımız 2.5yıldır ugrasıyrz.sen pco galıba ne sıkayetın var

evt canım pco var adetlerim geç oluyo saç dökülmesi var tüylenme kilo falan başka etkisi yok sol tüpümde kapalı tek tüpümle olurs olucak yani eşiminde spermleri sınırda biraz daha aşşa düşse iyi olmaz dr bu şekilde hamile kalanlar var dedi bende bekledim ama yeter beklemicem tedaviye başladım geçen ay eşimede keçi boynuzu kürü içiriyorum arada bi

canım bende bunların hıc bırı yok 52 kıloyum sacede 18 folükül saydı muanede andan dedı.OOOOben neler ıcırdım enson CAKSIROTU KÖNUN suyunu ıctı 5 lt bu otu netten arastır cok faydalı carsamba anlarız ne kadar etkılı oldugunu.UMARIM hersey gonlunce olur belkıde hamılesın daha bellı degıl demı ınsalllahhhhh

kızlar günaydın kimse yok sanırım
eşim baktı eczane kapalıymış saatin 9 olmasını bekliyorum gelen giden yok tuvaletede gitmedim ilk idrarımla testi yapmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…