- 10 Nisan 2013
- 1.254
- 1
- 86
tedbir amaçlı pedle duruyorum bişey hisseder gibi oldum gittim baktım kırmızılık gördüm sandım sanki dünya yıkıldı altında kaldım neyseki yokmuş bana öyle gelmiş ne zormuş hiç böyle hissetmemiştim
Allahım bebeğimi vermediysen kırmızılar biran önce gelsin daha fazla umutlanmak istemiyorum lütfen yalvarıyorum
bukadar etkilenicemi hiç tahmin etmezdim eşim uyuyo böyle ağladığımı görse çok kızardı
canım ınsallahhh hamılesındır beklıyoruz hayırlı haberını.ben yenıyım buralarada ama carsamba asılama olacak bende cok heyecanlıyım bakalım ne olacak dua edın lutfen RABBIM ISTEYEN HERKESE TEZ ZAMAN DA VERSIN INSALLAHHH....
üzülme güzellik ama be bak zaten biz alışmadıkmı bebeğim her ay gelyo bu kırmızla bze yapştı kaldı her ay ama her ay böle oluyo rabbim herkesi biyerden sınıyo bzmde kaderimz bu güzelm bnm yapma Allahın gücüne gider dua et nolursun üzme kendni bak
inş canım çok istiyorum
aşılman inş tutar öbür ayda sen verirsin güzel haberi[/Q insallahhh bızlerde bırgun gulerız RABBIM NASIP EDERDE neden aglıyorsun gelen yok ınsallah hamılesındr canım yaaa bende bugun gıttım 19mm olmus 1 tane ama bu ıyı anlamadım keske 2 tane olsaydı carsamba gıdıcez bakalım yarın ılk ısım buraya bakmak olacak ınsallah HAMİLESİNDİRR
cnm bnde aşılama yaptrmayı düşünyorum sende hayırlsya atalatırsn inş bnide bilgilendir oldmu nasl oluyo merak edyorum zormu dye korkuyorum bnde
haklısın canım daha iyiyim çok sağol evt bizim imtihanımızda bu
Rabbim okadar büyükki bizide güldürücek bigün inanıyorum herşey vakitli saatli işliyo bi düzen denge var bizim zamanımıza biraz daha var sanırım beklemekten ve tedavimizi olmaktan başka elimizden bişey gelmiyo
eltim yaptırmıştı canım kolaymış yumurtalıklarının en uygun olduğu gün yapılıyo eşin spermini veriyo canlı cansız yıkanıp ayrılıyo daha sonra vajinal muayene bazında bi sistemle canlı spermler içeri salınıyo acı hissetmiyomuşsun normal ilişkide sperm nasıl içeri gidiyosa oda aynı kolaylıktaymış korkma bebeğim
ay çok saol cnm bnm ya be korkuyodum inanki zor demşlerdi saol bebeğim
pikolu ve tek tüpümn kapalı olduğunu eşimle benden başka bilen yok birde sizler biliyosunuz ailelerimizle ile paylaşmadık herşeyi içimde yaşıyorum iyiki sizler varsınız içimi dökme fırsatım oluyo rahatladım yaa
CANIM benım hıc endıselenme adetın 2gunu muneye gıttım gonol f verdı dr.ben37.5 basladım 6 gun kullandım onu evede kendın yapıyorsun ve 2gune bır muaneye gıdıyorsun 6 gun ıcınde yumurtaların durumuna bakıyor benımkı bugun 19 olmus ıste ıgneyı bıraktım ama bugun catlama ıgnesı yaptık carsabada spermı yıkayıp en kalıtelılerını enjekte edecekler sonra bekleyıs baslayacak ınsallah bır gun hepımız yazarız hamıleyız dıye
pikolu ve tek tüpümn kapalı olduğunu eşimle benden başka bilen yok birde sizler biliyosunuz ailelerimizle ile paylaşmadık herşeyi içimde yaşıyorum iyiki sizler varsınız içimi dökme fırsatım oluyo rahatladım yaa
üzülme bebeğim kıyamam yaa içime doğdu aşılaman tutcak sanki hadi hayırlısı besmeleyle başla olurmu
kızlar bn yatmaya gdyorum adetten karnım iyce ağrıdı ya yatça belki geçer braz yarn fırsat bulursam mutlaka gricem sizi çok öpüyorum hep bir hamiş olup bebeşlermzi bi güzel mıncıklıycaz ohh bn buna inanıyorum rüyanzda bebenizi görün inş öptm çook
bılmıyorum canım karmasık duygulardayım cok umıtlenmek ıstemıyorum kı cok uzulmeyeyım dıye ınsallahh dedıgın gıbı olur tatlımbenı sevındırdın
Allahım her istediğini o güzel gönlüne göre versin kuzum....
sende bi sorun varmı benimki gibi canım yada eşinde
canım bana dr.pco var bırz dedı ama her ay adet oluyorum oyuzdenmı anlamadım cok da proplem yok dedı onun harıcın bende bısey yok esımde hareketlı zayıf 27 mılyon 2 kez varıkosel amelyatı oldu.5 yılımız 2.5yıldır ugrasıyrz.sen pco galıba ne sıkayetın var
evt canım pco var adetlerim geç oluyo saç dökülmesi var tüylenme kilo falan başka etkisi yok sol tüpümde kapalı tek tüpümle olurs olucak yani eşiminde spermleri sınırda biraz daha aşşa düşse iyi olmaz dr bu şekilde hamile kalanlar var dedi bende bekledim ama yeter beklemicem tedaviye başladım geçen ay eşimede keçi boynuzu kürü içiriyorum arada bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?