Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün dolabımı filan yerleştirdim canım taşındım diyebilirim :34:
inşallah olmazsın da güzel haberlerini duyarım:49::49:

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin kuzum inş en kısa zamanda evin çocuk sesleriyle çınlasın (aminn):54::54::54::54::54:

sılam ben kaçıyım artık kuzum 6 da kursum var yemek yapmam lazım çamaşır katlıcam oyalanıp batı kafamdan atmam lazım görüşürüz bebeğim öptüm seni:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

sılam ben kaçıyım artık kuzum 6 da kursum var yemek yapmam lazım çamaşır katlıcam oyalanıp batı kafamdan atmam lazım görüşürüz bebeğim öptüm seni:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

tamam bitanem bu arada çok sevindim kursa yazılmana hayırlı uğurlu olsun:nazar::nazar:
kolay gelsin canım güzel haberlerini bekliyorum kırmızısız bi gün geçirmeni diliyorum:29::29::29: çok öptüm görüşürüz :79:

hoşgeldin canım en kısa zamanda bebişine kavuşursun inş
bende Anadolu yakasındayım memnunum demişsin hangi hastaneye gittini öğrenebilirmiyim ve dr uda

ayyy hadi bakalımm hayırlısıı..inşallahh bi 9 ayy daha gelmezz o kırmızılarrrrrrr....bilmiyorum nekadardır bekliyorsun ama ben beklemeyi iyi bildiğim için..bat gününü okuyunca heycanlandımm..inşallah şuan bebişin seninledirr...yeni hizri yılın hediyesi olurr...

canım ben koşuyolu medipole gidiyorum...SEMA OVALI YA..erdem hastaneside gittim umraniyeye hemde kadın doğumdaki 3 drunuda denedim...klomen işe yaramaz dedi..bi yumoşum 10 mmde kalmıştı..sonra aşılama yapalım dedim oda gereksiz boşa çaba dediler direk tüp bebek dediler bidahaki ay...

bende hastane değiştim..sema ovalıya gitmek istiyordum ve ona geçde olsa randevu aldım...ve klomen tedavisinin şeklini değiştirdi..benim yumoş bu ay harika büyüdü ve çatladı..bakalımm bebiş varmı yokmu bende bekliyorum artık ..

slmmm kızlarrr...bende bekliyorumm bebeğimii...şimdi gördüm sayfanızı bi bakım dedimm...ilk sayfada bi liste felan gördümm..hala devam ediyormu o liste ve dualarr.... ??

acık kendimi tanıtayım...5 yıllık evliyim...polikistikeverim varr...5 yıldırkorunmadım olmadı..ilk sene 5 ay klomen kullandım ama olmadı sonra kilo vermeye çekildimm..verdim biraz kilo şimdi yine tedaviye başladım..kılomende 2. ayımm.. yumoş gelişti..çatladı ama bilmiyorum tutarmııı ..rabbim nasip ederse .. şimdi 14 kasımı bekliyorumm...nasıl geçecek bu 10 gün bilmiyorumm..

bu arada istanbulda yaşıyorum anadolu yakasında sürüsüyle dr gezindim şükür şuanki drumdan çok memnunumm..

inşallah olur canm bebeğin . rabbim yar ve yardımcın olsunn :nazar:

kızzllarr nabersiniz yaaa :)
sinemin bebişin cinsiyeti belli oldu muu yazmamış denk gelemedik bi türlü bende de heyecan 11inde belli olacak rabbim nasip ederse cinsiyeti :))

kızzllarr nabersiniz yaaa :)
sinemin bebişin cinsiyeti belli oldu muu yazmamış denk gelemedik bi türlü bende de heyecan 11inde belli olacak rabbim nasip ederse cinsiyeti :))

Kuzummm yarın gidiyoruz cinsiyet için heyecan dorukta anlayacağın.. seninde pek bisey kalmamisssss ayyy çok heyecanlı

ayyy hadi bakalımm hayırlısıı..inşallahh bi 9 ayy daha gelmezz o kırmızılarrrrrrr....bilmiyorum nekadardır bekliyorsun ama ben beklemeyi iyi bildiğim için..bat gününü okuyunca heycanlandımm..inşallah şuan bebişin seninledirr...yeni hizri yılın hediyesi olurr...

canım ben koşuyolu medipole gidiyorum...SEMA OVALI YA..erdem hastaneside gittim umraniyeye hemde kadın doğumdaki 3 drunuda denedim...klomen işe yaramaz dedi..bi yumoşum 10 mmde kalmıştı..sonra aşılama yapalım dedim oda gereksiz boşa çaba dediler direk tüp bebek dediler bidahaki ay...

bende hastane değiştim..sema ovalıya gitmek istiyordum ve ona geçde olsa randevu aldım...ve klomen tedavisinin şeklini değiştirdi..benim yumoş bu ay harika büyüdü ve çatladı..bakalımm bebiş varmı yokmu bende bekliyorum artık ..

inş canım yaa 9 ay gelmesinler:9::9::9:
bende ataşehir avicennaya gidiyorum tatlım duydunmu bilmiyorum bu arada 2 yıldır çocuk istiyorum senin yumoşlar büyümüş inş meleğin tutunmuştur hayırlı haberler bekliyorum :16::16::16::16:

kızlar bu saat oldu kırmızılar hala gelmedi hiç böyle olmazdı gün daha bitmedi evt ama içimi bi heves kapladı
adet düzenleyici kullanıyorum ben günü hiç şaşmaz 28 gün deyince hemen olurum hepte öğlen yada iki üç saatlerinde olurdum bu saate hiç kalmazdı size saçma gelebilir ama ne bilim böyle hissettim kendimi kaptırdım biraz ne yazıcamıda toparlayamıyorum:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Kuzummm yarın gidiyoruz cinsiyet için heyecan dorukta anlayacağın.. seninde pek bisey kalmamisssss ayyy çok heyecanlı

sinemcim kuzum benim nekadar heycanlı olduğunu tahmin edebiliyorum yarın bebeğinin cinsiyeti belli olcakmış ne güzel bi duygu darısı başımıza:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

karnım ağrıyo ikidebir tuvalete gidip bakıyorum varmı bişey diye yoğun bi beyaz akıntı var şeffaf değil bildiğimiz beyaz renk pöfffffffff beklemek ne zor gelicekse biran önce gelsin umutlandırmasın beni:14::14::14::14::14:

slmmm kızlarrr...bende bekliyorumm bebeğimii...şimdi gördüm sayfanızı bi bakım dedimm...ilk sayfada bi liste felan gördümm..hala devam ediyormu o liste ve dualarr.... ??

acık kendimi tanıtayım...5 yıllık evliyim...polikistikeverim varr...5 yıldırkorunmadım olmadı..ilk sene 5 ay klomen kullandım ama olmadı sonra kilo vermeye çekildimm..verdim biraz kilo şimdi yine tedaviye başladım..kılomende 2. ayımm.. yumoş gelişti..çatladı ama bilmiyorum tutarmııı ..rabbim nasip ederse .. şimdi 14 kasımı bekliyorumm...nasıl geçecek bu 10 gün bilmiyorumm..

bu arada istanbulda yaşıyorum anadolu yakasında sürüsüyle dr gezindim şükür şuanki drumdan çok memnunumm..

canım hoş geldin aramıza lnşallah bebeğin tez zamanda göbüşündeki yerini alır

kimse yokmu yaa biri bişi söylesin artık:18::18::18::18:

karnım ağrıyo ikidebir tuvalete gidip bakıyorum varmı bişey diye yoğun bi beyaz akıntı var şeffaf değil bildiğimiz beyaz renk pöfffffffff beklemek ne zor gelicekse biran önce gelsin umutlandırmasın beni:14::14::14::14::14:

canım inşallah o kırmızılar gelmez ve bize bir iki gün sonra hamile olduğun müjdesini verirsin

canım inşallah rabbim gönlüne göre versin seni bu bebek hasretiyle yakmasın tez zamanda bebeğine kavuştursun inşallah

inş bitanem Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün aminnnnnnnnnn
sabah kalktığımda hala olmamışsam ilk idrarımla test yapsammı erkenmi olur bikaçgün beklesemmi (tabi sabredebilirsem)

Back