hadi bakalım inşallah gelmezler
38 yavrum taşındınmı evine
dün dolabımı filan yerleştirdim canım taşındım diyebilirim
inşallah olmazsın da güzel haberlerini duyarım
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin kuzum inş en kısa zamanda evin çocuk sesleriyle çınlasın (aminn)
sılam ben kaçıyım artık kuzum 6 da kursum var yemek yapmam lazım çamaşır katlıcam oyalanıp batı kafamdan atmam lazım görüşürüz bebeğim öptüm seni
hoşgeldin canım en kısa zamanda bebişine kavuşursun inş
bende Anadolu yakasındayım memnunum demişsin hangi hastaneye gittini öğrenebilirmiyim ve dr uda
slmmm kızlarrr...bende bekliyorumm bebeğimii...şimdi gördüm sayfanızı bi bakım dedimm...ilk sayfada bi liste felan gördümm..hala devam ediyormu o liste ve dualarr.... ??
acık kendimi tanıtayım...5 yıllık evliyim...polikistikeverim varr...5 yıldırkorunmadım olmadı..ilk sene 5 ay klomen kullandım ama olmadı sonra kilo vermeye çekildimm..verdim biraz kilo şimdi yine tedaviye başladım..kılomende 2. ayımm.. yumoş gelişti..çatladı ama bilmiyorum tutarmııı ..rabbim nasip ederse .. şimdi 14 kasımı bekliyorumm...nasıl geçecek bu 10 gün bilmiyorumm..
bu arada istanbulda yaşıyorum anadolu yakasında sürüsüyle dr gezindim şükür şuanki drumdan çok memnunumm..
kızzllarr nabersiniz yaaa :)
sinemin bebişin cinsiyeti belli oldu muu yazmamış denk gelemedik bi türlü bende de heyecan 11inde belli olacak rabbim nasip ederse cinsiyeti :))
ayyy hadi bakalımm hayırlısıı..inşallahh bi 9 ayy daha gelmezz o kırmızılarrrrrrr....bilmiyorum nekadardır bekliyorsun ama ben beklemeyi iyi bildiğim için..bat gününü okuyunca heycanlandımm..inşallah şuan bebişin seninledirr...yeni hizri yılın hediyesi olurr...
canım ben koşuyolu medipole gidiyorum...SEMA OVALI YA..erdem hastaneside gittim umraniyeye hemde kadın doğumdaki 3 drunuda denedim...klomen işe yaramaz dedi..bi yumoşum 10 mmde kalmıştı..sonra aşılama yapalım dedim oda gereksiz boşa çaba dediler direk tüp bebek dediler bidahaki ay...
bende hastane değiştim..sema ovalıya gitmek istiyordum ve ona geçde olsa randevu aldım...ve klomen tedavisinin şeklini değiştirdi..benim yumoş bu ay harika büyüdü ve çatladı..bakalımm bebiş varmı yokmu bende bekliyorum artık ..
Kuzummm yarın gidiyoruz cinsiyet için heyecan dorukta anlayacağın.. seninde pek bisey kalmamisssss ayyy çok heyecanlı
slmmm kızlarrr...bende bekliyorumm bebeğimii...şimdi gördüm sayfanızı bi bakım dedimm...ilk sayfada bi liste felan gördümm..hala devam ediyormu o liste ve dualarr.... ??
acık kendimi tanıtayım...5 yıllık evliyim...polikistikeverim varr...5 yıldırkorunmadım olmadı..ilk sene 5 ay klomen kullandım ama olmadı sonra kilo vermeye çekildimm..verdim biraz kilo şimdi yine tedaviye başladım..kılomende 2. ayımm.. yumoş gelişti..çatladı ama bilmiyorum tutarmııı ..rabbim nasip ederse .. şimdi 14 kasımı bekliyorumm...nasıl geçecek bu 10 gün bilmiyorumm..
bu arada istanbulda yaşıyorum anadolu yakasında sürüsüyle dr gezindim şükür şuanki drumdan çok memnunumm..
karnım ağrıyo ikidebir tuvalete gidip bakıyorum varmı bişey diye yoğun bi beyaz akıntı var şeffaf değil bildiğimiz beyaz renk pöfffffffff beklemek ne zor gelicekse biran önce gelsin umutlandırmasın beni
kimse yokmu yaa biri bişi söylesin artık:18::18::18::18:
canım inşallah rabbim gönlüne göre versin seni bu bebek hasretiyle yakmasın tez zamanda bebeğine kavuştursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?