Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoş geldin canım aramıza
soğan suyu şifa olur inşallah bende de pko var ama hiç dert etmiyorum valla

arkadaşlar bişey sorucam. adetlerim düzenli, kıl tüy problemim yok, adetlerim düzenli ama oktorum piko dedi. bu arada 2 senedir hamile kalamıyorum.iki klomen bir aşılama denememiz oldu.

benimde adetlerim düzenli senin gibi ama bende pkoluyum.. klomen kullandığında yumurtaların istenilen boyuta ulaşıyor muydu peki? devamlı takip ediliyor muydu yumurtaların?

bizde 5 aydır bebek düşünüyoruz adetlerim bazen düzene giriyor bazen düzensiz.özellikle bebek fikri sonrası iyice saştı.doktor pco görünümü var dedi ama lh fsh falan gayet normale yakın çok az bir dengesizlik var ,kilo tüylenme falanda yok sadece saçlar dökülüyor,diğer hormonlar normal çıktı..bir önceki doktorum sadece inofolik verdi isterseniz klomenlede deneriz yumurtlamayı dedi ve boşa zaman kaybı olmasın diye sperm testide istedi.eşimde bu hafta sperm testi yaptı şükürler olsun sonucu çok iyi çıktı. şimdiki doktoruma gösterdim klomene gerek yok 3ay daha kendiniz deneyin diyor inofoliğe devam diyor.kendiliğinden olma şansı yüksek diyor..
ama adetim yine ortalarda yok.beklesem mi yoksa ilaç mı içsem bilmiyorum.klomen bana yarar mı bilmiyorum.bu arada soğan suyu içmeye başladım 5 gündür.üniversite döneminde bu kürle adetim 5-6 ay çok düzelmişti.

Son düzenleme:

Allah bagıslasın cnm benimkide öyle cok hareketli takip edemiyorum heryerden vuruyor sürekli dönüyor herhalde nerde oldugunu çözemiorum ama tekmelemeleri cok sık oluor maşallah sürekli hareket halinde yada ben fazla tatlı tüketiyorum
insan bilmeyince kafası karışıo netten baktm erken dogum belirtisi olabilir dio haftaya gittigimde sorucam dr inş. sorun yoktur

mrb canım dr yi dinlemeni öneririm 3 ay dene sonra gerekirse klomene başlarsın.. umarım en kısa zamanda meleğin seninle olur

benimde adetlerim düzenli senin gibi ama bende pkoluyum.. klomen kullandığında yumurtaların istenilen boyuta ulaşıyor muydu peki? devamlı takip ediliyor muydu yumurtaların?[/QUOTE]

mart ayında tedaviye başladım. hemen o ay hsg çekildi.açık çıktı.sonra iki ay klomen kullandım. çom şükür en düşük dozda yumurtalarım oluştu. bu iki ayda 3 er tane yumurtam oluştu ama gebelik oluşmadı.

birazda nasip kısmet canım ya inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine.. anladığım kadarıyla şuanda tedavin devam ediyor dimi

birazda nasip kısmet canım ya inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine.. anladığım kadarıyla şuanda tedavin devam ediyor dimi

dün adet oldum. yarın tekrar doktora gideceğim. bakalım aşılama mı yoksa klomen mi diyecek. doktorun dediğine göre bende piko görünümlü yumurtalık var dedi. yani yumurtlama ile ilgili bir sorunmuş bakalım hayırlısı

hakkında hayırlısı olur inşallah...

Saclarim falan dokuluo demissin bi kan testiyaptirdin mi kansizlik ve demir ekdikligide adet duzensizligi yapiyor ben 2 3 ayda bir adet olurdum hormonlarim normaldi hep ama kansizlik cikti ondan oolamiyormusum.aspirin icerdim kanim sulansinda adet olim diye

hoş buldum tatlım inşallah olur ya bu ay ikinci kez denicem yarın tekrar başlıcam bakalım ne olacaak. bn çok kafama takıyorum. bana da doktor gynelle verdi kullanan var mı acaba faydasını gören :26::26:

slmmm kızlarrr...bende bekliyorumm bebeğimii...şimdi gördüm sayfanızı bi bakım dedimm...ilk sayfada bi liste felan gördümm..hala devam ediyormu o liste ve dualarr.... ??

acık kendimi tanıtayım...5 yıllık evliyim...polikistikeverim varr...5 yıldırkorunmadım olmadı..ilk sene 5 ay klomen kullandım ama olmadı sonra kilo vermeye çekildimm..verdim biraz kilo şimdi yine tedaviye başladım..kılomende 2. ayımm.. yumoş gelişti..çatladı ama bilmiyorum tutarmııı ..rabbim nasip ederse .. şimdi 14 kasımı bekliyorumm...nasıl geçecek bu 10 gün bilmiyorumm..

bu arada istanbulda yaşıyorum anadolu yakasında sürüsüyle dr gezindim şükür şuanki drumdan çok memnunumm..

Kızlar içim içimi yiyor sormadan edemiycem :26: benim SAT 12 ekim, tahminime göre de yumurtlama günlerim 25-28 arasıydı.. o günleri değerlendirdik, 2 Kasım günü sabah lavaboya kalktığımda çok minik (nohut büyüklüğünde) bi kan vardı,ama ondan sonra bi daha bişey görmedim. Bat'ım 9 kasım gibi, sizce yerleşme kanaması olabilir mi gördüğüm? çok az olunca ihtimal vermedim aslında ama aklımda kalacağına sorayım dedim..

Allah yardımcın olsun canım inşallah tutunur bebişin beklemek zaten asıl mesele ya çok sıkıcı

Allah yardımcın olsun canım inşallah tutunur bebişin beklemek zaten asıl mesele ya çok sıkıcı

aminn canımmm..allah tüm bekleyenleresabır versinn...sorunu okudum yukarda yerleşme kanaması olabilir devamı gelmediysee...ben bir haftadır araştırıyorum...yumoş tüpde döllendikten 4..yada 5. günü rahime düşermişş..sonra orda yerleşmeye başlarmışş....

hadi bakalımm güzel haberlerle gel inşallah...

bende bir süredir araştırıyorum bazı hamişlerden duyduğuma göre bir kaç gün süren varmış, ya da leke 1 damla değil birkaç damlaymış' o yüzden tedirgin oldum. Hayırlısı olsun tatlım, Allah kimseye aratmasın

bu arada pko için soğan suyunu hiç denedin mi? deneyen çok arkadaştan olumlu şeyler duyuyoruz, denemediysen onu da dene Allahtan ümit kesilmez, eğer bu ay olmazsa ; bakarsın o ay hamiş kalmışsın :)

hoşgeldin canım en kısa zamanda bebişine kavuşursun inş
bende Anadolu yakasındayım memnunum demişsin hangi hastaneye gittini öğrenebilirmiyim ve dr uda

kızlar bugün bat günüm gelen giden yok bekliyorum bakalım inş kırmızı şeytanlar gelmez
gelmeyin üç beş çocuğu olupta çocuk istemeyenlere gidin kış kış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…