hoş geldin canım aramızaİnşallah hepinizin bebisleri olur arkadaşlar. Bende soğan kürü yapıyorum polikistik over var doktora gittim doğum kontrol hapi verdi gynelle adı.henüz kullanmaya başlama dim bu ay da bebek denemeleri olumsuz olursa başlıcam dualariniz ı eksik etmeyin sevgililer
arkadaşlar bişey sorucam. adetlerim düzenli, kıl tüy problemim yok, adetlerim düzenli ama oktorum piko dedi. bu arada 2 senedir hamile kalamıyorum.iki klomen bir aşılama denememiz oldu.
uzun bir aradan sonra merhabalar nasılsınız ne var ne yok herkes iimi:)
bence normal benim kızım da bir tarafa toplanır dururdu. dr kızın çok hareketli olur demişti geçekten öle oldu kıpır kıpır bir kızım var. kasılmalar olunca karın sertleşir ama yinede doktoruna danış. için rahatlasın. ben kasılma oluyo deyince vücudun doğuma hazırlanıyo demişlerdi ama tabiki endoğrusunu dr. söyler. Bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inş.
bizde 5 aydır bebek düşünüyoruz adetlerim bazen düzene giriyor bazen düzensiz.özellikle bebek fikri sonrası iyice saştı.doktor pco görünümü var dedi ama lh fsh falan gayet normale yakın çok az bir dengesizlik var ,kilo tüylenme falanda yok sadece saçlar dökülüyor,diğer hormonlar normal çıktı..bir önceki doktorum sadece inofolik verdi isterseniz klomenlede deneriz yumurtlamayı dedi ve boşa zaman kaybı olmasın diye sperm testide istedi.eşimde bu hafta sperm testi yaptı şükürler olsun sonucu çok iyi çıktı. şimdiki doktoruma gösterdim klomene gerek yok 3ay daha kendiniz deneyin diyor inofoliğe devam diyor.kendiliğinden olma şansı yüksek diyor..
ama adetim yine ortalarda yok.beklesem mi yoksa ilaç mı içsem bilmiyorum.klomen bana yarar mı bilmiyorum.bu arada soğan suyu içmeye başladım 5 gündür.üniversite döneminde bu kürle adetim 5-6 ay çok düzelmişti.
mart ayında tedaviye başladım. hemen o ay hsg çekildi.açık çıktı.sonra iki ay klomen kullandım. çom şükür en düşük dozda yumurtalarım oluştu. bu iki ayda 3 er tane yumurtam oluştu ama gebelik oluşmadı.
birazda nasip kısmet canım ya inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine.. anladığım kadarıyla şuanda tedavin devam ediyor dimi
dün adet oldum. yarın tekrar doktora gideceğim. bakalım aşılama mı yoksa klomen mi diyecek. doktorun dediğine göre bende piko görünümlü yumurtalık var dedi. yani yumurtlama ile ilgili bir sorunmuş bakalım hayırlısı
bizde 5 aydır bebek düşünüyoruz adetlerim bazen düzene giriyor bazen düzensiz.özellikle bebek fikri sonrası iyice saştı.doktor pco görünümü var dedi ama lh fsh falan gayet normale yakın çok az bir dengesizlik var ,kilo tüylenme falanda yok sadece saçlar dökülüyor,diğer hormonlar normal çıktı..bir önceki doktorum sadece inofolik verdi isterseniz klomenlede deneriz yumurtlamayı dedi ve boşa zaman kaybı olmasın diye sperm testide istedi.eşimde bu hafta sperm testi yaptı şükürler olsun sonucu çok iyi çıktı. şimdiki doktoruma gösterdim klomene gerek yok 3ay daha kendiniz deneyin diyor inofoliğe devam diyor.kendiliğinden olma şansı yüksek diyor..
ama adetim yine ortalarda yok.beklesem mi yoksa ilaç mı içsem bilmiyorum.klomen bana yarar mı bilmiyorum.bu arada soğan suyu içmeye başladım 5 gündür.üniversite döneminde bu kürle adetim 5-6 ay çok düzelmişti.
hoş geldin canım aramıza
soğan suyu şifa olur inşallah bende de pko var ama hiç dert etmiyorum valla
benimde adetlerim düzenli senin gibi ama bende pkoluyum.. klomen kullandığında yumurtaların istenilen boyuta ulaşıyor muydu peki? devamlı takip ediliyor muydu yumurtaların?
slmmm kızlarrr...bende bekliyorumm bebeğimii...şimdi gördüm sayfanızı bi bakım dedimm...ilk sayfada bi liste felan gördümm..hala devam ediyormu o liste ve dualarr.... ??
acık kendimi tanıtayım...5 yıllık evliyim...polikistikeverim varr...5 yıldırkorunmadım olmadı..ilk sene 5 ay klomen kullandım ama olmadı sonra kilo vermeye çekildimm..verdim biraz kilo şimdi yine tedaviye başladım..kılomende 2. ayımm.. yumoş gelişti..çatladı ama bilmiyorum tutarmııı ..rabbim nasip ederse .. şimdi 14 kasımı bekliyorumm...nasıl geçecek bu 10 gün bilmiyorumm..
bu arada istanbulda yaşıyorum anadolu yakasında sürüsüyle dr gezindim şükür şuanki drumdan çok memnunumm..
Allah yardımcın olsun canım inşallah tutunur bebişinbeklemek zaten asıl mesele ya çok sıkıcı
aminn canımmm..allah tüm bekleyenleresabır versinn...sorunu okudum yukarda yerleşme kanaması olabilir devamı gelmediysee...ben bir haftadır araştırıyorum...yumoş tüpde döllendikten 4..yada 5. günü rahime düşermişş..sonra orda yerleşmeye başlarmışş....
hadi bakalımm güzel haberlerle gel inşallah...
aminn canımmm..allah tüm bekleyenleresabır versinn...sorunu okudum yukarda yerleşme kanaması olabilir devamı gelmediysee...ben bir haftadır araştırıyorum...yumoş tüpde döllendikten 4..yada 5. günü rahime düşermişş..sonra orda yerleşmeye başlarmışş....
hadi bakalımm güzel haberlerle gel inşallah...
slmmm kızlarrr...bende bekliyorumm bebeğimii...şimdi gördüm sayfanızı bi bakım dedimm...ilk sayfada bi liste felan gördümm..hala devam ediyormu o liste ve dualarr.... ??
acık kendimi tanıtayım...5 yıllık evliyim...polikistikeverim varr...5 yıldırkorunmadım olmadı..ilk sene 5 ay klomen kullandım ama olmadı sonra kilo vermeye çekildimm..verdim biraz kilo şimdi yine tedaviye başladım..kılomende 2. ayımm.. yumoş gelişti..çatladı ama bilmiyorum tutarmııı ..rabbim nasip ederse .. şimdi 14 kasımı bekliyorumm...nasıl geçecek bu 10 gün bilmiyorumm..
bu arada istanbulda yaşıyorum anadolu yakasında sürüsüyle dr gezindim şükür şuanki drumdan çok memnunumm..
kızlar bugün bat günüm gelen giden yok bekliyorum bakalım inş kırmızı şeytanlar gelmez
gelmeyin üç beş çocuğu olupta çocuk istemeyenlere gidin kış kış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?