çok çok saolcanım benim . benim her an dualerım sizinle .. ama ben eminimki sizlerde çok yakın zamanda anne olcaksınız
canım soğan suyunu içebiliyosan helel sana valla ben denedim ağzıma bile alamadım midem çok hassas kendimi kusarken buluyorum
canım evet içtim ama yumuşş günümden sonra bıraktım toplam 5 gün içtim (15 e tamamlayacaktım ama eğer gebelik varsa etkiler diye şimdilik bekliyorum)
bende denicem tekrar içebilirsem ne ala pek umudum yok ama kendimi zorlucam inş hamilesindir canım
Merhabalar, ben aranıza yeni katıldımbebek istiyorum fakat bir türlü olmuyor. Her ay bir problemle uğraşıyorum. Bir ay idrar yolları iltihabıyla bir ay başka bir sorunla bu ayda da idrar tahlilimde kum çıktı. Deli olucam artık. Bu idrar tahlilimi ufak bir sağlık ocağında yaptırdım. Kum var dediler. Ama gebeliktede idrarda tortular ve toz gibi birşeyler olduğunu duydum acaba bu şeyler gerçekten kum mudur sizce böyle birşey olabilir mi :44: düşünmekten deli olucam artık Rabbim isteyen herkesi meleğine kavuştursun inşallah
inş bitanem çok istiyoruz bizlerde
bende denicem tekrar içebilirsem ne ala pek umudum yok ama kendimi zorlucam inş hamilesindir canım
İnşaallah canım bakalım artıknasılsın sen neler yapıyosun? denk gelemiyoz ne zamandır
benim bata 2 gün kaldı kızlar göğüslerim çok şişti kasıklarımda ağrı ve batma var akıntı çok fazla arada bi midemde bulanıyo ama
hamile olmadığımdan eminim çünki vücudum bana her ay böyle oyunlar oynuyo hatta daha fazlasını bile öyle belirtilerim oluyoki
kesin hamileyim diyorum sonra kırmızılar karşımdageçen sene çok takip ediyodum belirtiler arıyodum bu sene
umursamıyorum eşimde kızıyo zaten at kafandan diye oluruna bıraktım bu ay klomene başlasaydım hayırlısıyla belki ondan sonuç alırım inş
Tahlilde ciktiysa kumdur canim ya sikma canini sabrin sonu selamettir sen yilma denemeye devam et :)
evet beynimizin bize oyunları :/ düşünsene biz yumurtluyorken bile beyin hücrelerinin konutuyla salgılıyoruz, hepimiz öyleyiz kuşum, Allah hayırlı bebişler versin bize de
Offf bi ümit heyecan yapmıştım canım ya acaba oldu mu diyeBu arada cevabın için çok teşekkür ederim. Yılmayacağız denemeye devam dediğin gibi canım :) Senin belirtilerin nelerdi peki
amin tatlım inş yakında göbüşlerimiz dolar
evt seninle bi türlü denk gelemiyoruz bat ne zaman canım benim 1 gün kaldı sinyalleri almaya başladım ağrılar şimdiden kendini belli etti sen bari güzel haberler ver bebeğim yaa
Offf bi ümit heyecan yapmıştım canım ya acaba oldu mu diyeBu arada cevabın için çok teşekkür ederim. Yılmayacağız denemeye devam dediğin gibi canım :) Senin belirtilerin nelerdi peki
Ishal mide bulantisi ve en son bayildim ogle ogrendik hamileligi daha cok kucuk 3 haftalik biseydi
slm nasılsınız
hoş geldin aramıza canım en kısa zamanda hamiş olursun inş
Teşekkür ederiz sen nasılsınn :)
Ayy çok sevindim canım ya inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına darısı bizim başımıza inşallahİshal derken sürekli bi ishal mi yoksa sadece bikaç defa wcye çıkıp bitti mi :) çünkü bende geçen akşam ishal oldum sebebini anlayamadım bu sabahta mide bulantısından kalkamadım yataktan
1 gun surdu sanirim sonra gecti mide bulantimin siddetide 1 gun surdu sonra hafiflemisti.bi gun once erik yedim bir suru ondan sanmistim bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?