Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok çok saolcanım benim . benim her an dualerım sizinle .. ama ben eminimki sizlerde çok yakın zamanda anne olcaksınız

inş bitanem çok istiyoruz bizlerde

Son düzenleme:
benim bata 2 gün kaldı kızlar göğüslerim çok şişti kasıklarımda ağrı ve batma var akıntı çok fazla arada bi midemde bulanıyo ama
hamile olmadığımdan eminim çünki vücudum bana her ay böyle oyunlar oynuyo hatta daha fazlasını bile öyle belirtilerim oluyoki
kesin hamileyim diyorum sonra kırmızılar karşımda geçen sene çok takip ediyodum belirtiler arıyodum bu sene
umursamıyorum eşimde kızıyo zaten at kafandan diye oluruna bıraktım bu ay klomene başlasaydım hayırlısıyla belki ondan sonuç alırım inş

günaydınnn mutlu haftasonları
yeni hamişler gözünüz aydın sağlıkla devamını nasip etsin rabbim :)))

Merhabalar, ben aranıza yeni katıldım bebek istiyorum fakat bir türlü olmuyor. Her ay bir problemle uğraşıyorum. Bir ay idrar yolları iltihabıyla bir ay başka bir sorunla bu ayda da idrar tahlilimde kum çıktı. Deli olucam artık. Bu idrar tahlilimi ufak bir sağlık ocağında yaptırdım. Kum var dediler. Ama gebeliktede idrarda tortular ve toz gibi birşeyler olduğunu duydum acaba bu şeyler gerçekten kum mudur sizce böyle birşey olabilir mi :44: düşünmekten deli olucam artık Rabbim isteyen herkesi meleğine kavuştursun inşallah

Tahlilde ciktiysa kumdur canim ya sikma canini sabrin sonu selamettir sen yilma denemeye devam et :)

evet beynimizin bize oyunları :/ düşünsene biz yumurtluyorken bile beyin hücrelerinin konutuyla salgılıyoruz, hepimiz öyleyiz kuşum, Allah hayırlı bebişler versin bize de

Tahlilde ciktiysa kumdur canim ya sikma canini sabrin sonu selamettir sen yilma denemeye devam et :)

Offf bi ümit heyecan yapmıştım canım ya acaba oldu mu diye Bu arada cevabın için çok teşekkür ederim. Yılmayacağız denemeye devam dediğin gibi canım :) Senin belirtilerin nelerdi peki

evet beynimizin bize oyunları :/ düşünsene biz yumurtluyorken bile beyin hücrelerinin konutuyla salgılıyoruz, hepimiz öyleyiz kuşum, Allah hayırlı bebişler versin bize de

amin tatlım inş yakında göbüşlerimiz dolar
evt seninle bi türlü denk gelemiyoruz bat ne zaman canım benim 1 gün kaldı sinyalleri almaya başladım ağrılar şimdiden kendini belli etti sen bari güzel haberler ver bebeğim yaa

Offf bi ümit heyecan yapmıştım canım ya acaba oldu mu diye Bu arada cevabın için çok teşekkür ederim. Yılmayacağız denemeye devam dediğin gibi canım :) Senin belirtilerin nelerdi peki

hoş geldin aramıza canım en kısa zamanda hamiş olursun inş

Benim geçen ay gecikti 5-6 gün, o yüzden benim bat'a daha bir hafta var canım, hayırlısı olsun bekliyoruz işte canım adet belirtileriyle çok benziyor ya erken hamilelik belirtileri inş. önce senden bebiş haberi alırız kuşum

Ishal mide bulantisi ve en son bayildim ogle ogrendik hamileligi daha cok kucuk 3 haftalik biseydi

Ishal mide bulantisi ve en son bayildim ogle ogrendik hamileligi daha cok kucuk 3 haftalik biseydi

Ayy çok sevindim canım ya inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına darısı bizim başımıza inşallah İshal derken sürekli bi ishal mi yoksa sadece bikaç defa wcye çıkıp bitti mi :) çünkü bende geçen akşam ishal oldum sebebini anlayamadım bu sabahta mide bulantısından kalkamadım yataktan

1 gun surdu sanirim sonra gecti mide bulantimin siddetide 1 gun surdu sonra hafiflemisti.bi gun once erik yedim bir suru ondan sanmistim bende :)

1 gun surdu sanirim sonra gecti mide bulantimin siddetide 1 gun surdu sonra hafiflemisti.bi gun once erik yedim bir suru ondan sanmistim bende :)

Ayyy bak çok heyecanlandım şimdi canım ya Ayrıca Allah nazarlardan korusun bebişinizide ailenizide Rabbim inşallah bu defa ümidimizi kırmaz bebişime kavuşmak istiyorum artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…