- 19 Mayıs 2020
- 46.563
- 208.696
- 548
- Konu Sahibi birsorusorupcikacagim
-
Ölmesini dileyecek kadar gözden çıkarttığınız insanları hayatınızdan çıkarabilirsiniz, varlığı zarar olanın yokluğu koymaz nasılsa.Bildiğiniz bir dua falan mı arkadaşlar annem ve bana eziyet eden şiddet uygulayan 2 tane pislik var onların ölmesini istiyorum gece gündüz dua ediyorum beddua da ise yaramıyor katil de olmak istemiyorum etkili bir dua var mı paylaşın lütfen
Aaaa18 yasindayim
Üniversiteye hazırlanıyorum annemin işi yok paramız da yok kaçmak çözüm değil ben ikisinden de kurtulmak istiyorumEğitiminiz yok mu? Terkedip gitseniz, yeni bir hayat kurmaya çalışsanız. En azindan darp raporu alip sığınma evine gidebilirsiniz.
Mor çatıya falan sıgının bir süre. Sonra başka bir sehre yerlesin, calısın annenızle birlikte yeni bir yaşam kurun. Öyle oturdugnuz yerden kuru kuru dua-beddua ederek olsa ooo ben kayınvaldemı uzaya fırlatmıstım.Evet öyle ikiside en yakınım daha sabah karakola gittik anneme bana her türlü hakaret şiddet çekilecek çile değil yıllardır dua ediyoruz Allah bi kapısını açar ins
o zaman dışarı ise çıkmaya izin vermiyorlarmis annem arada ise gidiyor ben üniversiteye hazırlanıyorumMor çatıya falan sıgının bir süre. Sonra başka bir sehre yerlesin, calısın annenızle birlikte yeni bir yaşam kurun. Öyle oturdugnuz yerden kuru kuru dua-beddua ederek olsa ooo ben kayınvaldemı uzaya fırlatmıstım.
Sabret, umarım bunu gerçekleştireceksin. Anneni de kendini de kurtarmanın tek yolu bu. Para biriktirmeye bakın annenle, annen çalışıyormuş arada. Ama lütfen duayla bedduayla olmayınca, onları öldürmek gibi fiilen suçlar işleyip hayatınızı karartmayın…Yargılamayın kimseyi yazmak kolay ama olmuyor öyle tek umudum bu sene başka bir şehirde üniversite kazanmak yazın çalışıp para kazanmak ve annemi kedimi alıp gitmek
Tamam işte anne de calışıyor direk kaçın gidin.Hemen iyi kötü demeden birer iş bulursunuz sonrasında annenjz boşanma davası acar uzaklaştırma vs alınır. Hergün dua edip ölmelerini bekleyip, bu gün de ölmemeyi umut etmektense harekete gecın.o zaman dışarı ise çıkmaya izin vermiyorlarmis annem arada ise gidiyor ben üniversiteye hazırlanıyorum
Teşekkür ederim bana destek oldunuz umut verdinizSabret, umarım bunu gerçekleştireceksin. Anneni de kendini de kurtarmanın tek yolu bu. Para biriktirmeye bakın annenle, annen çalışıyormuş arada. Ama lütfen duayla bedduayla olmayınca, onları öldürmek gibi fiilen suçlar işleyip hayatınızı karartmayın…
Arada temizlik işlerine gidiyor geçinmek için yetmez kira fiyatları malum hayat zorTamam işte anne de calışıyor direk kaçın gidin.Hemen iyi kötü demeden birer iş bulursunuz sonrasında annenjz boşanma davası acar uzaklaştırma vs alınır. Hergün dua edip ölmelerini bekleyip, bu gün de ölmemeyi umut etmektense harekete gecın.
Bu arada yok mu bir aile büyüğü, akrabalar bunlara hop ne yapıyorsunuz, gücünüz iki tane savunmasız kadına mı yetiyor diyecek? Dayın, deden vs yok mu?Teşekkür ederim bana destek oldunuz umut verdiniz
Teşekkür ediyorum Allah kimseyi ailesiyle sınamasın en ufak bir kelimemde afedersin namusuma kadar küfür laf ediyorlarArkadaşlar gerçekten empati kurarak mı tepeden tepeden yazarken yazıyorsunuz, ne kolay uzaktan konuşmak.
Nasıl olur bilmiyorum ama güzel bir şekilde kurtulursunuz inşallah o eziyetten.
Hepsi korkak hepsi kendi derdinde babam yıllarca kumar oynadı bir kere neden diye sormadı kimse hep biz çektik kahriniBu arada yok mu bir aile büyüğü, akrabalar bunlara hop ne yapıyorsunuz, gücünüz iki tane savunmasız kadına mı yetiyor diyecek? Dayın, deden vs yok mu?
+1Öfkeye sebep olan etkenler yok olmadikça konu sahibinin destek almasının hiçbir faydasi yok. Bu konuda bari suçlamayalim onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?