- 27 Mart 2019
- 29.704
- 108.137
- 598
- Konu Sahibi birsorusorupcikacagim
Onlar ölse dünya size mi kalıcak
Belkide sen ölücen hem sen hem herkes kurtulucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlar ölse dünya size mi kalıcak
Belkide sen ölücen hem sen hem herkes kurtuluca
Sana bu kadar zararı dokunan mahlukatın ölmesini istemen seni kötü yapmaz zaten.sadece anlatacak kimsem olmadığı için icimi dökmek istedim kimsenin ölmesini isteyecek kadar kötü bir insan değilim sadece Allah'tan bizi kurtarmasını istiyorum
Bu nasıl bir cevap gerçekten?Onlar ölse dünya size mi kalıcak
yine de şikayetçi olsaydınız, darp raporu alın mutlaka. ya nasıl böyle diyebiliyorlar inanamıyorum yuh artıkBugün karakolda anladım ki bu ülkede adalet yok arkadaşlar binbir tane polis ikna etmeye çalıştı yok şikayetçi olmayın yok barışın bilmem ne palavra bende şimdi olmasam 1 hafta sonra tekrar gelicem dedim kadesten çağırdım bu arada 5 dkya geldiler olsun o zaman tekrar gelirsiniz dediler bende ölmezsek geliriz dedim siz böyle yaptığınız için kadınlar öluyor diye cikistim kestim bu ülkeden ümidimi ama bir karar verdim avukat olacağım tüm çaresiz kadınlar için..
Olduk aldıkyine de şikayetçi olsaydınız, darp raporu alın mutlaka. ya nasıl böyle diyebiliyorlar inanamıyorum yuh artık
Üniversiteye hazırlanıyorum annemin işi yok paramız da yok kaçmak çözüm değil ben ikisinden de kurtulmak istiyorum
18 geçen sene düzgün bi yer kazanamadım bu yüzden kendimi çok sucluyorum belki annemle giderdik buradan bu sene bir daha çalışıyorum üniversiteye abim ve babam babam kumar oynuyor küfürbaz pislik abim 22 yaşında evde yatıyor bize hakaret ediyor psikolojisi bozuk ama tedavi olmuyor evdeki eşyaları tencereleri atıyor kağıt falan yakıyor bana ağır hakaret edip geziyor annemin 3 kuruş parasına göz dikiyor babam ona engel olmuyor hiç bisey demiyor
Sana bu kadar zararı dokunan mahlukatın ölmesini istemen seni kötü yapmaz zaten.
Umarım insafa gelirler, en azından siz onlardan kurtulana kadar eziyet etmeyi bırakırlar.
Yapacağın en iyi şey çok çok çok çalışıp önü açık bir bölüm kazanmak.
ufaktan para biriktirmeye çalışıyoruz bende yazın çalısicam kykya basvururumAblacım annemin işi yok, paramız yok diyorsun. Kim okutacak seni? Madem gidebiliyorsunuz şimdi gidin.
ufaktan para biriktirmeye çalışıyoruz bende yazın çalısicam kykya basvururum
Bu nasıl bir yorumdur ya.Onlar ölse dünya size mi kalıcak
Bu nasıl cevap miBu nasıl bir cevap gerçekten?
O kadar boş konuşuyorsunuz ki.Bu nasıl cevap mi
Annesinin ve yakını olan kişilerin ölmesi için dua ediyor ya arkadaş belli mi kimin ne zaman ölüceği bunun için dua edilir mi
Evet sıkıntı yasiyordur kimin ne yaşıdığını bilemeyiz ..ölmeleri için dua edip günaha girmektense
Kendine bir hayat kurma çabasına girse ve o insanları öldü saysa görüşmese kendi hayatini kurduktan sonra
böyle dua ederek isyan etmenin anlamı yok
Iste boyle bir cevap..
Annesinin değil yanlız.Bu nasıl cevap mi
Annesinin ve yakını olan kişilerin ölmesi için dua ediyor ya arkadaş belli mi kimin ne zaman ölüceği bunun için dua edilir mi
Evet sıkıntı yasiyordur kimin ne yaşıdığını bilemeyiz ..ölmeleri için dua edip günaha girmektense
Kendine bir hayat kurma çabasına girse ve o insanları öldü saysa görüşmese kendi hayatini kurduktan sonra
Iste boyle bir cevap..
Bu nasıl cevap mi
Iste boyle bir sag
Ya annesi abla düzgün okur musun annemle hayat istiyorum dedim annemden başka kimsem yok o benim her şeyim babam ve abimi hayatımda istemiyorum diyorumBu nasıl cevap mi
Iste boyle bir cevap..
Bu nasıl bir yorumdur ya.
Karşınızda 18 yaşında caresiz bir genç kız var.
Yazık ki kim ne cevap verecek bilemeden bir umut yazmış. Bu yardımsever ve empati dolu yorumunuzdan dolayı size minnettarız.
Neden ölsünler mi diyelim neresi boşO kadar boş konuşuyorsunuz ki.
Aman.
Tamam baban abim neyse kimse o zaman annenle bir dünya kurun kardeşim ölsünler diye dua etmekten iyidirYa annesi abla düzgün okur musun annemle hayat istiyorum dedim annemden başka kimsem yok o benim her şeyim babam ve abimi hayatımda istemiyorum diyorum