• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birinin ölmesini istemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım benim😔
Ne kadar zor durumda olduğun çok belli.
O tiplerden kaçarak yada polise giderek kurtulamiyorsun ne yazikki . Benim iki değil 1 taneydi,senelerce annem kardeşim ben zulüm gördük. Babam başka birine aşık olunca bizi saldı gözü birdaha görmedi çok şükür. Darisi senin başına,tez zamanda sede annenle beraber kurtul inşallah.

Bugün karakolda anladım ki bu ülkede adalet yok arkadaşlar binbir tane polis ikna etmeye çalıştı yok şikayetçi olmayın yok barışın bilmem ne palavra bende şimdi olmasam 1 hafta sonra tekrar gelicem dedim kadesten çağırdım bu arada 5 dkya geldiler olsun o zaman tekrar gelirsiniz dediler bende ölmezsek geliriz dedim siz böyle yaptığınız için kadınlar öluyor diye cikistim kestim bu ülkeden ümidimi ama bir karar verdim avukat olacağım tüm çaresiz kadınlar için..

sadece anlatacak kimsem olmadığı için icimi dökmek istedim kimsenin ölmesini isteyecek kadar kötü bir insan değilim sadece Allah'tan bizi kurtarmasını istiyorum
Sana bu kadar zararı dokunan mahlukatın ölmesini istemen seni kötü yapmaz zaten.
Umarım insafa gelirler, en azından siz onlardan kurtulana kadar eziyet etmeyi bırakırlar.
Yapacağın en iyi şey çok çok çok çalışıp önü açık bir bölüm kazanmak.

Bugün karakolda anladım ki bu ülkede adalet yok arkadaşlar binbir tane polis ikna etmeye çalıştı yok şikayetçi olmayın yok barışın bilmem ne palavra bende şimdi olmasam 1 hafta sonra tekrar gelicem dedim kadesten çağırdım bu arada 5 dkya geldiler olsun o zaman tekrar gelirsiniz dediler bende ölmezsek geliriz dedim siz böyle yaptığınız için kadınlar öluyor diye cikistim kestim bu ülkeden ümidimi ama bir karar verdim avukat olacağım tüm çaresiz kadınlar için..
yine de şikayetçi olsaydınız, darp raporu alın mutlaka. ya nasıl böyle diyebiliyorlar inanamıyorum yuh artık

Üniversiteye hazırlanıyorum annemin işi yok paramız da yok kaçmak çözüm değil ben ikisinden de kurtulmak istiyorum

18 geçen sene düzgün bi yer kazanamadım bu yüzden kendimi çok sucluyorum belki annemle giderdik buradan bu sene bir daha çalışıyorum üniversiteye abim ve babam babam kumar oynuyor küfürbaz pislik abim 22 yaşında evde yatıyor bize hakaret ediyor psikolojisi bozuk ama tedavi olmuyor evdeki eşyaları tencereleri atıyor kağıt falan yakıyor bana ağır hakaret edip geziyor annemin 3 kuruş parasına göz dikiyor babam ona engel olmuyor hiç bisey demiyor

Ablacım annemin işi yok, paramız yok diyorsun. Kim okutacak seni? Madem gidebiliyorsunuz şimdi gidin.

Sana bu kadar zararı dokunan mahlukatın ölmesini istemen seni kötü yapmaz zaten.
Umarım insafa gelirler, en azından siz onlardan kurtulana kadar eziyet etmeyi bırakırlar.
Yapacağın en iyi şey çok çok çok çalışıp önü açık bir bölüm kazanmak.

Ablacım annemin işi yok, paramız yok diyorsun. Kim okutacak seni? Madem gidebiliyorsunuz şimdi gidin.
ufaktan para biriktirmeye çalışıyoruz bende yazın çalısicam kykya basvururum

Onlar ölse dünya size mi kalıcak

Belkide sen ölücen hem sen hem herkes kurtulucak
Bu nasıl bir yorumdur ya.
Karşınızda 18 yaşında caresiz bir genç kız var.
Yazık ki kim ne cevap verecek bilemeden bir umut yazmış. Bu yardımsever ve empati dolu yorumunuzdan dolayı size minnettarız.

Yani adalet sisteminin nasil isledigi aşikar ama sikayet etmekten baska bir seceneginiz yok.Hani dua/beddua sihirli bir degnek degil ki okuyunca cat hemen o insana tesir etsin

Bu nasıl bir cevap gerçekten?
Bu nasıl cevap mi

Annesinin ve yakını olan kişilerin ölmesi için dua ediyor ya arkadaş belli mi kimin ne zaman ölüceği bunun için dua edilir mi
Evet sıkıntı yasiyordur kimin ne yaşıdığını bilemeyiz ..ölmeleri için dua edip günaha girmektense

Kendine bir hayat kurma çabasına girse ve o insanları öldü saysa görüşmese kendi hayatini kurduktan sonra
böyle dua ederek isyan etmenin anlamı yok
Iste boyle bir cevap..

Bu nasıl cevap mi

Annesinin ve yakını olan kişilerin ölmesi için dua ediyor ya arkadaş belli mi kimin ne zaman ölüceği bunun için dua edilir mi
Evet sıkıntı yasiyordur kimin ne yaşıdığını bilemeyiz ..ölmeleri için dua edip günaha girmektense

Kendine bir hayat kurma çabasına girse ve o insanları öldü saysa görüşmese kendi hayatini kurduktan sonra
Iste boyle bir cevap..
O kadar boş konuşuyorsunuz ki.
Aman.

Bu nasıl cevap mi

Iste boyle bir cevap..
Annesinin değil yanlız.
Siz olayı baştan yanlış anlamissiniz.
Olsa, etse demişsiniz ama maalesef hayat her zaman o kadar kolay olmuyor.

Bu nasıl cevap mi

Iste boyle bir sag

Bu nasıl cevap mi

Iste boyle bir cevap..
Ya annesi abla düzgün okur musun annemle hayat istiyorum dedim annemden başka kimsem yok o benim her şeyim babam ve abimi hayatımda istemiyorum diyorum

Bu nasıl bir yorumdur ya.
Karşınızda 18 yaşında caresiz bir genç kız var.
Yazık ki kim ne cevap verecek bilemeden bir umut yazmış. Bu yardımsever ve empati dolu yorumunuzdan dolayı size minnettarız.

O kadar boş konuşuyorsunuz ki.
Aman.
Neden ölsünler mi diyelim neresi boş

18 yaşında ne güzel kendine iş bulsun okuyorsa okulunu bitene kadar sabretsin evet zor olabilir ama ne yapması gerekir

Kendi ayakları üstünde durması dışında ne yapabilir peki

Ayrıca boş konuşuyorsun diyerek üslubuna dikkat et tartışma çıkarma ben size gayet güzelce cevap veriyorum
Yanlış bir şeyde demedim
Kimin ne zaman ölçeği belli değil madem bu kadar bıktın kendi hayatını kur ve uzaklaş onlardan dedim

Ya annesi abla düzgün okur musun annemle hayat istiyorum dedim annemden başka kimsem yok o benim her şeyim babam ve abimi hayatımda istemiyorum diyorum
Tamam baban abim neyse kimse o zaman annenle bir dünya kurun kardeşim ölsünler diye dua etmekten iyidir
Kendi ayakların üstünde dur çabala gayret et okuyor musun çalışıyormusun bilmiyorum ama hayatini kur diyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back