• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birinin ölmesini istemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ölüm siz cikartmadiniz evet konu sahibi başlıkta yazmış ama kabul edin ki ilk mesajınız hiç olmadı.
Ölümü hatırlatmaktan kastım aslında, ilk kim ağzına aldı tarzında değildi. 18 yaşında şiddet gören birine "geçecek" bile demek daha olumlu bir mesaj olurdu. Yani nasıl desem zaten konu sahibi pek olumlu bir havada değil. Hani bari yorumlar ılımlı olsundu kastım. Sizi alıntıladım, çünkü bana verilen cevabı alıntılamışsınız. Açıklama yapmak istedim. :KK51:

Üniversiteye hazırlanıyorum annemin işi yok paramız da yok kaçmak çözüm değil ben ikisinden de kurtulmak istiyorum
Anneniz işe girmeli. Temizlik, bulaşık, otelde kat hizmetleri... her ne ise bir işe girmeli. İşim yok diyerek oturmamali.

Siz de 31 yasinda iseniz aciktan okuyup işe girmelisiniz.

Dilerim size bunu yapanlar birbirlerini öldürürler de biri mezara biri toprağa girer.

başlık çok gereksiz farkındayım psikolojim iyi değil sürekli panik atak geçirecek gibiyim uyuyamıyorum üzerimde sınav stresi var bu aralar ders çalışamadım zaten kötü hissediyorum kendimi evde çalışıyorum elimden geleni yapıyorum biz bisey demeyince kesiyorlar seslerini onlara uymamaya çalışıyoruz zaten 1 tane arkadaşım var o da yazmıyor pek

Konu sahibi bence sen çok aklı başında ve güçlü bı kızsın. Bu seneyi güzelce dersine odaklanmakla geç, yapabilirsen part time isin olsa annenede destek olur hem. Seneye inşallah güzel bir yer tuttur ve bu ikisinden kurtulursunuz boylece bir an once 🙏❤️

Anneniz işe girmeli. Temizlik, bulaşık, otelde kat hizmetleri... her ne ise bir işe girmeli. İşim yok diyerek oturmamali.

Siz de 31 yasinda iseniz aciktan okuyup işe girmelisiniz.

Dilerim size bunu yapanlar birbirlerini öldürürler de biri mezara biri toprağa girer.
Küçük bir yerde yaşıyoruz iş imkanı çok yok geçen yaz her yere başvurdum dönüş olmadı

Tamam canım az önce yazdığımı okudun mu ?
Allah'tan korkulari olsa zaten size bunu reva görmezlerdi.. onların ölmeleri için değilde kendi ve anneni bu durumdan kurtarması için dua et.. sakın aklına kötü şeyler getirme hiçbir faydası olmayacak.. geleceğini yok etme.. biliyorum yazması kolay ama sen akıllı bir kıza benziyorsun eminim sen ve annen bir yol bulursunuz.. önce ekonomik kuvvet daha sonra gerisi gelir.. dikkat edin onlara karşı sinsi olun zamanı gelince maddi ve manevi gücünüzle darbeyi indirirsiniz.. Doğru dürüst bir bilgim yok ama şu kadın sığınma evine mi gitseniz annenle acaba ? İnan sesli düşünüyorum çagre üretmek açısından..

Bildiğiniz bir dua falan mı arkadaşlar annem ve bana eziyet eden şiddet uygulayan 2 tane pislik var onların ölmesini istiyorum gece gündüz dua ediyorum beddua da ise yaramıyor katil de olmak istemiyorum etkili bir dua var mı paylaşın lütfen
Öncelikle çok üzüldüm sizin için , bol bol dua edin, size akıl vermek çok zor, yaşadıklarınız çok zor anlaşılan. Yakın bir yerde kadın kuruluşu vs.. yok mu? Belki öyle bir yerden yardım alabilirsiniz.. Sığınma evi bile olabilir .. Allah yardımcınız olsun 🙏🏻🙏🏻

Tamam canım az önce yazdığımı okudun mu ?
Hayır abla şuan evimizdeyiz onlar başka yerde kalıyorlar ama dönerler bugün yarın annem yine güveni ve cesareti olmadığı için affeder ben destek olmaya çalışıyorum kullanmadığım eşyaları kitapları satıyorum devlet okul yardım parası veriyor onu biriktiriyorum annemde aynı şekilde ben okul kazanıp önce kendimi sonra onu kurtarmak için cabaliyorum

Öncelikle çok üzüldüm sizin için , bol bol dua edin, size akıl vermek çok zor, yaşadıklarınız çok zor anlaşılan. Yakın bir yerde kadın kuruluşu vs.. yok mu? Belki öyle bir yerden yardım alabilirsiniz.. Sığınma evi bile olabilir .. Allah yardımcınız olsun 🙏🏻🙏🏻
annemin evde emeği çok eşyaların neredeyse yarısını kendi aldı o yüzden bırakmak istemiyor düzen kurmadan boşanmak istemiyor

Evet ölüm siz cikartmadiniz evet konu sahibi başlıkta yazmış ama kabul edin ki ilk mesajınız hiç olmadı.
Ayrıca konu yorumlarına baktım baya ağır şeyler yazanlar olmuş ilk sayfada ve ölsün demekle ölünmez gibi böyle dua edilir gibi gibi keşke onlara da böyle tepki verseydiniz alıntılar yaparak boş konuşuyorsun deseydiniz madem siz doğrusunuz

Çok ilginç

Hayır abla şuan evimizdeyiz onlar başka yerde kalıyorlar ama dönerler bugün yarın annem yine güveni ve cesareti olmadığı için affeder ben destek olmaya çalışıyorum kullanmadığım eşyaları kitapları satıyorum devlet okul yardım parası veriyor onu biriktiriyorum annemde aynı şekilde ben okul kazanıp önce kendimi sonra onu kurtarmak için cabaliyorum
Rabbim yardimcin olsun canım.. çok dikkatli ol.. sakinliğini hep korumaya çalış.. anneni ve kendini ancak bu şekilde koruyabilirsin.. bize burdan güzel haberlerini ver İnshaAllah.. 🤲🏻🤲🏻

Ayrıca konu yorumlarına baktım baya ağır şeyler yazanlar olmuş ilk sayfada ve ölsün demekle ölünmez gibi böyle dua edilir gibi gibi keşke onlara da böyle tepki verseydiniz alıntılar yaparak boş konuşuyorsun deseydiniz madem siz doğrusunuz

Çok ilginç

Parecim konuyu okuyan devamindaki mesajları okumayan kimse üyenin 18 yaşında olduğunu bilemez. Profilde 31 yazıyor. Kimse müneccim değil. Kaldı ki kabul edelim konu çok normal bir konu değil. Çalış deniyor kolay mı diyor, diğer taraftan çalışacağım diyor o yüzden ben de çok anladığımı söyleyemem. Bazıları sana vurdukça vurdu buna da kayıtsız kalamadım. İyilik yapalım deniyor diğer taraftan seni alıntılayip vurdukça vuruyorlar. bu nasıl iyilik anlayışı bilemedim.

Çok ilginç
Siz neyi anlamadınız tam olarak?
Belki siz ölürsünüz", "herkes kurtulur" gibi şeyler yazmadı kimse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back