• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birinin ölmesini istemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sadece bi anlık sinirle boyle başlık attım bugün sokağa çıkıp annemi öldürecekler diye çığlık attım çünkü ikisi annemi dövmeye kalktı gözlüğü kırıldı evden zor attım kendimi de kadese bastım yaşadıklarım hep çok ağır 18 yaşındayım ama ruhum ölmüş gibiyim git çalış demek kolay iş ev bulmak kolay değil denemedik mi sanıyorsunuz az kaldı sabır edip para biriktiriyoruz ben sadece kendimi yalnız hissetmemek istedim teşekkür ederim

Büyü falan Allah korusun ama cidden ölmesini istediğim birkaç kişi var. Aslında ölüm onlar için kurtuluş. Benim yaşadıklarımın aynısını kendi kızları da yaşasın, kendileri de yargılansın istiyorum. Çok acı çektim çünkü hastalandım yaşlandım. Dayanamıyorum o derece.

Allah zalimin zulmünden korusun. Allah şerefsizleri hepimizden uzak etsin.

Sizin 18 yaşında, hayat tecrübesi olmayan, annesiyle birlikte şiddet gören birine karşı üslubunuzun yanında bir şey değil benimki.
Abla iyi niyetli yazmış sadece vakit kaybetmeyeyim bir an önce kurtulmam için öyle demiş anladım ben sağol

Sizin 18 yaşında, hayat tecrübesi olmayan, annesiyle birlikte şiddet gören birine karşı üslubunuzun yanında bir şey değil benimki.
Ben ne dedim 18 yaşında birine de bana atar yaptin

Dedim ki tekrar yazayım ölsünler diye dua etmekle kimse ölmüyor ölmez de böyle yaşıyan bir dünya kişi var herkesin ailesi güllük gülistanlık değil
Fakat hayatı güllük etmekte elimiz de daha yaşı genç ne güzel anne kız çalışsınlar yada konu sahibi hayatini kursun annesini yanina alsın ve diğerlerini yok saysinlar kadın sığınmaya gitsinler uzaklassinlar bir şekilde polise şikayet etsinler uzaklaştırma alsınlar

Ben sanki ne yapalım çek dur bu şiddeti yada bu azabı demisim gibi durduk yere bir atarlar yapıldı
Benim gibi herkes yazmış çalış denmiş okulunu bitir denmiş
Bunun dışında ne denebilir

Abla iyi niyetli yazmış sadece vakit kaybetmeyeyim bir an önce kurtulmam için öyle demiş anladım ben sağol

Yanı arkadaşların kavga esedi varmış beni seçmişler anlaşılan
Belki sert yazdım ama doğru yazdım

Yine diyorum ölsünler diye dua etmekle olmaz kardeşim senin gibi bir dünya insan var
Annenle ah vah demek yerine kendinize nasıl hayat kurarsınız onu düşünün plan yapın

Gerekirse kadın sığınmaya gidin orda iş bulunur okuluna devam edersin polise şikayet espiri ve uzaklaştırma alınır
Çabalayın çekme bu eziyeti
Kendini motive et ve bir şekilde hayatini kur annenle ayakta dur yaşın genç her işi yapabilirsin
Annen yaşlısı genç mi çalışabilir mi bilmiyorum beraber hayatın üstesinden gelin

Dedim ki tekrar yazayım ölsünler diye dua etmekle kimse ölmüyor ölmez de böyle yaşıyan bir dünya kişi var herkesin ailesi güllük gülistanlık değil
Fakat hayatı güllük etmekte elimiz de daha yaşı genç ne güzel anne kız çalışsınlar yada konu sahibi hayatini kursun annesini yanina alsın ve diğerlerini yok saysinlar kadın sığınmaya gitsinler uzaklassinlar bir şekilde polise şikayet etsinler uzaklaştırma alsınlar

Ben sanki ne yapalım çek dur bu şiddeti yada bu azabı demisim gibi durduk yere bir atarlar yapıldı
MssPARE Hanım, "Belkide sen ölücen hem sen hem herkes kurtulucak" yazmışsınız. Yani bu pek de olumlu bir yorum olmamış ne yazık ki. Çünkü ruh hali pek de iyi olmayan birine ölüm ihtimalini hatırlatmak iyi bir yol değil.
18 yaşında, hayatı ve kendini tanımayan biri var karşımızda. Babasından ve abisinden şiddet gördüğü için yaşıtları kadar bile hayat tecrübesi olduğunu sanmıyorum. O yüzdendir ki böyle bir foruma ölüm temennisi içeren bir konu açmış. Tecrübeli, gün görmüş bir hanım böyle bir konu açar mıydı hiç? Açmazdı, ama bu üye daha çocuk. O yüzden bizler kızamadık. Şu anda sert yorumlara ihtiyacı yok kendisinin. Evet, bazı üyelere şok gibi iyi gelebiliyor. Ama bu üyeye gelmez, sanmıyorum.
Keşke bu alıntıladığım yorumunuz ilk yorumunuz olsaydı. Çünkü ilkinden bu manaları çıkarmak ilk bakışta oldukça zor bence.

İlk yazdığın şeyle bu yazdığın arasındaki farka bak, iyice bi okursan neden insanların sinirlendiğini anlarsın, üslup çok önemli.

Abim kurana Allaha küfrediyor yere atıyor bari carpilsa keşke
Allah'tan korkulari olsa zaten size bunu reva görmezlerdi.. onların ölmeleri için değilde kendi ve anneni bu durumdan kurtarması için dua et.. sakın aklına kötü şeyler getirme hiçbir faydası olmayacak.. geleceğini yok etme.. biliyorum yazması kolay ama sen akıllı bir kıza benziyorsun eminim sen ve annen bir yol bulursunuz.. önce ekonomik kuvvet daha sonra gerisi gelir.. dikkat edin onlara karşı sinsi olun zamanı gelince maddi ve manevi gücünüzle darbeyi indirirsiniz.. Doğru dürüst bir bilgim yok ama şu kadın sığınma evine mi gitseniz annenle acaba ? İnan sesli düşünüyorum çagre üretmek açısından..

MssPARE Hanım, "Belkide sen ölücen hem sen hem herkes kurtulucak" yazmışsınız. Yani bu pek de olumlu bir yorum olmamış ne yazık ki. Çünkü ruh hali pek de iyi olmayan birine ölüm ihtimalini hatırlatmak iyi bir yol değil.
18 yaşında, hayatı ve kendini tanımayan biri var karşımızda. Babasından ve abisinden şiddet gördüğü için yaşıtları kadar bile hayat tecrübesi olduğunu sanmıyorum. O yüzdendir ki böyle bir foruma ölüm temennisi içeren bir konu açmış. Tecrübeli, gün görmüş bir hanım böyle bir konu açar mıydı hiç? Açmazdı, ama bu üye daha çocuk. O yüzden bizler kızamadık. Şu anda sert yorumlara ihtiyacı yok kendisinin. Evet, bazı üyelere şok gibi iyi gelebiliyor. Ama bu üyeye gelmez, sanmıyorum.
Keşke bu alıntıladığım yorumunuz ilk yorumunuz olsaydı. Çünkü ilkinden bu manaları çıkarmak ilk bakışta oldukça zor bence.

Ben gerekli açıklamayı yaptım
Ölüm kelimesi zaten konunun başlığı ben hatırlatmadın yada ben cikarmadim

Öyle deme nihalcim öyle dedim diye bir dünya beğenmedim aldım
🤣
Siz aynı şeyi demediniz yalnız hele bu yumusaklikta asla demediniz onu bir duzeltelim :) Sizin ben ilk yazdiginizda konuyu bile tam okuduğunuzdan şüpheliyim kıza annenin ölmesini istemememesini yazmışsınız 😁 Nihal in yazdigi kucaklayıcı mesajla sizin yargı dağıtıcı ve yanlış okudugunuz mesajınızı aynı kefeye koymayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back