- 30 Ekim 2020
- 43
- 16
- 8
- 34
- Konu Sahibi birsorusorupcikacagim
-
Yok artıkBildiğiniz bir dua falan mı arkadaşlar annem ve bana eziyet eden şiddet uygulayan 2 tane pislik var onların ölmesini istiyorum gece gündüz dua ediyorum beddua da ise yaramıyor katil de olmak istemiyorum etkili bir dua var mı paylaşın lütfen
Bahsettiğim 2 kişide inançsız gün boyu Allaha küfrediyorlar çaresizim Allah'tan bizi onlardan kurtarması için dua ediyorumYok artık
Allah inancınız var belli ki dua etmeyi falan bildiğinize göre. Yalnız dinimizi öğrenirken bir yerlerde bir yanlışlık olmuş sanırımuzaktan eğitimle mi Müslüman oldunuz acaba diye sorası geliyor insanın
Polise gitmek Bir Yol olamazmiBildiğiniz bir dua falan mı arkadaşlar annem ve bana eziyet eden şiddet uygulayan 2 tane pislik var onların ölmesini istiyorum gece gündüz dua ediyorum beddua da ise yaramıyor katil de olmak istemiyorum etkili bir dua var mı paylaşın lütfen
gittik olmadı maalesefPolise gitmek Bir Yol olamazmi
O kısmı Allah ile onların arasında. Dediklerimin hepsini yanlış yorumlamışsınızda neyse. Dua ederek kimseyi öldüremezsiniz. Bunu biliyor olmanız lazım demek istedim.Bahsettiğim 2 kişide inançsız gün boyu Allaha küfrediyorlar çaresizim Allah'tan bizi onlardan kurtarması için dua ediyorum
Öfkeye sebep olan etkenler yok olmadikça konu sahibinin destek almasının hiçbir faydasi yok. Bu konuda bari suçlamayalim onu.Biri babanız,diğeri abiniz mi?
Bunun bir duası olduğunu sanmıyorum ama sizin kesinlikle bir uzmandan destek almanız gerektiğini düşünüyorum. İçinizdeki öfke sizi hasta etmiş veya edecek bu gidişle!
Evet beni hasta ettilerBiri babanız,diğeri abiniz mi?
Bunun bir duası olduğunu sanmıyorum ama sizin kesinlikle bir uzmandan destek almanız gerektiğini düşünüyorum. İçinizdeki öfke sizi hasta etmiş veya edecek bu gidişle!
Evet çok tehlikeli inançlı biriyim Allah korusunİstediğiniz şey dua değil büyü oluyor, bulaşmayın sakın.
Evet öyle ikiside en yakınım daha sabah karakola gittik anneme bana her türlü hakaret şiddet çekilecek çile değil yıllardır dua ediyoruz Allah bi kapısını açar insBiri babanız,diğeri abiniz mi?
Eğitiminiz yok mu? Terkedip gitseniz, yeni bir hayat kurmaya çalışsanız. En azindan darp raporu alip sığınma evine gidebilirsiniz.Evet beni hasta ettiler
Evet çok tehlikeli inançlı biriyim Allah korusun
Yaş 31 diyor, annenizi de alıp size şiddet uygulayanlardan uzaklaşabilirsiniz. Şikayet edin. Şiddet fizikselse darp raporu alın,
Delil toplayin Iyi düsünün video acip teli saklayin ama Bir ikitane degil eliniz bos gitmeyin karakola zaten cekiyorsunuz sabirli olun raporunuz da varsa olucaktir bencegittik olmadı maalesef
Darp raporu bile var sadece uzaklaştırma veriyorlarDelil toplayin Iyi düsünün video acip teli saklayin ama Bir ikitane degil eliniz bos gitmeyin karakola zaten cekiyorsunuz sabirli olun raporunuz da varsa olucaktir bence
Evet beni hasta ettiler
Evet çok tehlikeli inançlı biriyim Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?