• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birinin ölmesini istemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bildiğiniz bir dua falan mı arkadaşlar annem ve bana eziyet eden şiddet uygulayan 2 tane pislik var onların ölmesini istiyorum gece gündüz dua ediyorum beddua da ise yaramıyor katil de olmak istemiyorum etkili bir dua var mı paylaşın lütfen
Ölmesini dileyecek kadar gözden çıkarttığınız insanları hayatınızdan çıkarabilirsiniz, varlığı zarar olanın yokluğu koymaz nasılsa.

Eğitiminiz yok mu? Terkedip gitseniz, yeni bir hayat kurmaya çalışsanız. En azindan darp raporu alip sığınma evine gidebilirsiniz.
Üniversiteye hazırlanıyorum annemin işi yok paramız da yok kaçmak çözüm değil ben ikisinden de kurtulmak istiyorum

Evet öyle ikiside en yakınım daha sabah karakola gittik anneme bana her türlü hakaret şiddet çekilecek çile değil yıllardır dua ediyoruz Allah bi kapısını açar ins
Mor çatıya falan sıgının bir süre. Sonra başka bir sehre yerlesin, calısın annenızle birlikte yeni bir yaşam kurun. Öyle oturdugnuz yerden kuru kuru dua-beddua ederek olsa ooo ben kayınvaldemı uzaya fırlatmıstım.

Mor çatıya falan sıgının bir süre. Sonra başka bir sehre yerlesin, calısın annenızle birlikte yeni bir yaşam kurun. Öyle oturdugnuz yerden kuru kuru dua-beddua ederek olsa ooo ben kayınvaldemı uzaya fırlatmıstım.
o zaman dışarı ise çıkmaya izin vermiyorlarmis annem arada ise gidiyor ben üniversiteye hazırlanıyorum

Yargılamayın kimseyi yazmak kolay ama olmuyor öyle tek umudum bu sene başka bir şehirde üniversite kazanmak yazın çalışıp para kazanmak ve annemi kedimi alıp gitmek
Sabret, umarım bunu gerçekleştireceksin. Anneni de kendini de kurtarmanın tek yolu bu. Para biriktirmeye bakın annenle, annen çalışıyormuş arada. Ama lütfen duayla bedduayla olmayınca, onları öldürmek gibi fiilen suçlar işleyip hayatınızı karartmayın…

o zaman dışarı ise çıkmaya izin vermiyorlarmis annem arada ise gidiyor ben üniversiteye hazırlanıyorum
Tamam işte anne de calışıyor direk kaçın gidin.Hemen iyi kötü demeden birer iş bulursunuz sonrasında annenjz boşanma davası acar uzaklaştırma vs alınır. Hergün dua edip ölmelerini bekleyip, bu gün de ölmemeyi umut etmektense harekete gecın.

Sabret, umarım bunu gerçekleştireceksin. Anneni de kendini de kurtarmanın tek yolu bu. Para biriktirmeye bakın annenle, annen çalışıyormuş arada. Ama lütfen duayla bedduayla olmayınca, onları öldürmek gibi fiilen suçlar işleyip hayatınızı karartmayın…
Teşekkür ederim bana destek oldunuz umut verdiniz

Tamam işte anne de calışıyor direk kaçın gidin.Hemen iyi kötü demeden birer iş bulursunuz sonrasında annenjz boşanma davası acar uzaklaştırma vs alınır. Hergün dua edip ölmelerini bekleyip, bu gün de ölmemeyi umut etmektense harekete gecın.
Arada temizlik işlerine gidiyor geçinmek için yetmez kira fiyatları malum hayat zor

Arkadaşlar gerçekten empati kurarak mı tepeden tepeden yazarken yazıyorsunuz, ne kolay uzaktan konuşmak.

Nasıl olur bilmiyorum ama güzel bir şekilde kurtulursunuz inşallah o eziyetten.
Teşekkür ediyorum Allah kimseyi ailesiyle sınamasın en ufak bir kelimemde afedersin namusuma kadar küfür laf ediyorlar

Bu arada yok mu bir aile büyüğü, akrabalar bunlara hop ne yapıyorsunuz, gücünüz iki tane savunmasız kadına mı yetiyor diyecek? Dayın, deden vs yok mu?
Hepsi korkak hepsi kendi derdinde babam yıllarca kumar oynadı bir kere neden diye sormadı kimse hep biz çektik kahrini

Öfkeye sebep olan etkenler yok olmadikça konu sahibinin destek almasının hiçbir faydasi yok. Bu konuda bari suçlamayalim onu.
+1
Ya ben de konu sahibine kızamıyorum ya da eleştiremiyorum maalesef. :(
Sonuçta döverek aslında canlarına karşı taraf kastediyor. Sen nasıl kötü düşünürsün diyemiyorum bu sebeple. Ölmesini istemesine şaşırmadım veya kızamadım bu sebeple. Doğru kelimeleri seçmeye çalışıyorum ama olmuyor maalesef. Ama linçleyemeyeceğim hiç kimse kusura bakmasın. Biri benim annemi dövse ben de sağlıklı düşünüp hümanist kalamazdım sanırım.
Konu sahibi etraflıca bir yazsana. Yaşın kaç, okuyor musun, size şiddet uygulayanlar kim?

Allah kurtarsın inşallah ne diyelim.Sosyal devlet bunun için var olmalı.Evet evler var ama hiç dusunmediniz mi gitmeyi.İsterseniz kimliklerinizi bile değiştirebilirsiniz bu imkanı da veriyorlar(herkese olmayabilir tabii)

18 geçen sene düzgün bi yer kazanamadım bu yüzden kendimi çok sucluyorum belki annemle giderdik buradan bu sene bir daha çalışıyorum üniversiteye abim ve babam babam kumar oynuyor küfürbaz pislik abim 22 yaşında evde yatıyor bize hakaret ediyor psikolojisi bozuk ama tedavi olmuyor evdeki eşyaları tencereleri atıyor kağıt falan yakıyor bana ağır hakaret edip geziyor annemin 3 kuruş parasına göz dikiyor babam ona engel olmuyor hiç bisey demiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back