Slmm tebrikler öncelikle.metabolik balans testini nerede yaptırdınız??york testi gibi birşeyimi ?Selam kizlar,
bu haftanin birincisi benim yuppppppi.
Sirrima gelince aslinda sirf seker cukulata ve cipsle bir degil bin omur sikilmadan beslenebilen biriyim.Zayiflayif gidip tikinip sisip gelen biriyim.Allahtan iyi bir calisma sistemi var bedenimin.Yasaklari kesip salatanin, meyvenin, yogurdun, sebzenin tadini alinca eriyorum adeta.
birde nisan ayinda metabolik balans testi yaptirmistim.Böylece benim sikintili oldugum besinleride menulerime eklemeyince zayiflamak kacinilmaz oluyor.
Ama yinede her persembe yogurt kuru yapiyorum, aksam yemegim 6 da bitmis oluyor, aciktikca ayran yada elmali su icerim, iki ogun arasi 5 saat oldugundan ara ogun yok bende.
Deneme yanilma yoluyla kesfettimki meyve bana pek yaramiyor ondan dolayi gunde bir kez meyve yiyorum oda elma oluyor ve ogunun pesine yiyorum cok nadir ara ogun olarak tuketiyorum.
Yilbasindan beri bir spor salonuna uyeyim gunde en kotu 1,5 saat ordayim ve olabildigince adim atip adimsayarimi guldurmek icin arabamla küsüstük.
iste boyle ama yinede gunluk ne yedimi merak ederseniz 9. takimin sayfalarinda bir kaptan olarak hergun duzenli sekilde yazdigim menulerimi bulabilirsiniz.Yazdiklarimdan takildiniz bir yer olursa adresim:9. takim
Cepten zor yaziyomSlmm tebrikler öncelikle.metabolik balans testini nerede yaptırdınız??york testi gibi birşeyimi ?
bizde seninle gurur duyuyoruz guzel gözlü arkadasimHerkese selamlar
Öncelikle bu hafta 9.takım olarak bütün dereceleri aldığımız için çok mutluyum.Ben 01.01.2015 de sağlıklı beslenmeye 05.01.2015 cuma yarışmalarına katıldım.Şimdiye kadar toplam 18.2 Kilo verdim.Diyetimin 10.haftasında atak yapmak istedim.Bu hafta farklı olarak 3 -4 gün sabah yediğim ekmeği kaldırmak ve akşam yemeğimi erkene almak oldu.Sa.3-4 gibi yemek 5-6 gibi yoğurt yada kefir yedim.Per.günleri yoğurt kürü yapıyorum.Spor olarak haftada 3-4 sefer 45 dak.yürüyüş.
Tabiki birde kaçamak meselesi var ben 2.5 aydır hiç kaçamak yapmadım bunun içinde kendimle gurur duyuyorum.
Bence işin sırrını hepimiz biliyoruz inanmak,sabretmek,azmetmek. Motivasyonumuzu yüksek tutmak içinde yardıma,desteğe ihtiyacımız var.Benim en büyük destekçilerim başta kaptanımız Beril ve birbirinden değerli takım arkadaşlarım (çok kalabalık olduğumuz için isimlerini yazamıcam) hepsine tek tek teşekkür ediyorum sizleri seviyorum kızlar.Tabiki herkesin takımı kendine özeldir benim içinde öyle.En başta bizler takım olmayı başardık ve takım ruhunu yakaladık.Son olarak başta sevgili Bahara ve kk yönetimine bizlere sağladıkları bu ortam için çok tşk.ediyorum,burda olmaktan çok mutlu olduğumu özellikle belirtiyorum.Mezuniyet karnesi alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.Biraz zaman alacak benimkisi ama sabreden derviş muradına erermiş.
Sevgiyle ve ince kalın öpüyorum çıtırlar!!!!
Kızlargecen hafta birinci olmusum basarı hikayemi yazmam lazımmıs, yarın da sınavım var ama yazmayı deneyim:)
Benim basarımın sebebi esimle girdiğimiz iddia oldu. Ve tabi kazanırsam alacagım hediye:)
2,5 ay boyunca agzıma hiç bir sekilde şeker-hamur ve turevleri bogazımdan gecmedi.. Ne kadayıflar ne pastalar ne borekler atlattım. Cocuklarıma yedirdim kendim baktım.. Bir gun iki gun derken 2,5 ayı tamamladım, son 2 haftada artık cok zorlanmaya basladıysam da pes etmedim, sarelle kavanozunu kokladım ama gidip hurma yedim, kızlarıma kek yaptım, ben gidip corba içtim. Velhasıl basarımın sebebi bu iddia oldu :)
İyi aksamlar
Ebrucum ayrıntılı bakmaya vaktim yok , bunu nereye tasımak gerekiyorsa yapabilecek olan var mı acaba, dediğm gibi sınavım var ona calısıyorum okuldayım. Herkese iyi aksamlar tekrar
Sende bırtanesınMerhabalar
Bu hafta takim olarak çok harika bir yüzde ile birinci olduk .bu hafta ki birinciligimi eşime borçluyum çünkü evde olmadığı için beni yoldan çıkaramadı .aslında bu hafta sabah kahvaltilarimda değişiklik yaptım artik. Yumurtadan bikdim çünkü .o neden ile kahvaltilarimi genellikle meyve ile yaptım zaten elmayı çok severim sevgili takim arkadaşım mefkurem in tavsiyesi üzerine elmanın yanina armut da ekledim .sabah hahvaltisini saat 11 gibi yaptığım için zaten öğle yemeği yemiyorum aksamlarida genellikle sebze yedim ama haftanın iki günü mutlaka et yedim.bu arada bolca yoğurt tukettim.ben zaten yaklaşık beş aydır ekmek hic yemiyorum ve bunun baya bir yararını gördüm .kızlar eğer amacımız kilo vermekse tatlı ve ekmeği hayatımız dan çıkarmalıyız .bu birincilik te 9.takimin bütün kızlarının hakki çoktur onlara sizlerin önünde de tesekkur etmek isterim.
Beril cigim sana ayrıca tesekkur ederim senin sayende spor yapmaya başladım birtanesin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?