Merhabalar:) bu hafta hem takım olarak 1. Olduk hemde ben bireysellerde 1. Olmuşum sırrım başta kaptanımız beril olmak üzere bütün takım arkadaşlarım çünkü ben kendimi iyi tanıyorum onlar olmasaydı onların desteği olmasaydı bu kadar iradeli olamazdım o yüzden illaki sır gerekiyorsa bu 9. Takım diyebilirim rahatlıkla.kızlar çok teşekkür ederim hepinize..yediklerime içtiklerime gelirsek sadece bayramda hiç bi şekilde kaçamak yapmadım ben emeğime kıyamıyorum o yüzden durduruyorum kendimi.onun dışında öyle adı duyulan diyetler yada ekstra bişey yapmadım o yüzden öyle bir sır veremicem size üzgünüm ben öyle diyetlere inanan biri değilim sağlıklı olan herşeyi evime alıp yiyebilirim benim için tek koşulu sağlıklı olması dolayısıyla kilo vermeme engel olmaması.evimde olduğum müddetçe kesinlikle sağlıksız şeyler yemiyorum hiç bişey yoksa bi salata yapar bi ton balığı açar onu yerim.ben ekmeği sevmiyorum o yüzden ekmeği pek yemedim az yedim ama bunu diyet diye yapmadım :) yolum çok uzun benim daha çok olmadı başlayalı ama biliyorum bunu başarıcam kendime inanıyorum.bence kendine inanmak insanın açlığını gideriyor.haa bide kızlar bi tavsiyem olucak böyle size olmayan kıyafetleri ara ara deneyin onlara girdiğinizi gördükçe mutlu olucaksınız bende öyle oluyo en azından bunu sık sık yapıyorum sanırım :) benden bu kadar mutlıu sağlıklı fit günler dilerim herkeseee