Merhaba,
2 hafta önce 5.takımda yerimi aldım, daha ne nedir demeden birinciliğin gelmesi beni çok mutlu ve çok motive etti. Benim şansım zaten çok disiplinli ve hırslı bir takımda olmam, bende burada kaptırdım kendimi galiba. Aslında hepimiz biliyoruz, kilo vermek için neyin gerekli olduğunu ama gel gelelim uygulamaya işte orada olanlar oluyor, herşey herzaman yolunda gitmiyor maalesef.
İki yaşında oğlum var, doğumdan kalma kiloları halen veremedim, kendimi disipline etmek gerekti, biraz araştırdım, bir yemek firmasıyla anlaştım, günlük 1100 kalorilik paketler alıyorum, hergün sabah tüm günün yemeğini 5 öğün olarak teslim ediyorlar, ne yiycem ne kadar yiycem kim yapıcak neyi ne kadar koyucam derdim olmadan bir çözüm buldum, ilk iki hafta vücut ancak kendine geldi, kabızlık sorunum devam etti, ama geçen hafta kabızlık sorunumun çözülmesiyle 64,500'den 62,700'e düştüm, işte bu da bana birinciliği getirdi,
tam hız devam hedefim olan 57 kiloya biran önce ulaşmak istiyorum, tüm takım arkadaşlarıma destekleri için teşekkür ediyorum
sevgiler
rafinera dan alıyorum, kendi sitesinden detaylı bilgi alabilirsiniz.Merhaba..yemek firması hakkında bilgi verebilir misiniz_? ismi nedir? ne kadara anlaştınız vs...
Teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?