- 30 Eylül 2014
- 6.501
- 23.819
Selam kizlar...cok sükür haftalar sonra birinci olduk...birinci olmamizin sebebi herseyden önce sabir ve azim...sonra bi kac arkadas olup beraber ayni anda yaptigimiz diyet...5 günde 5 kilo ver diyeti...kesinlikle kacamaksiz ve kusursuz uyguladim bu diyeti..spor pek sevmem ama cocuklarim sagolsun onlarin sayesinde spor yapmis gibi oluyorum ..her sabah ilk kalktigimda 2-3 bardak su icip cocuklari hazirlayip okula-krese götürüyorum yürüyerek ..hepsinide ayri ayri tabi..saatleri uymadigi icin ..eve gelene kadarda 1 lokma birsey yemiyorum...sabah 7.30 cikip eve ancak 9 da geliyorum ancak kahvaltimi yapiyorum ..okuldan kresten cocuklari alirkende aynen yine kosturmaca..sonra evde yine peslerinde dolan ev isi yemek vs..aksam ancak 9-10 gibi oturup dinlenebiliyorum yani spora zaman kalmiyo diyebilirim...ayrica o 5 günde 5kilo diyetini yaptigimda kesinlikle kacamak yapmadim ve kusursuzca uydum diyete.yani tuz ve yag kullanmadim..bol bol da su tükettim..merak etmisinizdir simdi kac cocugumun oldugunu 2 kizim 2 oglum var..en büyügü henüz 10 yasinda...