Çok tebrik ediyorum bitanemSelam kizlar...cok sükür haftalar sonra birinci olduk...birinci olmamizin sebebi herseyden önce sabir ve azim...sonra bi kac arkadas olup beraber ayni anda yaptigimiz diyet...5 günde 5 kilo ver diyeti...kesinlikle kacamaksiz ve kusursuz uyguladim bu diyeti..spor pek sevmem ama cocuklarim sagolsun onlarin sayesinde spor yapmis gibi oluyorum ..her sabah ilk kalktigimda 2-3 bardak su icip cocuklari hazirlayip okula-krese götürüyorum yürüyerek ..hepsinide ayri ayri tabi..saatleri uymadigi icin ..eve gelene kadarda 1 lokma birsey yemiyorum...sabah 7.30 cikip eve ancak 9 da geliyorum ancak kahvaltimi yapiyorum ..okuldan kresten cocuklari alirkende aynen yine kosturmaca..sonra evde yine peslerinde dolan ev isi yemek vs..aksam ancak 9-10 gibi oturup dinlenebiliyorum yani spora zaman kalmiyo diyebilirim...ayrica o 5 günde 5kilo diyetini yaptigimda kesinlikle kacamak yapmadim ve kusursuzca uydum diyete.yani tuz ve yag kullanmadim..bol bol da su tükettim..merak etmisinizdir simdi kac cocugumun oldugunu 2 kizim 2 oglum var..en büyügü henüz 10 yasinda...
Cok tesekkür ederim kaptan iyiki varsiniz..
Çok tebrik ediyorum bitanem
Bu hafta hepiniz müthiştiniz,çok mutlu oldum çok grurlandım
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese güzel bir gün diliyorum ve buradan tüm Anneleri Anneler gününüde kutluyorum
Kusura bakmayın bir iki gün geçıkmelide olsa buraya yazabildim
Bu hafta hem takımca hemde bireysellerde birinci olduk
İnanılmaz sevindim ve motive oldum
Normalde Karataya uygun beslenmeye çalışıyordum ama uzun zamandır duraklama yaşayınca bende 5de 5 diyetini yaptım bu hafta ( daha evvelde aralarda yapmıştım zaten )
Kilom çok fazla olduğu için motivasyona ihtiyacım oluyor arada ve artık ikili rakamlarada yaklaşınca insan daha bir heycan yapıyor
Bu arada ben 5de 5 diyetinde tam kurallara uymadımsonuçta metabolizmamı sonradan kötü etkilesin istemedim ve o yüzden çok çok az tuz kullandım yasak olduğu halde ( tansiynumum düşmesinden endişelendim ki şükür hiç kötü hissetmedim kendimi o 5 gün )
Sebze gününde çok çok az hakiki zeytiyağ kullandım hiç yağ kullanılmayacak dendiği halde
Diğer günlere aynen uydum ve erken saatte akşamlık öğünümü yediğim için çok acıkırsam ayran içtim
Önceden de her gün leslie yapıyordum ama bu hafta farkli bir taktik izledim
Bİr kerette 1 saat spor yapacağıma günde 4 - 5 kere ufak ufak yaptım ( atıyorum türk kahvemi ateşe koyduğumda kahvem kaynayana kadar yerimde ip atlar gibi zıpladımbir kerette 100 oluyor genelde kahve kaynayana kadar )
Hem sporumu aradan çıkarmış oluyorum hemde metabolizma ara ara dürtüklenmiş oluyor ( benim tezim diyelim)
Bu hafta Karatayımsı beslenmeme kalori sayımımı da ekledim ve inşallah yine güzel sonuçlar alacağıma inanıyorumdaha şimdiden cumaya rağmen 600 gr eksideyim üstelik sağlıklı besleniyorum şükür
Maalesef 124.5 kgla başlamıştım diyet yolculuğuma ama şükür 103.8i gördüm cuma ve 20.7 kg gitti ama eskiden 1 kg ile veremiyeceğine inanan ben sizlerinde desteğiyle artık çok daha azimliyim ve en azından bir 25 - 30 kg daha verebileceğime inanıyorum ( belki 1 - 2 sene sürer ama azimliyim ve başaracağım)
İyiki varsınız KK Ailesi
Banum canım benim öncelikle çok çok çok tebrik ederim,azimli hatun maşallah sanaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese güzel bir gün diliyorum ve buradan tüm Anneleri Anneler gününüde kutluyorum
Kusura bakmayın bir iki gün geçıkmelide olsa buraya yazabildim
Bu hafta hem takımca hemde bireysellerde birinci olduk
İnanılmaz sevindim ve motive oldum
Normalde Karataya uygun beslenmeye çalışıyordum ama uzun zamandır duraklama yaşayınca bende 5de 5 diyetini yaptım bu hafta ( daha evvelde aralarda yapmıştım zaten )
Kilom çok fazla olduğu için motivasyona ihtiyacım oluyor arada ve artık ikili rakamlarada yaklaşınca insan daha bir heycan yapıyor
Bu arada ben 5de 5 diyetinde tam kurallara uymadımsonuçta metabolizmamı sonradan kötü etkilesin istemedim ve o yüzden çok çok az tuz kullandım yasak olduğu halde ( tansiynumum düşmesinden endişelendim ki şükür hiç kötü hissetmedim kendimi o 5 gün )
Sebze gününde çok çok az hakiki zeytiyağ kullandım hiç yağ kullanılmayacak dendiği halde
Diğer günlere aynen uydum ve erken saatte akşamlık öğünümü yediğim için çok acıkırsam ayran içtim
Önceden de her gün leslie yapıyordum ama bu hafta farkli bir taktik izledim
Bİr kerette 1 saat spor yapacağıma günde 4 - 5 kere ufak ufak yaptım ( atıyorum türk kahvemi ateşe koyduğumda kahvem kaynayana kadar yerimde ip atlar gibi zıpladımbir kerette 100 oluyor genelde kahve kaynayana kadar )
Hem sporumu aradan çıkarmış oluyorum hemde metabolizma ara ara dürtüklenmiş oluyor ( benim tezim diyelim)
Bu hafta Karatayımsı beslenmeme kalori sayımımı da ekledim ve inşallah yine güzel sonuçlar alacağıma inanıyorumdaha şimdiden cumaya rağmen 600 gr eksideyim üstelik sağlıklı besleniyorum şükür
Maalesef 124.5 kgla başlamıştım diyet yolculuğuma ama şükür 103.8i gördüm cuma ve 20.7 kg gitti ama eskiden 1 kg ile veremiyeceğine inanan ben sizlerinde desteğiyle artık çok daha azimliyim ve en azından bir 25 - 30 kg daha verebileceğime inanıyorum ( belki 1 - 2 sene sürer ama azimliyim ve başaracağım)
İyiki varsınız KK Ailesi
Senin bu guzel yol arkadasligin icin biz tesekkür ederiz tatlimMerhabalar bu hafta 9.takim olarak birinci olmuşuz bonus olarak da bireyselde ben birinci olmuşum .Aslında bu hafta önceki Haftalara göre daha fazla kaçamakları m oldu geçen haftalarda sporu bırakmıştı m bu hafta çok yoğun dum inanin ki 5 dk oturamaz durumday dim sürekli ev isi artı gezmeler olunca doğal spor yapmış oldum benim vücudum hareketi görünce kilo veriyor .Menüleri më gelince zaten ekmeği hayatım dan çıkaralı baya uzun zaman olmuştu sizlere tavsiyem ekmek bir dilim bile olsa yemeyin inanin kolay kilo verirsiniz .Bu hafta havalar sıcak olduğu için eski bir kola canavarı olarak canım sürekli soğuk şeyler istedi bende o zamanlarda bol yoğurt yedim bu da etkiledi herhalde
Buradan başta Kaptanimiz beril e ve tüm 9.takimdaki hızla kilo veren bütün arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ederim onları her an sanki yanimda lar mis gibi yakın olarak gördüğüm için yemekleri m de aşırıya kaca mi yor um iyi ki varsınız kızlar çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?