- Konu Sahibi denizeliklim
-
pembecim 25 kat merdiven çıkmak çok zor yaaaa
yani ben okadar katı asansörsüz çıkamazdım heralde
ama yavaş yavaş arttırarak yapabilirsin diye düşünüyorum
mesela ilk bir hafta 5 katı çıkarsın sonraki hafta 10 katı,böylece yavaş yavaş arttırırsın
çıka bildiğin yere kadar çıkarsın
bacaklardaki kas olayına gelince başka bir topikte böyle birşey okumuştum
kızın biri hergün yürüyormuş bacakları kaslanmış ve kalınlaşmış falan
ama nekadar doğru bilemiyorum bende sizin aksinize bacaklarım azıcık kalınlaşsın istiyorum
herkesin kendinde beğenmediği bi yeri var
bu hafta kendime atlama ipi alacam
yürüme şansım yok bari ip atlıyım
ip atlamakta çok faydalıymış biraz onu araştırıyım ben
akşam yemeğinde az yemedim ama şu an çok açım yaaa
ama direniyorum yemicem işte yemicem
of kızlar gelin de bana destek olun nerdesin yaa
zaten canım sıkkın laflıyacak adam arıyorum
.
19.04.2013 Cuma Menüm
Sabah: Domates,1 kk light beyaz peynir,3 yeşil 3 siyah zeytin,çay
Öğlen: Mantarlı et sote,2yk yoğurt,salata
Akşam: Fırında tavuk pirzola,havuçlu domatesli salata,bikaç kaşık yoğurt,1 dilim beyaz ekmek
Su: 2litre
Spor: baya bi yürüdüm merdiven çıkma falan
Veeeeeee kaç gündür tartılmıyorum bu benim için çok zor ama çarşambaya kadar dayancam işin saçma tarafı diyete başladığımda tartılmadım kilomun tam ne kadar olduğunu bilmiyorm ve ne kadar zayıfladım öğrenemicem
geldim bebişlerim. nihayet yeni evimde yeni hayatımın düzeni oturmak üzere. 5 senedir ailemden uzakta olunca çok yadırgadım. sanki 20 sene boyunca onlarla yaşamamışım gibi hiç :))
kahvaltı: 1 yumurta- 2 dilim kepek ekmeği- 5 zeytin- 1 kk peynir- maydonoz- domates- form çayı
öğle: 4 kaşık bulgur pilavı- 4-5 kaşık bamya-1 bardak ayran
akşam: 2 kepçe çorba- 1 küçük kutu tonbalığı- yarım kaşık light labneden de ton balığı için sosumsu bişey yaptım.
egzersiz: 30 dk eliptik (310 cal) - 200 twist - 200 dambılla yanlara eğilme- 3x20 mekik - 3x20 sandalye mekiği - 20 şınav - 3x20 bridge
ara öğün: 1küçük kutu süt(200 ml - Tarçınlı)
evlenirken güzel bi gelin olmak istiyorum... her şeyden önce şu her tepem attığında yemek yeme, hatta delirmiş gibi çıldırmış gibi manyağa bağlamış gibi o an ne görürsem yeme huyumdan kurtulmam gerekiyor. bu da işin psikolojik kısmına giriyor. sevgilim bana form çayı almış yollamış üstüne de not yazmış. ''hayatım sen 100 kilo olsan da çirkin olsan da ben seni her şeyinle seviyorum. kendini kasmana gerek yok ama nasıl rahat hissedeceksen nasıl mutlu olacaksan öyle ol ben senin yanındayım'' demiş. hadi hayırlısı. bu da zamanında 3 kilo alıp 50 den 53 e çıktım diye beni terkeden erkek müsveddelerine kapak olsun bari :))
bugün kendime atlama ipi aldım şu sayaçlı olanlardan
gerçi sayacı yanlış sayıyor ama olsun işlevi önemli
yarından itibaren ip atlamaya başlıyorum
bakalım nasıl gişe yarıyacak mı
.
geldim bebişlerim. nihayet yeni evimde yeni hayatımın düzeni oturmak üzere. 5 senedir ailemden uzakta olunca çok yadırgadım. sanki 20 sene boyunca onlarla yaşamamışım gibi hiç :))
kahvaltı: 1 yumurta- 2 dilim kepek ekmeği- 5 zeytin- 1 kk peynir- maydonoz- domates- form çayı
öğle: 4 kaşık bulgur pilavı- 4-5 kaşık bamya-1 bardak ayran
akşam: 2 kepçe çorba- 1 küçük kutu tonbalığı- yarım kaşık light labneden de ton balığı için sosumsu bişey yaptım.
egzersiz: 30 dk eliptik (310 cal) - 200 twist - 200 dambılla yanlara eğilme- 3x20 mekik - 3x20 sandalye mekiği - 20 şınav - 3x20 bridge
ara öğün: 1küçük kutu süt(200 ml - Tarçınlı)
evlenirken güzel bi gelin olmak istiyorum... her şeyden önce şu her tepem attığında yemek yeme, hatta delirmiş gibi çıldırmış gibi manyağa bağlamış gibi o an ne görürsem yeme huyumdan kurtulmam gerekiyor. bu da işin psikolojik kısmına giriyor. sevgilim bana form çayı almış yollamış üstüne de not yazmış. ''hayatım sen 100 kilo olsan da çirkin olsan da ben seni her şeyinle seviyorum. kendini kasmana gerek yok ama nasıl rahat hissedeceksen nasıl mutlu olacaksan öyle ol ben senin yanındayım'' demiş. hadi hayırlısı. bu da zamanında 3 kilo alıp 50 den 53 e çıktım diye beni terkeden erkek müsveddelerine kapak olsun bari :))
dün 1,5 saat spor yaptım üstüne de eve geldim hiç oturmadan hemen dışarı çıktım çarşıda dolandım durdum o kadar yorulmuşum ki anam ağlıyo şu an.
onun dışında yediklerime dikkat etmedim. haftasonları fiks cozuttuğumdan yadırgamadım bu durumu. zaten ilaç yüzünden her tarafım şiş kafayı yiycem göğüslerim ağrımaya başladı resmen. ilaç bitse de regl olsam rahatlasam ya.
vaaay anasını sayın seyirciler
menün,sporun ve sevgilinin jesti hepsine bayıldım
dün 1,5 saat spor yaptım üstüne de eve geldim hiç oturmadan hemen dışarı çıktım çarşıda dolandım durdum o kadar yorulmuşum ki anam ağlıyo şu an.
onun dışında yediklerime dikkat etmedim. haftasonları fiks cozuttuğumdan yadırgamadım bu durumu. zaten ilaç yüzünden her tarafım şiş kafayı yiycem göğüslerim ağrımaya başladı resmen. ilaç bitse de regl olsam rahatlasam ya.
sabah
ablam ve arkadaşlarıyla kahvaltıya gittik açık büfeydi
2 dilim kaşar,cevizli biber,çok az çökelek salatası,2 kaşık kadar susis salatası,2 ince dilim salam vs
kısaca zararlı pek bişe yemedim ekmeğe,böreklere ve kızartma türü zararlı olacak hiçbirşeye dokunmadım
kendimce başarılıydım.açık büfe olunca insanın herşeyden iyesi geliyor heleki tatlılar görseydiniz
aklınız uçardı taş kadayıf,ve birçok tatlı çeşidi vardı offf off işkence gibiydi.
öğlen
dışardaydık hiçbişe yemedim
akşam saat 5 gibi
küçük bir tabak sebze musakkası kıymalı yapmıştım bir önceki günden kalanları yedim
yanınada 4-5 kaşık kadar pilav biraz ağır oldu ama öğlen yemek yememiştim evde sadece bunlar vardı
saat 5 ten sonrada bişe yemedim
spor olarakta çocukları uçurtma şenliğine götürmüştüm orda epey yoruldum
kendimce spor yaptım yani
he bide bugün elma sirkesine yeniden başladım
ilk bu sabah içtim bide yatmadan önce içecem
inşallah devamını getiririm
spor salonu işine gelince malesef vaz geçmek zorunda kaldım
kızımla çok zor olacak annemlerde burda değiller
ancak annemler dönünce yani yaz tatilinde gidebilirim yoksa çocuğa ve bana işkence olacak
yarından itibarende ip atlamaya başlıyorum
hadi hayırlısı.
valla iş hayatına başladım dakka bir gol bir çalışanları daha iyi anladım. cidden hafta sonu biraz cozutuluyomuş. hafta içi zaten çogunlukla işten gelindiği için düzenli yemek olayı benim için daha kolay oldu. tüm gün abur cubur yememiştim işe giderken. eve geldiğimde de saglıklı yemekler yemiştim.
valla öğlen yememişsin akşam yine iyi dayanmışsın ya. ben olsam akşam dünyaları yerdim. afiyet olsun.
ben de başladım elma sirkesine. sen nasıl uyguluyorsun? ben sadece gece yatmadan önce 1 bardak suya 1 kaşık atıp içiyorum.
menüme gelince.. bi garipti. ne yediğimi hatırlamıyorum ama kaçamaklarım oldu. kaçamak bile değildi gerçi. canım sıkıldı yedim.
sabah: 3 dilim ekmek- 1 kk peynir- 1 yumurta - 4 zeytin- domates maydonoz vs 2 tatlı kaşığı marmelat :S
öğle: 1 avcumun içi büyüklüğünde portakallı kurabiye :S
öğleden sonra: valla bunu söylemeye utanıyorum ama... 6-7 tane kaymaklı yulaflı bisküvi... almasalar yemeyeceğim de.. ah şu babam.. adam dünyaları yiyip yine de zayıf.. tığ gibi..
akşam: 2 dilim ekmek- 3 köfte- 1 bardak ayran- bol salata
akşamdan sonra 1 avuç fıstık :S
bugün de böyle saçma sapan menüyle dolu bi gndü... yarın pazartesi. hadi hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?