- Konu Sahibi denizeliklim
-
Canım çok çok geçmiş olsun.Ne güzel yaa tartılmıosun hele ki diyet spor eşliğinde tartılmazsan bir ay sonra inanılmaz bi düşüş yaşarsın bence çok tatlı olur =) bende pazartesi sendormundan kurtuluyum diye diyete çarşamba başladım :)
Canım sen bu kiloya zaten fakir menülerle gelmedin dolu dolu ama sporlu mis gibi menülerle geldin oyüzden abartılcak bişey yok bence menün güzel
17.04.2013 Çarşamba Menüm
Sabah: Yok
Öğlen: 1 kase tarhana çorbası,4 yk etli taze fasülye,yarım dilim kepek ekmeği
Ara: Kellogs Special K'nın Fesleğenli krakerinden yedim 10 tanesi 60 kalori
Ara: 1 Elma
Ara: 2yk taze fasülye
Akşam: 3 yk mercimek yemeği,3 yk bamya,salata,1dilim kepek ekmeği
Su:1,5litre
3 tane ara olmasının sebebi öğlen yemeğini 11.30 da yemem ve işten 18.30 da çıkıyo olmam ve bu süre zarfında inanılmaz acıkıyorum tabi sabah kahvaltısını etmeyişimde büyük hata ama diyetin ilk gününde böyle şeyler oluyo sık sık az az ama çeşit çeşit yedim bilmem ne kadar doğru
o akşama kadar çok acıkma sendromu bende de var ve dayanması çok zor oluyo. o yüzden öğlen yemeğinde doymaya çalışıyorum. aç kalkarsam bu sefer saat 6ya kadar türlü türlü seylere saldırıyorum
menün de kahvaltı olmaması dışında gayet güzel.
öğlen yemeğini çok iyi yesemde 12.30dan 19.00a kadarbayılcak derecede acıkıorum bide eve gittiğimde sofrada hazır olmuyo bu seferde ne bulsam yiyorum saldırıorm acaba saat 16 gibi tost falan mı yesem bi çok diyet listesinde tost ayran var ama ben ekmek yemeğe tırstığımdan bi türlü gerçekleştiremiorum şu tost olayını
öğlen yemeğinden sonra akşama kadar aç durma dayanamazsın
kepekli grisini falan yiyebilirsin
ayrıca ekmek yemekten de korkma o kadar ben yiyorum gayet de
küçük bi tost yiyebilirsin
ya da bir dilim ekmekle beraber 3-4 tane zeytin de atabilirsin ağzına zeytin acayip tok tutuyo
günaydın bebişler
ben kapatmışım ben açayım yine sevgili topiğimizi :)
off zeytini çok seviiyorum ya 3-4le kalsam iyi :) en iyisi ara öğünlere kadar evden getirmek ozaman hem sağlıklı şeyler yemiş oluyosun hem acıkmıosun süper oluyo dün öyle yaptım ama bugn tembellikten hazırlamadım
Günaydınn kuzuuu :) menü nerde haniiiii
18.04.2013 Perşembe Menüm
günaydın canım :) menümü yazcaktım da araya işler girdi yazamadım
Sabah: Yarım dilim kepek ekmeği,3 siyah 2 yeşilzeytin,1 kk light peyaz peynir,domates salatalık
Öğlen: 1kase ezogelin çorbası ve tavuklu salata
Ara: 5 fındık,5 badem
Akşam: 1 dilim ekmek, 1 tane fırında tavuk pirzola ve yanındaki patatesten bir dilim aldım,3 yk makarna,şalgam turşusu
Su: 2 litre
Ya kızlar bide bişey sorcam benim işyerimin bulunduğu kat 25 te aca hergün asansör yerine merdivenden cıkıp insem zayıflarmıyım yoksa bacaklarım iğrenç kas mı olur?
Hem sordum hem cevapladım google amca saolsun
Öncelikle bacakları çok iyi çalıştıran bir egzersiz olan merdiven çıkmanın, koşmaktan daha fazla performans gerektirdiğini söylemeliyiz. Hızlı biçimde merdiven çıkmak saate 1000 kalori gibi inanılmaz bir enerji harcatmaktadır. Orta tempoda merdiven çıkmak 1 saatte yaklaşık olarak 600 kalorilik bir yağ yakıyor. Günde 10-15 dakika tempolu bir biçimde merdiven çıkmak bile sizlere 300 kalori yağ yaktıracaktır ki bu aşağı yukarı 1 saat yürümeye eşdeğerdir.
menün gayet güzel canım ya
keşke bende biraz az yiyebilsem ama olmuyo
ayrıca bacaklar öyle kolay kolay kaslanmaz merak etme
ben hayvan gibi spor yaptım kaç ay hiç öyle kas görüntüsü falan yok bacaklarımda
he iyi bari kadına kaslı bacak hiç yakışmıo bir arkadaşım deli gibi yürüyüş yaparak zayıfladı bacakları hep kas oldu roberto carlosa benzedi çok mutsuz öyle olmak istemiyorm ama şu merdiven olayını deniycem.Menünü yazmadığına göre dün coştun heralde bak canın çok abur cubur çektiğinde bunu kaç saat spor yaparak eritmem gerekicek diye düşün ozaman belki yemezsin ayrıca nerde bu millet ya herkes gaza gelmişti herkes gircekti anca face giriolar
bide senin gibi yapıyorum tartılmıyorum haftaya çarşamba kaç çıkıcam acaba çok merak ediorum
dünkü menüm
sabah
2 dl çavdar ekmeğinden tost, haşlanmış yumurta, çay
ara
10 fındık
öğlen
1 kepçe çorba
6-7 yk barbunya yemeği
4 yk kadar bulgur pilavı
1 dl kepek ekmeği
ara
yoğurt
akşam
1 kepçe çorba
istavrit balığı valla kaç tane yedim bilmiyorum balık olduğu için kasmadım
yarım bardak evde sıkılmış portakal suyu
sporum : dünün aynısı eksiği fazlası yok
öğlen saçmaladım resmen
ya ekmeği ya bulguru yememeliydim ama doymadım yedim yani(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?