birikim yapabilmenin yolları

Ay bu cok güzel bir haber.
Allah sag salim kucagınıza almayı nasip etsin.
Size bagıslasın mevlam.

Su uvey anne dehsetinden sonra cok agladım ben.
İzlemeZ olaydım
Dua ettim allahım deli gibi cocuk isteyenlere ver evlat bunlara verme.
Uveyde olsa öz de olsa önce vicdan.
Allahın bize emanetleri onlar
Melek hepsi
Savunmasız, tertemiz, pırıl pırıl, cennet kokusu.

İnsana sabrı,güclü olmayı,fedakarlıgı, vicdanı, merhameti ögretmeli.

Bende birikim yok aksine iceri kaciyoruz
İnt. Baglandı.
Esim koltuk almak istiyo sanirim bi sure esimin biriktirdigi haric bisi atamicam sanirim kenara
Ama esim kumbaraya ayda 1000tl net atiyo.

Benim zulada 600tl suan baska bisi yok.

ayy çok sevindim maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah
sağlıkla kucağına al
Rabbim esirgesin miniğini:)

dün 30 günlük doğalgaz faturası 304,49 tl geldi eşimle ben şok

geçen ay daha aynı yaktık 190 tl gelmişti

zam mı geldi, üstelik termostat kullanıyoruz ve kombi yoğuşmalı

ilk kez bu kadar yüksek geldi, 2 kişiyiz, ev dubleks ama üst kat yanmıyo

ama mutfakta çok sık su açıp kapatma oluyo yemek yaparken el yıkarken vb

ne etkilemiş olabilir

Allah'ım çok şükür ödeme gücümüz var ama dün cidden tekrar üzüldüm ülkemin insanlarına

millet asgari ücretle ölsün mü napsın ya

Hava sogudukca evin isisida dusuyo yani evde soguyo evi ısıtmak icin daha fazla enerji harcıyo kombiler.
Soguklarda (ki kar geliyomus) yüklü geliyo banada.
Herkese boyle
Az petek yakanlar yada surekli yakmayanlara az geliyo olabilir
Ben cok usuyen bi tipim oglumda hasta olur diye sabah aksam 40° yanıyo
Hic ellemiyorum.
Ödeyebiliyoruz sukur ama yinede ben acıyorum dogalgaza ödedigim paraya.
İranda ,rusyada ucuz ucuz kullaniyolar ne guzel.
Biz korka korka yakiyoruz

Çok sevindim. Ne kadar güzel bir haber bu böyle. Rabbim çok büyük. Ummadığımız zamanalrda hep böyle sevinçler yaşatsın bize İnşallah.

Ay sonları geçmiyor resmen. Bu ay biz de açıldık. Ocak ayında sağlam bir silkelenme ile birikime kaldığımız yerden devam İnşallah.

Tebrik ederim canım çok güzel bir haber bu :) rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin :)

Çok güzel bir haber, tebrik ederim canım,ocak ayında biz de ikinci kez tüpbebek denicez inşallah,ilkini bu yaz denedik 7haftalıkken kalbi durdu malesef kaybettik.sizde sorun neydi,nerede yaptırdınız,maşallah Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah..

termostatdan nefret ediyorum,ilk evimizde vardi ve elektirige bagliydi bizimkisi.Hem banyo hem mutfakta vardi,banyoyu kapatamazdim ama mutfagi kapatmistim ne yapim.iki kisiydik ama bir dunya Elektrik faturasi geliyordu.cok kullanmamaya Calis,bulasigi makine yikiyor zaten,el yikama iside bnece soguk suyla daha iyi yapiliyor,diger el onunde yikanacaklarida soguk suyla halletmeye Calis.sicak su olmadan yapamam dersen mecbur hep fatura kabarik geliyor maalesef..

Canım bizim morfoloji %0 ve yeni tedavi için genetik test sonuclarını vs.bekliyorduk
Bebiş organik oldu, sürpriz oldu mucizemiz :)
Ocak ayında başlayacaktık Umut tüp bebekte, benim de ilk tüp tedavimizden kimyasal gebeliğim var (öncesinde bir negatif aşılamam ve sonrasında dondurulmuşlarla bir negatif tüp bebek tedavisi)
Çok zor sürec Allah hepimizin yardımcısı olsun

Güzel dilekleriniz için sağolun arkadaşlar

tebrik ederim çok güzel olmuş
bende ilk gebeliğimde sigarayı bıraktıktan bir ay sonra hamile kalmıştım, sonra hamilelikte bahaneoldu bir daha başlamadım

tebrik ederim çok güzel olmuş
bende ilk gebeliğimde sigarayı bıraktıktan bir ay sonra hamile kalmıştım, sonra hamilelikte bahaneoldu bir daha başlamadım

Teşekkür ederim, zaten hiç aklıma gelmiyor, belki bebekten dolayı belki psikolojik bilemiyorum uzaktan bile kokusu tiksindiriyor, umarım başlamam bir daha hiç

Aynı şekildeyse bir yanlışlık olabilir
Bize bir yıllık elektrik faturası kadar fatura gelmişti
Faturadaki tel nosunu aramıştık , bir numarayı yanlış yazmışlar sonra düzelttiler

Çok mu gelmiş az mı,
biz iki kişiyiz 40'dan aşağı gelmiyor su anlamıyorum ki neden bu kadar çok
3kisiyiz abartisiz hergun banyo yaparım
Yada sacimi yikarim
Makinelerde sık calisiyo 40hic gelmedi desem yeri.
Hep 35-37tl
Elektrikle dogalgazda oyle olsa ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…