- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #1.781
Bu güzel sözlerle ben mutlu olduğum gelişmeyi yaşadım bile. :) Kocaman teşekkürler size.
Bakmak ve görmek farklı şeyler. Ben bir tutam mutluluk almaya çalışıyorum gördüğüm her insandan ve her şeyden.
Kitap konusuna gelince; okumaya aşığım fakat hala istediğim noktada değilim. Nasipse 2016 yı daha verimli geçireceğim.
Biz balık tutmaya gidiyoruz. Hepinize bereketli günler diliyorum.
Not: Cümlelerim çok devriktir bir de. Yormuyorsa okuyanı ne ala. :)
Estagfurullah ama inanın bu konuda cok hassasım.
Cünkü yaptiklarinin elle tutulur bir yani yok.
Cocuklara benim dersimden 100almak kolay degil denmez cocuklarin hevesi kirilir.
Cocuklara anneniz sizi sokaga salıyo denmez benim cocuğum sokaga cikip oynayan bir cocuk degil genelleme yapamaz
Kizin biri yazilida bi yeri anlamamiz kizi azarlamis yanima gelme demis
Oglumun ve baska bir cocugun agız taklidini yapmıs sesini incelterek gayet alaycı bir sekilde bunu yapan bir türkce ögretmeni !
Ben tenefuste gorusmeye gitmistim(bu olaylardan önce tanismak icin) gorusme saatinde gitmeyip tenefusunu harcadim sanirim imalarda bulundu.
Sinifta bir ogreci "ogretmenim yazililari okudunuz mu?" demis "hafta sonumu size harcicaktim okumadim" demis.
Bunu diyen bir türkce ogretmeni
Okumadiysan okumadim der gecersin
Bu lafı beyan etmek hafta sonum sizden daha degerli demektir.
Benim oglum hassas,sessiz,hatta icine kapanık bir cocuk.
Okulda ne oluyo bitiyo hepsinide anlatir her aksam bana bende dinlerim onu.
Ben cocuguma daha verimli olabilmek icin kaynak kitaplar alıp evde birebir ona anlatan, oturup onla test cözen ,kitap okuyan, hadi sesli oku bende dinlim azcık diyen, ben sunu bilmiyorum anlatsana diye cocugumu heveslendirmeye calısan, onunla oturup fenden maddeleri,matematikden ışınları, sosyalbilgilerden, plato-ova-iklimi, dinden hz nuh, hz adem hikayelerini okuyup onunla beraber ezberleyen br veliyim.
Ben elimden gelenin fazlasını yapıyorum.
Niye ?
Oglumun temeli daha saglam olsun!
Dersleri-konuları sevsin!
Sıkılmasın!
Eglensin!
Ögrensin diye.
Benim cocugum terbiyesizlik yapar, yada dersini kaynatir yada yaramazlik yapar bi nebze derim ya hak etmistir.
Ama asla!
Ben evladimin arkasindayim
Ki diger arkadaslarimda duruma saskinlar
Sikayeti aldi o zaten
Hak etti de.
Ben cocugumu bu denli okula derslere bukadar motive edip heveslendiriyoken hevesinin kirilmasina bir ogretmen yuzunden sevdigi dersden sogumasina izin vermem, veremem, vermicemde!
Benim oglum neden fen bilgisi ogretmenini sevip dersinden 100 alıcam diye hirs yapip 100alirken bu ogretmeni sevmediginden dersden sogusun?
Neden?
Niye?
Kadinin egosu yuzunden.
Benim oglumun hayali var anaokulundan beri mühendis olmak istiyo.
Kimse oglumun hayallerine egolarini bulastiramaz.
Ben buna izin vermem.
Bimerden sikayetimi geri cektim.
Zaten alacağı sikayeti aliyo
Bir arkadasimida ben durdurdum hatta bu resim cekme muhabbeti yuzunden mudure gidiyodu bekle dedim.
Bekle az daha.
Uzun oldu ama umarım bir egitimci olarak beni,kaygımı,endisemi,çabamı, hevesimi anlamıssınızdır.
neden olmasınkii.. insan istedikten sonra herşey olur..Merhaba arkadaşlar. Bol bereketli haftalar olsun inşallah.
Bozuk para kumbaramı saydım bu gün 150 Tl çıktı. Ay sonu bütünleyip çeyrek alayım inşallah. Tl olarak kalırsa kesin harcarım.
İnşallah sizinle daha çok biriktiririm. Ayda bir çeyrek yapsam yine yeter. Ama inşallah yarım yaparım.
Trt hd de alışverişkolikler diye belgesel çıkıyor. Benim gibi çok alışveriş yapanlara tutumlu olmayı öğretiyorlar. İnşallah bana da faydası olur.
neden olmasınkii.. insan istedikten sonra herşey olur..
bende o kanalda temizlik hastalıklarını çok seviyorum..bide bumu başlamış.. hangi günler saat kaçta acaba?
hımm anladım.. ewet tekrar çok vermeye başladıklar artık.. bende aynı bölüm olduğunu fark edince kapatıyorum.. bayıyor aynı şeyler.. ama 16:55 e ben yetişememEvet temizlik hastalarını da çok seviyorum ama artık ezberledim hepsini. Alışverişlolikler 16.55 de varmış bu gün. Ben de gider listesi yapmak istiyorum ama tam olarak neye para harcadığımı bilmiyorum.. Ocak ayında fişleri biriktireceğim. Bakalım nereye ne kadar harcıyorum.
ben 16.30 gibi evde oluyorum izleyeyim bakalım nasıl bişeymiş:Evet temizlik hastalarını da çok seviyorum ama artık ezberledim hepsini. Alışverişlolikler 16.55 de varmış bu gün. Ben de gider listesi yapmak istiyorum ama tam olarak neye para harcadığımı bilmiyorum.. Ocak ayında fişleri biriktireceğim. Bakalım nereye ne kadar harcıyorum.
ben 16.30 gibi evde oluyorum izleyeyim bakalım nasıl bişeymiş:
Ben de tam başından sonuna izleyemedim. Bakalım inşallah yetişirsem bu gün tamamını izleyeceğim. Temizlik hastaları sayesinde evim baya toparlandı. Bununla da harcamaları toparlarsam süper olur.
Bu aralar bizim gündem biraz yoğun ve dünden beri de evimizde tatlı bir telaş var, daha önce yazmıştım bilmeyen arkadaşlar için tekrar yazayım biz tüp bebiş tedavisi için birikim yapıyorduk, öncesinde olumsuz tedavilerim oldu,
bu arada eşimin işi nedeniyle taşındık ve ben işten çıkmak zorunda kaldım başka bir ile taşındık çünkü anlayacağınız birikim şarttı :)
Ama çok şükür tüp bebek için değil artık bebeğimiz için birikim yapacağız belki bunu söylemek için erken henüz dr.a gidip muayene olmadık ama idrar testinde ve kan testinde gördük ki biz bebişimizleyiz (tahminen 4+3)
Allaha şükür, inşallah bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Birikim konusunda daha da dikkatli olmalıyız artık malum masraf artacak (inşallah)
Vee iyi ki sigarayı bırakmışım farkına varmadan bebegimi sigara dumanına mazur bırakabilirdim :)
Sevincimi sizinle de paylaşmak istedim, mümkün olsa tüm dünyaya haykıracağım da neyse abartmayım :)
Bu aralar bizim gündem biraz yoğun ve dünden beri de evimizde tatlı bir telaş var, daha önce yazmıştım bilmeyen arkadaşlar için tekrar yazayım biz tüp bebiş tedavisi için birikim yapıyorduk, öncesinde olumsuz tedavilerim oldu,
bu arada eşimin işi nedeniyle taşındık ve ben işten çıkmak zorunda kaldım başka bir ile taşındık çünkü anlayacağınız birikim şarttı :)
Ama çok şükür tüp bebek için değil artık bebeğimiz için birikim yapacağız belki bunu söylemek için erken henüz dr.a gidip muayene olmadık ama idrar testinde ve kan testinde gördük ki biz bebişimizleyiz (tahminen 4+3)
Allaha şükür, inşallah bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Birikim konusunda daha da dikkatli olmalıyız artık malum masraf artacak (inşallah)
Vee iyi ki sigarayı bırakmışım farkına varmadan bebegimi sigara dumanına mazur bırakabilirdim :)
Sevincimi sizinle de paylaşmak istedim, mümkün olsa tüm dünyaya haykıracağım da neyse abartmayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?