birikim yapabilmenin yolları

Kızlar bisi sorucam
Oglum biriktirdigi parayla masa ustu pc istiyordu kardesim yarin alicak
Fakat biz int. Annemlerden wifi ile kullaniyoruz.
Masa ustune kablo lazim eve int almaya karar verdik
Kampanya cekim gucu vs ben hic anlamam.
Evde ev telf. yok.
Ev telefonu da olmadan alınabiliyo sanirim
Nasil oluyo?
Fiyatlari nedir?
Nasıl alabilirim?
Yardimci olacak olan varsa bilgi isterim

kablo cekme imkanınız yok mu eve?yani ekstra masraf cıkmamış olur.ev tlf abonelk açıyorsun ttnet için bzm abonelik var ve ona da fatura geliyor.fiyatlar kullanmak istediğin tarifeye göre değişir canım

Vodafone alın ttnet in interneti daha pahalı... Ama masaüstü pc alırken wifi özelliği olan varmı onu araştırıp da alın. Olmasa bile benim eniştem masaüstü pc ye kablosuz bağlattı interneti bilgisayarı da eski yani. Onun bir ayarı var da. Şimdi onun detaylarını tam bilmiyorum.

kablo cekme imkanınız yok mu eve?yani ekstra masraf cıkmamış olur.ev tlf abonelk açıyorsun ttnet için bzm abonelik var ve ona da fatura geliyor.fiyatlar kullanmak istediğin tarifeye göre değişir canım
Bana kalsa istemiyorum
Ama annem ust capraz da oturuyo ordan buraya kablo baya ugrastirir birde modemin cekim kalitesi dusuyomus
Hic istemiyorum almak 5yildir idare ediyoruz boyle ama laptopu kabul etmedi pasa illede masaustu pc diyo

Canım bende cok anlamiyorum arastiriyorum iste boyle sora sora bunuda arastrim saolasın

Bizim ev tel. yok
Superonline kullanıyoruz
Sınırsız
24 aylık taahhüt
Geçen yıl başlatmıştık
59 tl demişlerdi
Başta 60 küsür geldi
Şimdi bazen 55 bazen 59 geliyor

Klavuza sirke felan koymayin diyor bulasik makinesinde. Bende denemedim. Limon denedim oda bardaklari yapis yapis oluyor iyi olmadi.. Artik birşey koymuyorum tablet parlaticidan başka..

Klavuza sirke felan koymayin diyor bulasik makinesinde. Bende denemedim. Limon denedim oda bardaklari yapis yapis oluyor iyi olmadi.. Artik birşey koymuyorum tablet parlaticidan başka..

Parlatıcılar kimyasal
Ve son durulama suyuyla birlikte tabaklara bardaklara yapışıyor
Ben klavuzu okumadım
Bulaşık makinesini çok sık hergün kullanan biri değilim ama 4 yıldır bir şey olmadı çok şükür
Deterjan olarak da limon tuzu ve karbonat koyuyorum

valla bulaşık makinesinde çok memnunum hiç bi sıkıntım olmadı yıllardır kullanırım

özellikle bardaklara ve tencerelere pırıl pırıl parlatıyor

normalde kurufasulye yaptığın tencerenin dibi beyaz beyaz leke olur sirke dökerek ov içi pırıl pırıl olur

limontuzu çizilme felan yapmıyormu ben cesaret edemedimde

limontuzu çizilme felan yapmıyormu ben cesaret edemedimde

Yok yapmadı
Misafir olduğum evlerde çizik çizik bardaklar oluyor su içesim gelmiyor bu konuda hassasım
Belki de kullandığım ürünler kaliteli olduğu için etkilenmemiştir bilemiyorum mesela cam ürünlerimin hepsi paşabahçeden
Porselenlerim kütahyadan

Limon tuzunu bir kapta suyla seyreltip koyanlar varmış , isterseniz öyle deneyin

tamam deneyeceğimteşekkürler bende zaten çizilen bardaktan nefret eder oldum attım çöpee

limontuzu ve karbonat ölçüsü nedir ??

Ben bulasik mak bu tarz seyler hic koymadim koymamda sanirim.
Zaten elektronik esyadan yana sansım yok sansımıda zorlamim hic.

Tuz koymuyorum ama parlatici + deterjan olarakda jel deterjan kullaniyorum.
Bardaklarimda genelde lav serisi.
Hic cizilme vs diger makinemdede bunda da olmadı sükür.
Cizse atarım sanirim bardaklari bende sevmiyorum oyle bardaklari su vs icemiyorum midem almıyo.

Iyi etmissin canm tatilsizde olmuyo Her ne kadar biz iki senedir gidemesekte gitmek lazım. Her ailenin ihtiyacı var tatile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…