- 11 Ekim 2010
- 409
- 260
- 123
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #1.641
Bereketli olsun canmOhh bugün maaşım yattı:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bereketli olsun canmOhh bugün maaşım yattı:)
Limon sirke koyduktan sonra bir kere makineyi boş çalıştırmak gerekiyorKlavuza sirke felan koymayin diyor bulasik makinesinde. Bende denemedim. Limon denedim oda bardaklari yapis yapis oluyor iyi olmadi.. Artik birşey koymuyorum tablet parlaticidan başka..
tamam deneyeceğimteşekkürler bende zaten çizilen bardaktan nefret eder oldum attım çöpee
limontuzu ve karbonat ölçüsü nedir ??
Ayyy bana çok hızlı geçiyo, doğuma az kaldıGünaydın kızlar.
Bu ay sanki bana da yavaş geçiyor.
Ayy ne güzel evinize bi melek geliyo hic korkma canm artık hersey o kadar kolayki sana tavsiyem her anının tadını çıkar. Hamileliginde doğumunda bebeğinde...Ayyy bana çok hızlı geçiyo, doğuma az kaldı
Çok korkuyorum hem de heyecanlıyım
İnşaallah canım amiiinn:) teşekkür ederimAyy ne güzel evinize bi melek geliyo hic korkma canm artık hersey o kadar kolayki sana tavsiyem her anının tadını çıkar. Hamileliginde doğumunda bebeğinde...
Çooooooook teşekkür ederim :)sadevehuzurlu Allah saglıkla kucaginiza almayi nasip etsin insAllah.
Evinize bereket gelsin mis kokulu.
Dış cephe yok mu dicem ama kuzey cephe hep sorun zatenSelam
Zuladan baska 1liram bile yok.
Hani bisi lazim olsa acil uzerimde parasiz geziyorum
Bugun kuzendeydik aksamı ettiik
Yarinda halan falan bendeler
Bisiler yapmam lazım buzlukda pogacam var
Kek,kısır ve tatlı yapicam.
Eksikleri hala alamadım.
Dogalgaz yuklu gelicek onu dusunuyorum bakalim nekadar gelcek.
20gunde 113mküp yakmısım 4 petek yaniyo en dusukde
Daha 10gun yanacak fatura 25inde kesiliyo cokmu yanmıs ben anlamadım.
Günde 5.5-6 mküpe tekabul ediyo
Normalmiki
Öncelikle hoşgeldiniz efenim. :)merhaba hanimlar bende birikim yapiyorum ama kendimi çok sıķıyorum kendimi herseyden mahrum bırakıyorum yoksa birikim felan olmuyor ne yapmaliyim bu durumdan çok sıkıldım artik
Hosgeldin canmmerhaba hanimlar bende birikim yapiyorum ama kendimi çok sıķıyorum kendimi herseyden mahrum bırakıyorum yoksa birikim felan olmuyor ne yapmaliyim bu durumdan çok sıkıldım artik
Malesef.Dış cephe yok mu dicem ama kuzey cephe hep sorun zaten