- 1 Mart 2010
- 44.831
- 114.119
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #1.441
Su erken rezervasyondan hic anlamiyorum hepde son anda karar verip gittikDamacana mı vay be :)) Şuan bizim evdeki tek birikim, kızımın kumbarası ve bankadaki parası. 2 buçuk yaşında daha ama sadece bayram harçlıklarıyla 2bine yakın parası oldu bir de çeyrekleri var. Ben istiyorumki biz de ayrı bir yerde bişeyler biriktirelim,insan gerçekten çok mutlu oluyor çünkü.
Biz genelde önce borç yapıp sonra onu ödüyoruz. Mesela eşim yarın telefon alacak,bugün maaş alıyoruz 2800 ona gidecek,1500u peşin verecek kalanı karttan. Bu ay, yaz tatili için de karttan ödeme yapacağız mecburen yoksa erken rezervasyonu kaçırmış olacağız.Havadan 4 buçuk 5bine yakın kart borcu olacak. Keşke şu birikim konusunu bu senenin başında yapsaydım,bu ödemeleri çıkarmış olurdukNeyse azimliyim, seneye sıfır ödemeyle,sadece kumbaradaki parayla tatile gideriz inş.
Hyaılrı be canım.. iyicede kendimizi kasmayalım.. hayattan zevk alamıyorsun eksik alıcak bişiyin olupta alamayıncada.. bir kere geleceğiz dünyaya.. fazlasını tabikide biriktirebilmek çok güzel.. hedeflerin olması vs.. ama ihtiyaçlarımızda ertleleyelim.. yaşda ömürde geçiyor@The Black tesekkurler bende umutsuzluga kapıldıgımda sizlerle tekrar motive oluyorun
C CeYz sayfa 45 sanırım
İstikrarlı bir insan olsamda bazı sebepler bazen moralimi bozup yıldıryo beni.
Ama yinede o ev kararından caydırmıyo
Ben zulamı kocaman yapamasamda esim kumbaraya para atmaya devam ediyo
Bugun ogluma biraz uzun mont/kaban bakıcam(var ama kısa spor biraz sarsın kuzumu istiyorum)
89tl idi sanirim lcw bakmistim öyle bi.
Buzdolabı artık isyan ediyo
Meyve yok diye mizmizlaniyo benimkiler
Ben almayinca esimde almiyo alsam kesin o da alir
Liste yaptim patates, sogan,kasar,sut,peynir,un hepsi eksik listesinde
Kart 600tl olmus(300ünü ben o moralim bozukken yedim)
Kesim tarihi ayın 20sinde
1000tlden assa ödemiyoruz zaten.
Yine 1000olucak bu ayda bu gidisle.
Hahaj deli kızın ceyizi gibi aldıklarımı hemen giydimHyaılrı be canım.. iyicede kendimizi kasmayalım.. hayattan zevk alamıyorsun eksik alıcak bişiyin olupta alamayıncada.. bir kere geleceğiz dünyaya.. fazlasını tabikide biriktirebilmek çok güzel.. hedeflerin olması vs.. ama ihtiyaçlarımızda ertleleyelim.. yaşda ömürde geçiyor
iyi de yaptın canım ..ohh canına cimcom:))güle güle giy..üstünde paralansın:))Hahaj deli kızın ceyizi gibi aldıklarımı hemen giydim
Bir gun birini öteki gun öteki montu
Cok haklısın kuzu insana bazen lazım.
Ben fazla kasmıştım
Bi nefes aldım.mola oldu.
Canım biz de şimdiye kadar hep son an karar verdik ama bu yaz gideceğimiz yer ve tarih belli (Allah inş. nasip eder tabi,kısmet) 1 hafta iznimizden 1 haftada ramazan bayramından katacağız o yüzden tarih belli.En uygun alınabilecek tarih kışın, 14 Aralık son günüymüş fiyatı %50 indirimliymiş. Uçak bileti/havaalanı transfer de 90 tl civarıymış kampanya yapmışlar.Biz geçtiğimiz yaz uçak biletlerimiz 1600 civarı tuttuğu için arabamızla mola vere vere gitmiştik.Uçak indirimi çok iyi yani.En güzel yanı,bir aksilik mi oldu ya da o tarihte gidemiyormusunuz, hemen gidip değiştirebiliyorsun. 30 tl civarı ödeyip tarihi vb.esnetebiliyorsun,gidemediğinde paran yanmıyor yani. Hatta oteli de değiştirebiliyorsunSu erken rezervasyondan hic anlamiyorum hepde son anda karar verip gittik
Bu sene gitmek istediginiz yer belli
Erken rezervasyonun belli bir tarihi var mı?
Hani su tarihle su arası gibi
Ve kâr baya oluyor mu?
Esimin birikimi benim destegimtr_lelli Maşallah ya nasıl biriktirdin öyle,9 ayda 11 bin çok iyi. Hergün mü para attın? Ben daha çok, maaş alınca yüksek tutar atayım ki o para harcanıp gitmesin diye düşünüyorum.Örnek vermem gerekirse,yakın zamanda gereksiz yere 250 küsür liraya şampuan,400e yakın tutarda da 50cc cik parfüm aldım.Eşimin aldıklarını saymıyorum bile. Orta karar maaşımızla sınırları zorluyoruz. Kesinlikle bir şeyler yapmam lazım,senden öneri bekliyorum özellikle şu damacana konusunda
Aa cok iyiymis hemen detaylı arastirim biz aracimizla geze geze gidiyoruz ama son anda gidip kazık yemekdense daha az ödeyip birazda yolda gezerken yemek daha akıllıca geliyo banaCanım biz de şimdiye kadar hep son an karar verdik ama bu yaz gideceğimiz yer ve tarih belli (Allah inş. nasip eder tabi,kısmet) 1 hafta iznimizden 1 haftada ramazan bayramından katacağız o yüzden tarih belli.En uygun alınabilecek tarih kışın, 14 Aralık son günüymüş fiyatı %50 indirimliymiş. Uçak bileti/havaalanı transfer de 90 tl civarıymış kampanya yapmışlar.Biz geçtiğimiz yaz uçak biletlerimiz 1600 civarı tuttuğu için arabamızla mola vere vere gitmiştik.Uçak indirimi çok iyi yani.En güzel yanı,bir aksilik mi oldu ya da o tarihte gidemiyormusunuz, hemen gidip değiştirebiliyorsun. 30 tl civarı ödeyip tarihi vb.esnetebiliyorsun,gidemediğinde paran yanmıyor yani. Hatta oteli de değiştirebiliyorsun
Bizde gecen seneki otelimize cok ucuz gittikerken rezervasyonun çok faydalı olduğunu sanmıyorum ben.
bundan 4-5 sene öncesine kadar hep erken rezervasyonla gidiyorduk tatile.
sonra bıraktık erken rezervasyon olayını. ben zaten o kocaman otelleri hiç ama hiç sevmiyorum.
şimdi daha çok butik otle ya da pansiyonlarda tatil yapıyoruz bayılıyoruz resmen...
şimdi sırf oğlanın gönlü olsun diye 2-3 gece gidiyoruz otele.
yaz döneminde özellikle ets turda fırsat otelleri oluyor. bir hafta önceden varsayalım bi otelin 3-5 odası boş ise o odaları hiç yoktan iyidir mantığıyla daha ucuza satıyorlar.
geceliği 450 liralık otele bu yöntemle 150 lira verdiğimi bilirim.
Sagolasın cnmtr_lelli maşallah canım.
Eşime mail gelmişti bu kampanya detayları. Bugün yarın gidip konuşacağız,fiyatları hesaplatacağız. Geçen yazın gittiğimiz yere gideceğimiz için 2 seneyi de kıyaslayabilirim. Bakalım son hafta alınca mı daha ucuz aylar önce alınca mı? Buraya yazarım canımAa cok iyiymis hemen detaylı arastirim biz aracimizla geze geze gidiyoruz ama son anda gidip kazık yemekdense daha az ödeyip birazda yolda gezerken yemek daha akıllıca geliyo bana
Mesela bu yıl muglayı.l istiyoruz
Denizli pamukkaleyi,aydını falanda gormek istiyoruz
Gitmisken etrafi gezincede ye ,ic ,hediye al falan mazotu vs baya bisiler oluyo
Otelden kısıp bunları yapabiliriz.
Cok tesekkur ederim canım.
Tamam cnm hep gel hep yazEşime mail gelmişti bu kampanya detayları. Bugün yarın gidip konuşacağız,fiyatları hesaplatacağız. Geçen yazın gittiğimiz yere gideceğimiz için 2 seneyi de kıyaslayabilirim. Bakalım son hafta alınca mı daha ucuz aylar önce alınca mı? Buraya yazarım canım
Semt neresi? 1+1 bakabilirsin ama semt onemlimerhaba hanımlar..size bişey danışmak isterim...
7 ay önce hiçbir şey talep etmeden ayrıldım eşimden.ailemle yaşıyorum şimdilik..burası kırsal bir bölge bu yüzden iş imkanı yok malesef
bir akrabam 1,800 maaşla istanbulda iş önerdi.ona göre ev ve yol masrafım olmayacak,beraber kalıcaz.fakat insan eti ağırdır malum,ben çok fazla onunla kalabileceğimi sanmıyorum..iki üç ay içinde iyi kötü bir eve çıkabilmek hayalim..sizce bu maaşla istanbulda yaşanabilirmi
merhaba hanımlar..size bişey danışmak isterim...
7 ay önce hiçbir şey talep etmeden ayrıldım eşimden.ailemle yaşıyorum şimdilik..burası kırsal bir bölge bu yüzden iş imkanı yok malesef
bir akrabam 1,800 maaşla istanbulda iş önerdi.ona göre ev ve yol masrafım olmayacak,beraber kalıcaz.fakat insan eti ağırdır malum,ben çok fazla onunla kalabileceğimi sanmıyorum..iki üç ay içinde iyi kötü bir eve çıkabilmek hayalim..sizce bu maaşla istanbulda yaşanabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?