birikim yapabilmenin yolları

4 gün aralıksız temizlikten sonra yorgun yorgun yoğun bir güne başladım...Evde ufak tefek işlerim kaldı...Bundan sonrası artık rahat olur benim için...temiz temiz oturur, fırsat buldukça da gezerim...herkes 23 nisan tatilinde iken ben evde temizlik yaptım bana bayağı koydu çünkü :)
Bu aralar harcamasız gün geçmiyor. Temizlik sebebiyle yemek yapamadım hep dışarıdan söyledik...Bugün evin ve ofisin sabit telefonları ile adsl lerini ödedim toplam 175 tl. Yarın elektriği yatırırım 56 tl geldi...Su doldurturum 65 tl.. bağkurumu yatırırım 600 tl... oğlanın servisini veririm 350 tl...halıları gönderdim onlar gelir bakalım ne tutacak...ayrıca evde bazı değişiklikler yapıcam, bazı eksiklerim var onları tamamlarım. Salonuma güzel farklı bir tablo bakıcam... hafta sonu yada 1 mayıs tatilinde avm ye gideriz sanırım...çocuklara spor ayakkabı, kendime pantolon, ayakkabı ve çanta alacağım, bir de güneş gözlüğü...böyle yazdıkça ne kadar çok para gideceği belli oldu...işte böyle böyle gidiyor paralarımız.. ayrıca akyaka turu varmış günü birlik 6 mayısta..ayyy çok canım istiyor gitmek...bakalım nasip olacak mı?

Günaydın selamlar.
Netim yoktu giremedim. Paket yenilemeyi de istemedim. Memlekete gittik biraz kafamı dinledim.
Temizlik bitti. Dolabım boşaldı.
Fazla eşyalar gitti. Evimde kullanmadığım hiç eşya yok.birkaç parça temiz kıyafet var onlarıda 2. El satmayı planlıyorum.
Oğluma yazlık alışveriş yaptık. Ayakkabı vardı martta indirimli almıştım.

Dondurucum bitti şükür Rabbim yenilerini koymayı nasip etsin.
Bezelyemi de bugün yapıp haftaya yeni koymayı düşünüyorum.
Bu yıl pek koymam bezelye geçen yıldan bıkıldı çok geldi oğlumda sevmedi içine patates havuç koyuyorum çopalıyor zaten yarım kiloluk ayırıp koyuyorum dondurucuya 3 kilo alsam 4 pişirimlik çıkar.
Bu yıl fasülye konserve yapıcam kavanozum var kapaklarına güvenmiyorum. Kapaklarını yeni alsam olurmu sizce.
Sizin stoklar sağlam. Benim haşlanmış fasülyem var 2 pakette haşlanmamış 2 şer kilodan da bakliyatlarım var.
Zeytinyağıda 3 kilo aldık 60 tl tuttu.
Mutfakta kilerim var ama ekstra alıcağım şeker un bakliyatlar için bir dolap boşalttım.
Bir arkadaş yazmış DenizGeldi senmiydin canım alıntı yapmamışım.konserve meyve ilk bende yapıyordum ama artık dondurucuya koyuyorum meyveleri ve kışın oğluma meyve suyu yapıyorum. Bizde içiyoruz seviliyor evde. Vişne çok güzel oluyor özelliklede

ztn her kullanımda kapakları değiştirmeniz gerekiyor yoksa tutmaz bozulur, yeni kapak almalısınız.
Daha iyi gibi olanları turşuya kullanıyoruz biz.
Lekelenen paslananı direk atıyoruz.

ztn her kullanımda kapakları değiştirmeniz gerekiyor yoksa tutmaz bozulur, yeni kapak almalısınız.
Daha iyi gibi olanları turşuya kullanıyoruz biz.
Lekelenen paslananı direk atıyoruz.
Canım konserve bu yıl yapcam ben genelde kavanozlara bakliyat koyuyorum bu yıl yapcam bakalım olur inş.
İlk seneler yapıyprdum. Kavanozlarıda hep yeni alıyordum bu yıl kavanoz almak istemiyorum elimde var baya

Canım konserve bu yıl yapcam ben genelde kavanozlara bakliyat koyuyorum bu yıl yapcam bakalım olur inş.
İlk seneler yapıyprdum. Kavanozlarıda hep yeni alıyordum bu yıl kavanoz almak istemiyorum elimde var baya
Kavanoz almana gerek yok cnm kapak alsan yeterli . Ben öyle yapıyorum hep

Merhaba kızlar
Dün akşam annemle buzluğu ve derin dondurucuyu düzelttik. Inanılmaz bir stok yapmışım.
Uzunca bir süre alışveriş yapmadan onları eritmek istiyorum.

Akşam için yemeğinde hazır. Mercimekli bulgur pilavı ve sulu köfte var dünden
Yanına bir salata birde turşu tamamdır.

1700 TLde kredi kartına ödeme yapacağım bugün.

Canım hayırlı olsun senin söz nişan işleri.

Valla aynen öyle ya böyle giderse bir daha almayacağım sinirlerim bozuldu
Şaka bir yana öyle düşünme canım. Alınmış alınmıştır deyip yoluna devam edeceksin
Hem almasaydık o parayı belkide coktan yemiştik. Ne koyarsak kar köşeye
Hem altın uzun vadeli bir yatırımdır. Elbet kazandırır.
Bereketli olsun inşallah altınların

İlk defa bankadan altın aldım canım ondan da makas aralığı filan yüksek ya bir daha almayı planlamıyorum inan. Fiziki altın alacağım hatta bilezik alacağım bakayım da

İlk defa bankadan altın aldım canım ondan da makas aralığı filan yüksek ya bir daha almayı planlamıyorum inan. Fiziki altın alacağım hatta bilezik alacağım bakayım da
Fiziki altın güzelde çalınma riski korkutuyor insanı. Fiziki altında bilezik vazgeçilmezim oldu yaaa
Henüz bir tane var ama inşallah devamını getireceğim
Ben ikisinide tercih ediyorum. Bankadanda alıyorum. Fiziki altın da alıyorum.

Ya benim düğünden altınlarım duruyor bilezik kolye ziynet eşyaları anlayacağın çok dikkat ediyoruz eşimle . Ama öyle satıp bankaya filan koyamam ya dokunmak takmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…