- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #10.421
Kızlar bizde hayaller bitmez yaaa :) bak karavanda iyi fikir ama satmak için olursa epey eziyetli olmazmıeylul sena @meyraa valla benimde bi deli cesaretine ihtiyacım var o kadar bende mantı gözleme evi gibi bir yer açmayı hayal ederim. Valla bazen karavan hayalimle bile "öyle mi yapsam acaba hem gezme hemde iş" diyorum.
ya kusura bakma ama bende eşin gibi o sulandırılmış şeyleri hiç sevmiyorum..bana yeterince temiz olmuyomuş fikri uyandırıyor :)çok güzel bir topik takip etmeye devam edeceğim... ilk sayfada yazılanların bir çoğunu yapıyorum. yazılmayanlardan bir kaçı söyleyeyim
eşim çok gıcık olsa da sıvı el sabunu ya da şampuanları şişelere yarım ya da yarımdan daha az dolduruyorum üzerine su ekliyorum sıvı el sabununu 5 aydır almıyorum normalde çok çabuk bitiyor şampuanı da her ay ya da haftada 2 kere alırken 2-3 ayda bir almaya başladım. hem tasarruf yapıyorum hemde kimyasal etkilerini aza indiriyorum.
malum kışa giriyoruz elektrik faturası 2 kata çıkıyor en çok kafama onu takıyorum ısınmamız da elektrikle birde ketıl kullanmayı aza indiremiyorum elim ayağım resmen ama o da çok yakıyor bir ara kaldırmıştım 25-30 tl fark ediyor fatura da ama bu seferde tüp çabuk bitiyor
Yoo.. Niye oldun ki :)Kızlar bizde hayaller bitmez yaaa :) bak karavanda iyi fikir ama satmak için olursa epey eziyetli olmazmı
bende yeterince yoğun olduklarını düşünüyorum o nedenle gayet iyi temizliyorya kusura bakma ama bende eşin gibi o sulandırılmış şeyleri hiç sevmiyorum..bana yeterince temiz olmuyomuş fikri uyandırıyor :)
tabii şekerim şimdi sen daha gençsin..o enerji var sende.. bizim yaşlarda o kadarı göz korkutoyorYoo.. Niye oldun ki :)
Aman abla görende 60ını 70ini geçmiş herşeyden el etek çekmiş zannedicektabii şekerim şimdi sen daha gençsin..o enerji var sende.. bizim yaşlarda o kadarı göz korkutoyor
tabii şekerim şimdi sen daha gençsin..o enerji var sende.. bizim yaşlarda o kadarı göz korkutoyor
Hadi abla gel gidelimbende gezmeyi tozmayı çok severim kızlar..sadece karavanla bişey satacak gözükara değilim sanırım... konu ordan açılınca öyle dedim...Bana kalk gidelim deyin herkesten önce ben gelirim.. .Evet nihalcim nerdesin sen bugün yaa yogunsun galiba
Sen nere dersen gelirim kuzum hiççç farketmezHadi abla gel gidelimilk nereyi istersin? :)
aynen canım valla bende dinlenmek istiyorum.. hafta sonları da benim kız yatırmıorki..akşam erkenden yatar sabahda erkenden kalkar..8 yaşında daha şuana kadar 9 akadar yattığını hatırlamıyorum ben..karnım acıktı die kaldırır beni..doğru dürüst bişeyde yemez... maksat beni kaldırmakOyyy guzelliklerim beni mi merak etmiş? Bugün çok fazla giremedim gelen giden oldu soruşturmalar dilekçeler derken...arada aklıma geldi kızlar ne yaptı acaba diye..öyle yorgunum ki hafta sonu olsa da şöyle bir dinlensem diyorum...
Ellerine sağlık tatlım Allah kabul etsin..aynen bende altın hesabı açıp birikimi aktarmayı düşünüyorumda bi türlü düşmüyor yaBu sıralar çok açıldım, hiç para harcamamam lazım.
Üstten evi temizleyip, aşurelikleri hazırlarım yavaş yavaş
Nohutu haşladım,
Fasulye ve buğdayı suya koydum. Böylece tüpte çok gitmez.
Komşumuz bir poşet fındık vermişti. Onu ayıklarım.
Öğleden sonrada bankaya uğramam lazım.
Altın düşsede altın alsak artık yaa
Amin cnm.Ellerine sağlık tatlım Allah kabul etsin..aynen bende altın hesabı açıp birikimi aktarmayı düşünüyorumda bi türlü düşmüyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?