- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #10.381
Çok haklısın canım..Ben hep şunu diyorum..Çalışmak tamam çok güzel bişey..imkanlarımız elbette daha iyi şartlarda oluyor.. Ama herşey yarım.. Yarım eş yarım ev kadını yarım anne yarım iş kadını gibi hissediyorum bende bezen kendimi.. hani pedagoglar diyor ya çocuğunuzla çok zaman geçirmek değil kaliteli zaman geçirmek önemli diye.. O kaliteli zamanı geçirmeye enerjiniz var mı diye soran yok :) Belkide çok önemsediğimizdendir bilmiyorum bu huzursuzluğumuz...ev hanımı olupta benim kadar çocuğuyla ilgilenmeyen anneler de görüyorum..bu da işin farklı bi boyutu tabi...Aynen demek ki çok dolmuşuz
Tabi çok şükür sağlıklıyız çalışıyoruz kimseye muhtaç değiliz
Ama zaman da geçiyor sanki hep bir koşturmaca bir şeylere yetişme, yetme telaşına düşüyorum ve hiç birşeye de yetemiyorum gibi hissediyorum
Savurgan, israf eden olmayalım da :) birikim öyle fazla olmasa da olur :)Pinarzengin34 Sağol canım. İnan senden de öğrendiğimiz şeyler var. Seninle evlenecek erkek gerçekten çok şanslı...
Pinarzengin34 Sağol canım. İnan senden de öğrendiğimiz şeyler var. Seninle evlenecek erkek gerçekten çok şanslı...
Canim benim asıl ben seni inanilmaz takdir ediyorum..
:) :) bende sizlerden böyle duyunca mutlu oluyorum. :)Canim benim asıl ben seni inanilmaz takdir ediyorum..bir genc kizin bu kadar bilincli olmasi takdire şayan.. bem senin yaslarinda hoppidi laylaylom biseydim
bu ne ya açık büfe gibi? umarım yanına çorba yapmadın
bu yemekler aynı anda yeniyor mu?
dün akşam musakka- bulgur pilavı (önceki günden yogurt çorbası vardı)- vişne kompostısu- salata
bu akşam da sulu köfte var, ana yemek dışında yardımcı yemeklerden dünden kaldı
Benim de aynı şey dikkatimi çekti. Kahvaltıda yediklerinizden de bahsetmiştiniz. Çok mu iştahlısınız, çok mu yemeğe düşkünsünüz? 3 3gunlukdunya
Çok haklısın canım..Ben hep şunu diyorum..Çalışmak tamam çok güzel bişey..imkanlarımız elbette daha iyi şartlarda oluyor.. Ama herşey yarım.. Yarım eş yarım ev kadını yarım anne yarım iş kadını gibi hissediyorum bende bezen kendimi.. hani pedagoglar diyor ya çocuğunuzla çok zaman geçirmek değil kaliteli zaman geçirmek önemli diye.. O kaliteli zamanı geçirmeye enerjiniz var mı diye soran yok :) Belkide çok önemsediğimizdendir bilmiyorum bu huzursuzluğumuz...ev hanımı olupta benim kadar çocuğuyla ilgilenmeyen anneler de görüyorum..bu da işin farklı bi boyutu tabi...
bencede canım yemek çeşidini azalt..sonuçta her şekilde doyoyuluyor..bende eskiden daha çok çeşit yapardım..birikime başlayınca çoğuzaman çorba yanına bi yemek yapıyorum yetiyor..bi de iki günlük yapınca epey tasarruf oluyor..Aynı duygulardayım
Hep "yardımcı alayım, En azından haftada bir yarım gün" diye düşünüyorum , ona para kalmıyor ,harcama çok oluyor , ama fark ettim ki bizim para en çok mutfağa gidiyor
Kahvaltıda da yemekte de çok çeşit oluyor
Onu azaltırsam , oraya vereceğim fazla parayla bu işi halledebilirim sanki ..
Hergün bir çorba yanına da bir çeşit yapsam olur mu ki ?
Zaten yoğurt/ cacık , komposto , salata , turşu da oluyor ortada
çalışırken ulaşmak biraz zor canımgünaydın kızlar
eylul sena resmen duygularıma tercüman olmuşsun canım benim de hissettiklerim hep yarım olmak
bilmiyorum doğru olan ne?
ev iş çocuk koca arkadaşlar ailen ve tabi ki kendin hangisine ne kadar zaman ayıracaksın bilmiyorum
ben henüz istediğim performansa ulaşamadım.
Yani... Bazen annemle evde tek oluyorum babamla abim ağvaya giderler. Anneme diyorum anne erkekler yok hemen bi şehriye çorbası yapalım diyorum. Yada başka Bişey hemen tek çeşit yemekle bile geçiştirdiğim zamanlarım oldu mesela :)bencede canım yemek çeşidini azalt..sonuçta her şekilde doyoyuluyor..bende eskiden daha çok çeşit yapardım..birikime başlayınca çoğuzaman çorba yanına bi yemek yapıyorum yetiyor..bi de iki günlük yapınca epey tasarruf oluyor..
Canım çalışmayanlar hanımlarda bu sefer diyo ki ne güzel çalışıyorlar biz evde tıkılalım hiç bişey yapmayalım.... Çalışmayı eğlenmek gibi görenlerin mantığı böyleçalışırken ulaşmak biraz zor canımmesela bazen arkadaşlarıma falan özeniyorum sabah kahvaltılarına gidiyolar çaya kahveye gidiyolar.. çalışanda geçiniyo çalışmayanda aman ne bilim karışık bu işler valla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?