- 27 Şubat 2008
- 9.940
- 12.714
- 823
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #10.441
Süper bayan:))maşaallahh..Valla ben eve gittiğimde ancak yemek mutfak işini halledebiliyorum..Başka iş yapacak gücüm enejim kalmıyor..Tebrik ediyorum sizi:))Ben de bugun erken geldim biraz. Evi derleyip topladım. Odanın şeklini halısını falan değiştirdim. Toz aldım. İki makine çamaşır yıkadim astım. Koltuk örtülerini attım şimdi onlar yıkanıyor. Bulaşık makinesi çalışıyor bir taraftan. Akşam için de balık çıkarttım yanına salata yaparım. Bugün hiç para harcamadim. Aksam için ekmek alırız sadece.
Abla cezalarda caydırıcı değil ki... Gerçi caydırıcı olsa ne yazar. Yapan yapıyor yine.Ya kızlar şu tecavüz olayı resmen kanımı dondurdu..Bunlar nasıl pislikler... Nasıl bir gözü dönmüşlük beynim almıyor..Savunmasız küçücük masum çocuklara bu nasıl yapılabilir... Nasıl bir dünyaya çocuk getiriyoruz.. O kadar korkuyormki artık.. Rabbim evlatlarımızı korusun
Sağol canım. Ben oturunca canım bir daha kalkmak istemiyor. Yaparken çıksın bari dedim. Yoksa inan ki ben de ayniyim.Süper bayan:))maşaallahh..Valla ben eve gittiğimde ancak yemek mutfak işini halledebiliyorum..Başka iş yapacak gücüm enejim kalmıyor..Tebrik ediyorum sizi:))
Aynı fikirdeyim. Beklerken elimizdeki parayi da harcıyoruz. Bir de o var.sempatik_kiz eylul sena altının bundan sonra pek düşeceğini zannetmiyorum. Çok aşırı bir dalgalanma olursa anca. Yoksa kolay kolay düşmez artık
Uygun zaman bence çok önemli abla. Yoksa dediğin gibi harcıyoruzAynı fikirdeyim. Beklerken elimizdeki parayi da harcıyoruz. Bir de o var.
Aynen idam bunlar için kurtuluş. Bir ceza verilip halka gösterilmeli. Gerçi nihal abla hukuk var bu ülkede diyecek ama. Bazı durumlarda hak hukuk işlemiyor malesef..tecavuz olayında benımde tuylerım dıken dıken oldu nasıl bır psikopatlıktır bu
el kadar yavruya nasıl dokunabıldın. dılımde kelımeler yığını var ama buraya dökemıyorum hem utanıyorum hemde bu kelımelerı bıle sarfedılmeyecek kadar aşagılık bırı bunu yapan mıdemı bulandıran pislik ınsan
boylelılerıne ıdam bıle armagan olur pislik uvzunu kesip meydanlarda sallandıracaksın bakalım boyle ınsanlar cogalıyor mu azalıyor mu !!!
Güya günü harcamasız kapatacaktım.
Planlar değişti bir tanıdık aradı
Geçenlerde müsait olduğumuz bir gün içli köfte yapar yeriz diye konuşmuştuk. Bir kaç saate gelir sanırım.
Hemen etrafı toparlayıp alışverişe çıkmam lazım.
Kasaptan kıyma, marketten de irmik, bulgur, yoğurt falan almam lazım.
Gitti yine paracıklar
Yaa çok mutlu oldum, çok teşekkür ederimsöylemeden geçemiycem canım... bizleri bilmeden biri buraları okusa ," içinizde dört dörtlük ev hanımı, sempatik_kız "der... :))
kendi bekarlığımı, öğrencilik yıllarımı hatırlıyorum da, birikimmiş, temizlikmiş, eve misafir gelecekmiş, hazırlıkmış vs... hiç bu tür kaygılarım yoktu... aksine misafir gibi yer, içer, sosyal faaliyetlerle,arkadaşlarla sohbet, muhabbet, geçerdi zaman... :))
maşallah sana... :)
Iyi geceler kizlar kimse kaldimi bu saatte bilmem..ben bugün kizimla biraz gezdim..malum gezincede biraz harcama oluyor...kizima bot aldım. 69 tuttu birde mont aldim 109 da o..karttan aldim zaten ama taksit yaptirmadim..eve kahvaltilik aldım 51 de o tuttu..kizim nohut istemisti bugün nohutla pilav yaptim.. birde canimiz elmalı kurabiye cekti onu yaptik..günü boyle bitirdik :)
Çok geçmiş olsun cnm. Rabbim Şafi isminin hürmetine önce babana sonrada bütün hastalara şifa versin inşallahiyi akşamlar hanımlar. perşembe günü babam beyin kanaması geçirdi, halen yoğun bakımda. lütfen ona ve bütün hastalara dualarınızı esirgemeyin. işe gitmeden ve çıkışta hastanede oluyoruz. gün içinde kulağım hep telefonda. uzaktan gösteriyorlar, yanına almıyorlar. akşamları da anneme ve kardeşime destek olmak için baba evinde kalıyoruz. kardeşim çok etkilendi, onun da hasta olmasından çok korkuyorum. hiç uyumuyor ve sürekli ağlıyor. güçlü olmamız lazım, özellikle de annemin ve benim.(((( bir yandan babannemi teskin etmek, bir evladımı kaybetmeye dayanamam diyor hep. allahım canım babama ve bütün hastalara şifa versin. ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?