birikim yapabilmenin yolları

Günü sıfır harcamayla kapadım.
Kuaföre gidecektim ama bir kaç günlüğüne erteledim. Onun yerine yarın lazer hakkında bilgi almak için bir kliniğe gitmeye karar verdim.
Görüşmeye gideceğim yer genellikle 4 seansa 1900 TL gibi bir rakam istiyor. Güzellik merkezleri çok vukuatlı burda bu yüzden hekim eşliğinde olsun istiyorum. Ondada fiyatlar çok yüksek burada. Ama güvenilir bir yer olsun istediğim için uygun fiyatlıda bulamıycam.
Eğer fiyatta anlaşırsak 15-20 gün icinde başlarım. Sonuçta buda kendim için bir yatırım

Merhaba canım
Yazını okuyunca yazmak istedim
Bende bi kaç ay önca laser epilasyon aleti aldım philips lumea. Evde kendim yapıyorum. Daha ekonomik .
Bi araştır istersen.
Ben memnun kaldım.

Merhaba canım
Bende bi kaç ay önca laser epilasyon aleti aldım philips lumea. Evde kendim yapıyorum. Daha ekonomik .
Bi araştır istersen.
Ben memnun kaldım.
Yaaa onu bende denemeyi istiyorum. Ama fiyatı yüksek diye cesaret edemiyorum. Kullanan bir kac kisiden arkadaştan duydugum kadariyla bıraktıktan 6-7 ay sonra tüyler tekrar çıkmaya başlıyor dediler. Bu şekilde bir problemle karşılaşmaktan korkuyorum

Merhaba canım
Bi araştır istersen.
Ben memnun kaldım.
Bende merak ediyorum bunu
Ama o kadar para verip işe yaramamasından da korkuyorum
Aslında utanıp çekinenler için süper olur

Günaydın kızlar,
Akşam 7de dersim var. Otobüsü kent karttan çektiğim için onu harcama olarak saymıyorum.
Bugünü sıfır harcamayla kapatmak istiyorum.

Okula giderken yemeği yer öyle çıkarım yanımada bir su aldım mı tamamdır.
Son bir aydır kumbaraya attığım para 5 TLyi geçmemiştir. Bu ay sonuna kadar idare edicez artık. Sonrasında birikimetam gaz devam ederim. Şuan elde olanı yetirmeye çalışıyorum.

Bugün yemek derdim yok. Dünden kuru fasulye ve pilavım var. Yanına bir salata yeterde artar bile.
Evde giymediğim bir kaç parça kıyafet ve çok fazla havlu var.
Akşam annem geldiğinde onlarıda ayıklayıp evden çıkarıcaz. Kalabalığı hiç sevmiyorum

Mrb kızlar ..benim bugün işler çok yoğun kdv.nin son günü dün epey harcama oldu..gereklide oldu gereksizde ama yapacak bişey yok..olan oldu :) yeni haftada ay sonuna kadar dikketli gitmem gerekiyor.. bugün ıspanak ve yoğurt çorbası var menümde.. ekmekten başka bişey almam sanırım..

Kullanma kılavuzunda 2 ayda 1 tekrar etmelisiniz yazıyor ( tüyler tamamen gittikten sonra).
Ayrıca ben kablolu olandan aldım fiyat daha ucuz .
Hangi model ve kaç aldınız? Gözlemlerinizi yazar mısınız? Önceden ne sıklıkta epilasyon yapıyordunuz şimdi nasıl? Acı oranı aynı mı? Bikini bölgesine uyguluyor musun ?
Amma soru sordum

Pazar günü kuzenimin doğum günü. Ama ben hesiyesini gecen ay aldim. Annemde hediye yerine 100 TL ayırmış bugün verdi.Ama onu harcamadan saymıyorum. Çünkü benden çıkmadı.
Yani günü sıfır harcamayla kapadım

KDV 26 sına uzatıldı sanırım Can'ım... benim pek işim olmaz ama, odadan mesaj geliyor...
Senin mesleğin neydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…