birikim yapabilmenin yolları

Günlük nekadar harcama yaptım hatırlamıyorum . Yol kahvaltı yemek o bu derken bi hayli oluyor benim . Eve geldim akşam ne pişirsem derdi . Yaz sıcak herseyde yenmiyor ki. Haftasonundan kalma kaymak vardı kahvaltı yapamadığımız için durup duruyordu . Bu haftasonu eşim çalışacak yine kalır . Bir güzel kaymaklı poğaça yoğurdum şimdi tepside dinleniyor birazdan fırına . Denemeyen arkadaşlar varsa kesinlikle denemelerini tavsiye ederim çok leziz oluyor .

Aynen bende böyle senin gibi yapıyorum The Black
Ay basında hesap yapıp hemen bir kısmı birikime sonra kendi harçlığımızdan kumbaraya

Öyle kuru kuru deneyin demekle olmaz. Önce yaptığının azıcık tadına bakalım
Bir tarif at, resim at ama demi yani

tablo gibi resim maşallah

Vayy bereketli olsun gozum gonlum acildi
Ne kadar birikmis.iyi gunlerde harca ins paraciklarini

ben eskiden hiç para birktiremiyordum..ev kredisine girdik.. 2000 kredi ödediğimiz halde birikim yapıyorum.. önceki aklıma yanıyorum şimdi :)

ben eskiden hiç para birktiremiyordum..ev kredisine girdik.. 2000 kredi ödediğimiz halde birikim yapıyorum.. önceki aklıma yanıyorum şimdi :)
bir yere mecbur bağlanınca diger ödeme dengeleri ona göre oluyor.bende araba kredisi cekip ödeme yaparken en azından gene bir ceyrek almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…